Декемврийски бебета 2022!!!

• 34 034
  • 707
  •   1
Отговори
# 570
Аз бях много доволна от д-р Иван Димитров (Софиямед). Обаче изражда само секцио, за това го смених сега с тази, която ми се падна на раждането. Д-р Галя Богданова (1АГ “Света София”). Преглежда на две места. Чувам само добри отзиви, а и ми направи тогава добро впечатление за отношението й към нейните пациенти.

# 571
Аз не знам дали се разбра, че става дума за Анна Богданова😁
Ще разгледам тук там, ще се радвам на препоръки и ще пиша къде съм била😊

# 572
Да, да, точно за нея. Болница “Токуда”. Тя ми прави първата фетална с малкия. Много я хвалеха. Обаче от миналата година вече, нещо не я препоръчват мои близки.

# 573
Аз понеже се следях в клиника Орион се чудя дали да не видя за друг доктор, ко ще е малко странно да я видя и да не съм при нея😐
Мислех за др. Снежина Велева. Др. Мария Атанасова ми изглежда симпатична, малко “правена”, но симпатична.
Наистина приятни ми изглеждат лекарките от София мед. Не бих искала да е мъж Попринцип. Мислех и за Светла Златкова. Абе ще преценя имам много време.

Приятелката която е със секцио е при Иван Димитров:)

# 574
Аз ще съм ЖК при Велева.Обожавам я .Тя си е моят доктор от години.Поне засега никога не ме е разочаровала с професионализъм и отношение В 1 аг ще ходя на частно понякога,ама първо да измисля при кой искам да родя. Все още идея нямам.Утре ще посетя Семра Акташ и ще дам мнение.Има положителни и отрицателни коментари.След това смятам  да посетя и Галя Богданова.Ще си избера една между двете ,която ми вдъхне повече доверие.

# 575
Здравейте момичета аз съм с много бяло течение при вас как е? Дали че се изкъпах и излезнах навън?

# 576
И аз имам доста бяло течение. Мисля, че е нормално.

# 577
Аз се разрових из супердок за да намеря мнения и си харесах две-три докторки.
Най-много ми допадна по мненията на другите др. Светлана Златкова. След нея много харесах и др. Милена Цолова. Не на последно място ми допадна и Галя Богданова. Смятам да поразпитам и да запиша преглед при една от тях. Ще дам мнение след това.

Аз също съм с бяло течение, май е нормално през цялата бременност:)

# 578
Здравейте.
Нова съм в групата.

Надявам се да мине всичко наред,малко съм притеснена. 😢

# 579
Само да попитам Галя Богданова води ли раждане в 1аг.В сайта пише,че изражда в Щерев?

# 580
В кой сайт? Изражда в 1ва АГ, да. Даже прави прегледи там и в някое ДКЦ в младост. Да не е различна?

# 581
Момичета, а като стана въпрос за бяло течение, при вас бяло-бяло ли е? Питам понеже понякога ми се струва, че е белезникаво и не знам дали е за притеснение..

# 582
Добре дошла! Защо си притеснена? С коремен ли те гледаха? Стискам палци всичко да е наред!

Здравейте.
Нова съм в групата.

# 583
Добре дошла! Защо си притеснена? С коремен ли те гледаха? Стискам палци всичко да е наред!

Здравейте.
Нова съм в групата.

Със двата ехогрофа ме гледа .
Имам сакче със хубаво жълтъчно мехурче, но няма още ембрион.
До самия сак се вижда една сянка и се притеснявам какво е.
Предписа ми утрогестан 2×2 вагинално, фол.киселина, но шпа и прегнакеар вит .

# 584
Аз също съм с бяло-бяло течение, нормално е Simple Smile Така поне четох , че всички мами го имат .При първа бременност не помня,  но тогава не се рових много в нета 😁 при вас продължават ли болките като пред менструация?Както и дали на някоя от вас и е по студено отколкото преди бременността?Откакто съм така все ми е студено, аз не че не съм си зиморничева ама сега....

Общи условия

Активация на акаунт