Уил Смит зашлеви Крис Рос

• 5 854
  • 135
  •   1
Отговори
# 75
Има си други начини да покажеш, че си обиден, но да удряш не е едно от тях.

# 76
Когато не искаш някой да коментира нещо по теб, добро начало е да не завираш нещото в муцуните на хората.

# 77
  • Тра-ла-ла
Когато не искаш някой да коментира нещо по теб, добро начало е да не завираш нещото в муцуните на хората.
Какво точно е завряла жената на Уил Смит на Оскарите?!

# 78
Какво точно е завряла жената на Уил Смит на Оскарите?!
Ха де! Какво ли е завряла, та чак е имало шега с него, та чак жената се е ядосала, та чак мъжът ù скочил да шамаросва шегаджията.

# 79
Pinkett Smith, who has been open about her hair loss due to alopecia, shared that she doesn't "give two craps what people think of this bald head of mine."
В тик ток Смит е казала, че не й пука какво мислят хората за това, че е без коса, седмица преди Оскарите.

И аз не мога да се отърва от чувството, че това беше някаква сценка.

# 80
Сценка или не , поучителна е. Можеш да се шегуваш с много неща, но ако всеки започне безнаказано да сипва сол в раната на ближния, не знам до къде ще стигнем. Обичам хората да са любезни един с друг, дори да е лицемерно, а хората сме любезно-лецемерни понеже си знаем, че може да има и кютек Yum

# 81
Крис Рок продава вече билети по 400 долара. Направете си сметка за фарса.

# 82
Аз съм от тези, които в началото мислеха, че е истина, а не сценарий, но до два-три дни размислих. Поведението на всички замесени в и след инцидента не ми изглежда логично.

# 83
  • София
В новата тема за оскарите има анкета касаеща Уил Смит и Крис Рок.
Любопитно ми е какво мислите по казуса. 😉

https://www.bg-mamma.com/?topic=1428718

# 84
То хубаво много хора се приемат каквито са.
Има много дебели са се приели. Но дали ще им е приятно всеки ден някой тъп "шегаджия" вместо Митко или Пенке да им вика "ей свиньо".
Плешивия също може да е приел, че му опадала косата, ама трябва ли на всеки плешив да викам плешивко.
Сакатите хора също са приели, че са сакати, ама дали да им подвиквам - ей сакатко.

# 85
  • София
а относо ''постановката''

вижте, ясно е, че скандала продава и ест. че ще има бум и за двамата, но това не значи, че е постановка. По-скоро следствие и заради социалните мрежи става ето това.
А иначе вижте, че нещата стават сериозни и нищо чудно Уил да го отнесе.

# 86
Дали е постановка или не,няма значение,защото и при двата случая ефектът щеше да бъде същият. Въпросът е дали ако е било постановка,Смит и Рос са планирали такъв ефект или е бил изненада за тях?

# 87
Джулая, как не би позволил някой да ти бръкне в раната? С това да му удариш шамар или ступаш, или разкрещиш/ благословиш публично?
Възпитаните и тактичните хора обикновено не си позволяват да се заяждат с някого за болест или козметичен дефект, за който пострадалият няма вина, но колко невъзпитани, открито злобни и провокативни хора има, които не си поплюват пред никого и нищо? Всички ли ще ги благославяш/караш мъжа ти да ги бие? И да искаш, няма как "да не им позволиш да бръкнат в раната". Всъщност има, ако, наистина се приемаш и не ти пука за идиоти.

Но случаят с Джейда и Уил Смит не е такъв. Пак казвам става въпрос за сатирично-комична реплика.
Джейда да ме прощава, но някак си не мога да тръгна да я оплаквам. Да, със сигурност е натоварващо психически за нея и семейството й, но, първо, тя има на разположение най-добри прихолози, такива прически в момента са модерни, а и,ако иска, би имала възможност да носи най-красиви перуки и да бъде нормална. Колко хора има, които нямат коса заради онкозаболявания и козметичният дефект е най-малкият им проблем, колко хора има с очебийни дефекти, изгаряния по лице, примерно, които няма как да прикрият нищо?

И Джейда, и Уил са големи драма queens според мен. Харесвам Уил в ролите му, но последните години не спряха да обикалят шоутата и да занимават света с отворения си брак и какво ли не. Самозабравили се звезди, които се взимат прекалено насериозно. За сравнение, от Киану Рийвс никога не бих очаквала подобно поведение.

Яд ме е мен за Уил Смит, направи ролята на живота си, а така да се изложи.

# 88
  • София
Уил изпревари наказанието и сам напусна. Добър ход.

--> ЦЪК <--

Така че дотук с постановките...

# 89
Идеално решение на проблема.

Вчера писаха в пресата, че точно Крис Рок е казал на присъстващите полицаи да не отвеждат Уил след плесницата. Уж са искали веднага да го изкарат от залата. За мен остава вариантът с планиран "(с)кеч", но непланирани последствия.

Общи условия

Активация на акаунт