Уил Смит зашлеви Крис Рос

• 5 841
  • 135
  •   1
Отговори
# 60
Той, Уил Смит, си е агресивен - и преди този инцидент е имал физическа разправа с някого, доколкото съм чувала. Отделно, според мен е самозабравила се супер звезда, при много се вижда това чувство на превъзходство, сякаш нещо им принадлежи или им се дължи. Коментарът на сина му - "Така правим ние" - под всякаква критика. Никакъв пример за младите мъже не е, да защитават по този начин половинките си. Напротив. Не си овладя емоциите. А дали е истинско, специалисти по езика на тялото казват, че е. Не вярвам да го накажат строго с отнемане на Оскар-а, обаче. По тази логика, колко Оскар-а трябва да отнемат на Уайстийн? Но да видим дали ще го поканят на наградите другата година.

# 61
А на мен ми се струва, че не си запозната със алопецията.
Косата ми е леко поокапала. Вероятно имам някакви познания по въпроса.

# 62
Вицът е много тъп,да, още повече, щом става въпрос за болест и аз бих се чувствала наранена, но това дава ли право на Уил Смит да щурмува сцената пред камери и милиони зрители по цял свят и да извърти шамар, да упражни физическо насилие заради лош виц? Зрял мъж? Никакъв кавалер не е, а не си владее гнева. Има по-добри начини да защити жена си, без да прибягва до физическо насилие, пак можеше да направи сцена, но само вербално.

# 63
А на мен ми се струва, че не си запозната със алопецията.
Косата ми е леко поокапала. Вероятно имам някакви познания по въпроса.

Моята също.
И имам познати с доста различни видове алопеция.

# 64
Всички имаме такива познати, че и приятели, и роднини.

# 65
Вицът е много тъп,да, още повече, щом става въпрос за болест и аз бих се чувствала наранена, но това дава ли право на Уил Смит да щурмува сцената пред камери и милиони зрители по цял свят и да извърти шамар, да упражни физическо насилие заради лош виц? Зрял мъж? Никакъв кавалер не е, а не си владее гнева. Има по-добри начини да защити жена си, без да прибягва до физическо насилие, пак можеше да направи сцена, но само вербално.

Смяташ. че щеше да е по-мъжествено да започне да вика от мястото си?
Да си премълчи? Или обидено да станат и да излязат, а после да не си вземе Оскара?

Ти как би реагирала ако публично /пред цял свят/ обидят детето ти?
Нарочно питам за детето ти, защото на жените инстинкта за закрила и опекунстване се активира за децата, а не за съпрузите.

# 66
Ами няма да отида да "извъртя" два шамара на някого в никакъв случай. Бих тематизирала случката, бих говорила с човека или с отговорни хора, бих търсила извинение и стоп на такова поведение, но не бих налетяла на бой.

Няма нужда от излишно драматизиране.

Смит е силен мъж, има случаи на хора, които след един удар падат на главата си и така си остават, да не говорим пък колко свъх нахално е да правиш всичко това пред милиони зрители. Аз отдавна съм надживяла тийн възрастта, в която момичетата се кефеха, някое момче да се сбие за тях, и, ако, моят мъж си позволи като Смит (за пореден път) такава агресия, аз по-скоро бих се разтревожила и пратила да си лекува гнева, защото днес Крис Рок пред целия свят, а утре само в спалнята, ако го ядосам аз с нещо, примерно?

# 67
  • София
Тесла, 100% не е сценарий. Шамара е актьорски и означаваше (ако бяхме в бара щеше да получиш истински юмрук)
А че скандала помага, не винаги, зависи. В случая в краткосрочен план е добре, в дългосрочен зле. А най-зле е за имиджа на академията.

# 68

"Шамарът, който Крис Рок отнесе, го позлати
Цените на билетите за шоуто му скочили до небесата – от 46 на 411 долара"
https://m.dir.bg/life/shou/shamarat-koyto-kris-rok-otnese-go-pozlati
Чудя се дали сега Крис Рок няма да включи в шоуто си виц с този шамар?

# 69
  • Тра-ла-ла

"Шамарът, който Крис Рок отнесе, го позлати
Цените на билетите за шоуто му скочили до небесата – от 46 на 411 долара"
https://m.dir.bg/life/shou/shamarat-koyto-kris-rok-otnese-go-pozlati
Чудя се дали сега Крис Рок няма да включи в шоуто си виц с този шамар?
Грехота би било да не изтъргува историята Joy Даже трябва да почерпи Уил Смит Joy

# 70
  • Down south
Тесла, 100% не е сценарий.
Хич Close
Излезе и информация, кой е писал сценарият, в случай че някой интересува.
Жалко, че търсейки рейтинг, Уил Смит ще бъде запомнен с агресия, а не с получаването на заветната статуетка.

# 71
Дорис,аз в такива моменти се сещам за една реч на Пинк на едни награди, колко кратко и надъхващо говореше,без агресия, обиди. Иска ми се да мисля, че е такъв момент бих използвала огромната трибуна на Оскарите, за да кажа няколко интелигентни думи по въпроса. Но пък не винаги ти идват такива ако не е по сценарий и си силно афектиран, с по сценарий - такива не винаги "продават".

# 72
Според мен Уил Смит се сконфузи от собственият си гаф да се изхили на шегата на Крис. В този момент явно е видял гримасата, която направи Джейда и хукна да замазва тъпата си реакция, с още по-тъпа.

# 73
Джейда многократно е заявявала, че говори открито за болестта си, приема се каквата е и без притеснения носи подстижка 0 номер. Многократнно.
Сега се прави на тънкообидна, при все че е обществена персона и те са свикнали да бъдат център на шеги, къде-къде по-пиперливи.
Да, шегата беше неуместна и глупава, но реакцията, която последва беше свръхпропорционална.
Шега на комик. Все едно за сатира не са чували.

Аз съм гледала преставления на комици, в които взимат на подбив инвалиди и и публиката, и инвалидите в публиката се смеят. Инвалидите дори казват след шоуто "благодаря, че включихте и нас"
Това е сатирата. Да вербализира, да погледне под друг комичен ъгъл на неща, които са трудни за изговаряне дори, да се посмееш на себе си или на ситуацията.
И сем. Смит отлично го знаят.

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 07:23 от Анонимен

# 74
  • Тра-ла-ла
Да си приемаш недостатъците е едно. Някой да ти ги сочи е друго. Не толкова защото ще ти бръкне в раната, колкото че си го е позволил. Колко е редно в такива ситуации да мълчиш с наведена глава и да допускаш някой да ти навлиза през личните граници и да си прави т@шак публично ....само и само да покажеш колко си над нещата?!

Общи условия

Активация на акаунт