Уил Смит зашлеви Крис Рос

• 5 839
  • 135
  •   1
Отговори
# 15
Не знам защо някои удобно пропускат първата част и осъждат втората. Ако я нямаше дебелашката шега за голата глава, нямаше да има и шамар, независимо какъв. Не мисля, че е нормално, актьорът да се хили , както и всички гости в залата и целият свят, за да нямало насилие. Народът го е казал " на зла кучка, зъл прът". Актьорът се засмя по инерция, преди да осъзнае, че не е никак смешно. Как пък от цяла зала нямаше по подходящ за тъпи шегички.
Академията защо не коментира целия инцидент, а само това което разваля хубавия й купон? Защо не каже това сценарии ли е било или самоинициатива на умника?
Между другото, много отдавна имах позната с гола глава по тази причина и съм виждала какво направи този факт с целия й живот.

# 16
Ако Jada беше реагирала така, щеше да е по-добре. Иначе Крис вече се беше подиграл с нея преди години, когато каза, че не е поканена на Оскарите, както и той не бил поканен в гащите на Риана. Противен ми е като цяло, ходя на комедианти и сатира за обикновения човек, но са милион пъти по-добре от този глупак.

ПП
Те всъщност приятели ли са, Уил и Крис? Няколко пъти вторият си прави шеги с първия, но уж се познават от първите актьорски години. Вчера четох, че имало слухове за афера между Джейда и Крис по времето на "Мадагскар".

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 09:29 от Анонимен

# 17
Какво мислите за "гвозея" на Оскарите, когато комикът Кристофър Рок каза смешка за жената на Уил Смит? Смит първо се изсмя, а после като включи, че за жена му не е смешно, отиде и удари шамар на Рок. Сякаш беше гузен и затова агресира към Крис Рок.
За мен има нещо много сбъркано в тази неуместна проява на мачизъм. Виждала съм такива прояви и на живо и много хора ги одобряват.
мноу хубаво е направил Уил Смит. Чак се разсмях като видях това по новините Grinning

# 18
Не знам защо някои удобно пропускат първата част и осъждат втората. Ако я нямаше дебелашката шега за голата глава, нямаше да има и шамар, независимо какъв. Не мисля, че е нормално, актьорът да се хили , както и всички гости в залата и целият свят, за да нямало насилие. Народът го е казал " на зла кучка, зъл прът". Актьорът се засмя по инерция, преди да осъзнае, че не е никак смешно. Как пък от цяла зала нямаше по подходящ за тъпи шегички.
Академията защо не коментира целия инцидент, а само това което разваля хубавия й купон? Защо не каже това сценарии ли е било или самоинициатива на умника?
Между другото, много отдавна имах позната с гола глава по тази причина и съм виждала какво направи този факт с целия й живот.
Първата част можеше да бъде изкоментирана подходящо така, че Крис да се чуди къде да се дене и да се извинява цял живот после. Ако всеки засегнат от нещо започне да раздава справедливост с шамари, съгласна ли си?

# 19
Той го направи  под ефект. Не е оправдание, но е причина. Сигурна съм, че съжалява . Също и тази случка му развали удовлетворението на Оскар-а. Вместо да се кефи,  трябва да е виновен заради малоумщината на водещия.
Не разбирам такива шеги, както и тези на Шарли Абдо.
Да не забравяме, че се извини, за разлика от комика.

# 20
  • Тра-ла-ла
Въобще цялата поза на Уил Смит е неестествена при замахването. Особено лявата ръка. За мен е фейк.

# 21
Не знам защо някои удобно пропускат първата част и осъждат втората. Ако я нямаше дебелашката шега за голата глава, нямаше да има и шамар, независимо какъв.
Скрит текст:
Не мисля, че е нормално, актьорът да се хили , както и всички гости в залата и целият свят, за да нямало насилие. Народът го е казал " на зла кучка, зъл прът". Актьорът се засмя по инерция, преди да осъзнае, че не е никак смешно. Как пък от цяла зала нямаше по подходящ за тъпи шегички.

Аз не я пропускам.
Но лицемерието и извратените ценности в Хамерика са на почит.
Не трябваше да се извинява. Това е тъпо и жалко.
Крис Рок няма да се извини.
Не може да се подиграваш с болен човек.

# 22
  • София
Тя Джейда с кой ли е нямала афера.

# 23
Да, точно когато Оскарите заскучняха и публиката намаля, тамън стана инцидент дето да ги направи отново център на вниманието. И бате Уил се изяви като смел защитник точно когато имаше номинирана роля на смел защитник, въобще съвпадения някакви такива случайни. Я някой да подаде пуканките.

# 24
Аз от цялата сценка разбрах само, че за организаторите на Оскарите и хейтърите е нормално да се обижда болен човек, но много грешно да зашлевиш мъж обидил жена ти.

# 25
Тя Джейда с кой ли е нямала афера.
Уил също призна, че е имал афери, но не му пречи да скача, когато Джейда му даде знак. Поне за мен така изглежда сцената, като че тя му показа целта Sunglasses

# 26
  • Тра-ла-ла
Дръж, Шаро Joy

# 27
Аз пък съм изпадала в подобна ситуация и смятам, че реакция на Смит бе нормална за повечето мъже /подчертавам мъже, а не мухльовци/. Да, при мен не бе насред Оскарите и не ме обидиха подигравателно пред цял свят. Да, всички се засмяха, включително мъжа ми и дори аз се усмихнах криво - защото реакциите са спонтанни. Но после явно си пролича, че ми стана болно и мъжа ми стана и се конфронтира с шегаджията.
Дали е било правилно - не знам.
Дали е можело да почнем да си викаме и обиждаме - би било още по-тъпо.
Знам само ЗА МЕН  - почувствах се защитена, разбрана и оцених още повече мъжа до мен. А какво е помислила компанията, шегаджията, аудиторията на Оскарите, самите награди или зяпачите пред телевизорите, които търсят какво да хейтят - не ме е еня. Ако всички изброени в обратен ред са по-важни от жена ти, то за какво ти е такъв мъж?

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 14:40 от the Дорис

# 28
Определено всяка жена поне малко се замисли дали би искала мъжът до нея да реагира така Simple Smileи без коса, и изневеряваща, и всякаква, да си я обича, да скача д я защити.

# 29
Не знам дали е постановка, но ако не е, не е нормално да нападаш физически някой, който те обижда на думи. Честно казано дано има последствия, защото ако няма ще е лош пример.  Не оправдавам шегата, но и поведението на Смит също - имат си съдебна система, съвсем спокойно можеше да  съди водещият за обида.

Общи условия

Активация на акаунт