Декемврийски бебета 2022!!!

• 34 025
  • 707
  •   1
Отговори
# 600
Оо ние от 5 години слушаме как "ни е време". Ние с ММ много обичаме да пътуваме, а въпросните роднини всеки път правят коментари от сорта "Ето вие дете нямате, само хайманосвате, пропилявате си живота напразно". Изобщо не ми е пукало на мен, но ММ много се дразнише и все влизаше в едни спорове и в едни дразги с тях за подобни коментари. Аз само веднъж бях им казала, че не мисля като направиш 2, 3 деца и си постигнал кой знае колко в този живот, че да го смяташ за постижение и те млъкнаха. Според мен те си мислят, по скоро че аз не искам деца, понеже с ММ имаме 10 години разлика и един вид говорят, че да ме убедят, видиш ли колко е хубаво да имаш деца. Аз също се дразня, но изобщо не влизам в излишни спорове. Човек, който прави подобни подмятания, не мисля че има капацитета да ме разбере. Но все пак са роднини, а аз гледам да поддържаме някаква минимална връзка с тях. На мен наистина дори ми е смешно понякога, като ми обесняват, как трябва да имам деца защото ми минавало времето. (Аз съм на 26 години) Joy. Как е трябвало да съм млада майка и да излизам по паркове да бутам количка с ТОКЧЕТА Flushed Joy . Е кажете ми как да не се смее човек
Някой попита за самолета. Аз също съм на мнение, че от налягането може да стане проблем. Да, не е гаранция, но ми се струва по рисково от кола. Незнам  може би обичам да шофирам и минавам доста километри с кола за това да съм склонна да повярвам на това. За самолета само бях попитала и тя каза, "заради налягането не го препоръчвам". И аз изобщо не попитах, защо и как понеже и без това не пътуваме със самолет.

# 601
И на мен ми казаха че не препоръчват да се пътува със самолет въпреки че етървами  пътува от началото до 7 м. ....нз на нея какво са и каза ли понеже живее в Холандия ние искахме сега да ходим обаче като разбрахме новината веднага се отказахме все пак бебчо е по важен от каквото и да е пътуване... Дами какво мислите за море ММ нещо не е навит но аз искам ако е добре и ако лекаря разреши да ходим на по късен етап в 5 месец например нз Вие какво мислите?

# 602
Ще си ходим на море. Август, сигурно. Не знам в кой месец се падам, май петти. Просто тогава винаги почиваме. Предния път също си ходех на море и няма никакъв проблем.

# 603
Море аз няма да пропусна, дори мислим да отидем 2 пъти. В началото и края на лятото. Лекарката е окей с това. Аз пък мислех за басейн дали е удачно, забравих да питам лекарката. ММ е абсолютно против басейн, незнам. За море не виждам нищо лошо, е ако е в България ще си изберете плаж който да е по чист все пак. Ние ще сме в Турция и мисля да не сме в хотел с храна и т.н. а апартамент примерно или хотел, но без хранене и да обикаляме цялото Егейско крайбрежие. Ще ни е за последно може би, с дете следващото лято ще сме по хотели най - вероятно, така че мисля като за последно да сме волни птици. Е ще внимаваме с горещините, ще гледаме повечко сянка, все пак ще си имам леко и  коремче до тогава и ще трябва да съобразим. Ако всичко е нормално, не виждам причина да не се ходи.

# 604
Басейните не се препоръчват заради инфекциите, които може да си докараш. Особено през първите три. Дори и минералните ми бяха казали да избягвам, тъй като са с доста топла вода и пак не било хубаво.

# 605
Басейните не се препоръчват заради инфекциите, които може да си докараш. Особено през първите три. Дори и минералните ми бяха казали да избягвам, тъй като са с доста топла вода и пак не било хубаво.
Да и ММ е на същото мнение, а и казва че все пак има хлор. Басейна е затворен, което означава, че ще си е доста топло вътре и това е проблем мисля. Е ще си изчакам моренцето на лято.

# 606
Момичета от известно време привечер поддържам една ниска температура от порядъка ма 37.1-37.2.
В началото не я мерех, просто се чувствах рязко като парцал и ме втрисаше. Започнах да я меря и установих това. Това нормално ли е според вас? АГ ме посъветва да си пусна едни кръвни за успокоение. Аз се разрових и четох доста. Оказва се, че в първия триместър бременната може са поддържа Т до 37,4. Над 37,5 вече е обезпокоително.
Някой има ли впечатления/спомени?

# 607
И аз знам, че е нормално през първия триместър да се поддържа такава Т. От време на време ми става по-студено ама не съм си мерила Т. Просто временно неразположение.

# 608
През ноща и аз мисля че имах Т. Поне така усетих на мен или ми е много топло или много студено и ММ казва че по лицето ми имало малко бели пъпки от два дена го слушам и сто пъти му казвам че са от бременността от хормоните🤣не е свикнал да ме вижда така пък възрастните казват че момичетата взимат красотата на майката а момчетата я правят по красива🤣😊

# 609
Аз на моите момчета бях с хубаво и чисто лице а сега съм с мазна кожа и пъпки и аз се чудя а все пак мечтая да е момиче ❤️късмет на Всички и най важно да са живи и здрави ❤️Kaderay27 link=topic=1427428.msg44654119#msg44654119 date=1650546949]
През ноща и аз мисля че имах Т. Поне така усетих на мен или ми е много топло или много студено и ММ казва че по лицето ми имало малко бели пъпки от два дена го слушам и сто пъти му казвам че са от бременността от хормоните🤣не е свикнал да ме вижда така пък възрастните казват че момичетата взимат красотата на майката а момчетата я правят по красива🤣😊
[/quote]

# 610
Здравейте,момичета.
Да попълня и тук инфото за доктор  Семра Акташ.Беше любезна,но отнесена.Повече си гледа в телефона. Поздрави ме за бебето и ми направи снимка.Човечето вече има пулс (6.2 седмица или 7-ма гестационна). Ще помисля до 12-та седмица дали ще се запиша при нея на ЖК.Хареса ми,че за болнични няма да диря разни комисии и др. Не ми хареса лудницата в поликлиниката на 1 Аг.По време на преглед влизат и излизат разни жени от персонала.
 Относно  децата на мен ми е било супер досадно.Постоянно натрапване как "С едно е като без едно","Айде кога второ момче?" и т.н.Като понякога хората идея си нямат през какво се минава. Особено при здравословни проблеми.
За море още не сме го решили.По принцип си ходя и сама с дъщеря ми,но сега ще е трудно.

# 611
Момичета, днес бях на преглед и чухме сърчице ❤ Много се зарадвах и успокоих. Доктора каза, че всичко е наред и насрочихме следващия преглед за края на май. Отидох при др Дяволов в МЦ защото моята гинеколожка миналата седмица ме стресна малко като каза, че може би имам миома. Дяволов опроверга това и каза, че всичко изглежда нормално и няма за какво да се притеснявам. Определено е доктор, който вдъхва доверие и при който искам да проследя бременноста си!

# 612
Здравейте, присъединявам се към вас с положителен кръвен тест. На 30.03 ми беше трансфера, на 12 ден от него пуснах първия кръвен от нетърпение, беше 298 и прогестерон 22.5, 14 ден 910.8/29 прогестерон. От клиниката ми казаха да запиша час периода 26-29. Така сега съм в чакане. В началото ми ставаше адски студено, болките ниско и в гърба са едно на ръка. На 26 записах час, а до тогава , знаете как е. Успех за всички нас до края!

# 613
Здравейте, моя първи час при АГ е но 27.04  този път реших да съм спокойна и да не пришпорвам нещата. Предния като все мислех и насилвах всичко нямах щастлив финал. Иначе си направих ЧХГ във вторник и днес удвоява се както трябва Simple Smile днес беше 450 така че тъкмо до другата седмица живот и здраве ще се видят повече неща надявам се 🙂
Аз имам едно притеснение тъй като предната ми бременност е прекъсната със секцио в шести месец принудително преди 7 месеца и сега забременях случайно така да се каже (няма да изпадам в подробности да не ви натоварвам и отегчавам), но моята АГ беше казала поне 9 месеца да изчакаме и  се чудя дали няма да откаже да ме следи,защото тя е доста притеснителна и ако откаже при кого ще се следя. Май много дълго стана , ще прощавате😀

# 614
Здравейте, моя първи час при АГ е но 27.04  този път реших да съм спокойна и да не пришпорвам нещата. Предния като все мислех и насилвах всичко нямах щастлив финал. Иначе си направих ЧХГ във вторник и днес удвоява се както трябва Simple Smile днес беше 450 така че тъкмо до другата седмица живот и здраве ще се видят повече неща надявам се 🙂
Аз имам едно притеснение тъй като предната ми бременност е прекъсната със секцио в шести месец принудително преди 7 месеца и сега забременях случайно така да се каже (няма да изпадам в подробности да не ви натоварвам и отегчавам), но моята АГ беше казала поне 9 месеца да изчакаме и  се чудя дали няма да откаже да ме следи,защото тя е доста притеснителна и ако откаже при кого ще се следя. Май много дълго стана , ще прощавате😀
Много се извинявам за въпроса но може ли да споделиш каква беше причината

Общи условия

Активация на акаунт