Уил Смит зашлеви Крис Рос

• 5 856
  • 135
  •   1
Отговори
# 90
Идеално решение на проблема.

Вчера писаха в пресата, че точно Крис Рок е казал на присъстващите полицаи да не отвеждат Уил след плесницата. Уж са искали веднага да го изкарат от залата. За мен остава вариантът с планиран "(с)кеч", но непланирани последствия.
И какво печели Уил Смит от цялата ситуация, че да се съгласи да участва? Аз не се интересувам от Оскари и даже не бях разбрала, че той печели. С шамара и ще бъде запомнен.

# 91
При положение, че Крис вече си е правил майтапи с Джейда и то пак по повод Оскарите, както и със самия Уил, а уж са били в някакъв момент приятели, а и е работил години наред с жена му в "Мадагаскар", според мен отношенията между тримата са много объркани.

Джейда получи много публичност, Крис изпродаде билетите си на по-висока цена.. Какво е спечелил Уил тепърва ще видим. Със сигурност обаче няма да спре да прави филми.

Скрит текст:
Кой ще получи Оскар решават по-малко от 10.000 човека, които са членове на академията. Не виждам да е станало кой знае какво с неговото напускане. Той пак може да е гост и пак може да бъде номиниран.

ПП
Jada се смее, след като Уил е ударил Крис.

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 13:52 от Анонимен

# 92
Джулая, как не би позволил някой да ти бръкне в раната? С това да му удариш шамар или ступаш, или разкрещиш/ благословиш публично?
Възпитаните и тактичните хора обикновено не си позволяват да се заяждат с някого за болест или козметичен дефект, за който пострадалият няма вина, но колко невъзпитани, открито злобни и провокативни хора има, които не си поплюват пред никого и нищо? Всички ли ще ги благославяш/караш мъжа ти да ги бие? И да искаш, няма как "да не им позволиш да бръкнат в раната". Всъщност има, ако, наистина се приемаш и не ти пука за идиоти.

Но случаят с Джейда и Уил Смит не е такъв. Пак казвам става въпрос за сатирично-комична реплика.
Джейда да ме прощава, но някак си не мога да тръгна да я оплаквам. Да, със сигурност е натоварващо психически за нея и семейството й, но, първо, тя има на разположение най-добри прихолози, такива прически в момента са модерни, а и,ако иска, би имала възможност да носи най-красиви перуки и да бъде нормална. Колко хора има, които нямат коса заради онкозаболявания и козметичният дефект е най-малкият им проблем, колко хора има с очебийни дефекти, изгаряния по лице, примерно, които няма как да прикрият нищо?

И Джейда, и Уил са големи драма queens според мен. Харесвам Уил в ролите му, но последните години не спряха да обикалят шоутата и да занимават света с отворения си брак и какво ли не. Самозабравили се звезди, които се взимат прекалено насериозно. За сравнение, от Киану Рийвс никога не бих очаквала подобно поведение.

Яд ме е мен за Уил Смит, направи ролята на живота си, а така да се изложи.

Hands ClapHands ClapHands ClapHands ClapHands ClapHands ClapHands ClapHands ClapHands ClapHands ClapHands ClapHands Clap

# 93
Уил изпревари наказанието и сам напусна. Добър ход.

--> ЦЪК <--

Така че дотук с постановките...

Браво на Уил Смит, че пое отговорност за действията си и сам се оттегли от асоциацията. Малко са способни да го направят.

Всеки преценява за себе си, разбира се, дали е постановка или не, но експерти по езика на тялото, както и към разузнавателните служби към полицията казват, че не е. По малки детайли. Примерно как Уил Смит след удара продължава да гледа Крис Рок още няколко секунди, което било показателно, че искал да види дали ще последва ответен удар. Било много характерно при проява на агресия. Ако беше постановка, щеше просто да се врътне спокойно и да си седне.

# 94
Мисля, че трите дена на това невероятно важно и съществено чудо/събитие отдавна минаха и се чудя на кой още му пука. Бития бит..........

# 95
Е чак пък бит. То това ако е бой Grinning

# 96
  • Тра-ла-ла
При такива последици за Уил Смит....можеше още няколко пъти да замахне. Така и така напуска асоциацията... Joy

# 97
Търсих заснета реакцията на публиката в този момент и не намерих материал. Вие попадали ли сте на такива? Оказа се, че прочутата снимка на Никол Кидман не е направена в този момент, а Myung Chun я е снимала часове преди това.

Скрит текст:

# 98
Показват тази снимка

Но пък самите реакции на Смит и Джейда са странни, смеят се... Затова съм склонна да мисля, че е постановка.

# 99
За съжаление и този колаж се оказва измислица: "the images are from 2017, when "La La Land" ..".

# 100
  • София
Тези в ляво са популярно меме. Това е компилация от различни реакции през годините. От тези в ляво ако не се лъжа нито един не присъстваше на последната церемония.
Иначе не знам каква постановка ще да е, която да доведе до махането на Уил Смит от гилдията което е огромен удар по реномето му. Язък за оскара...

# 101
Невероятно, нали? Камерата първо показва залата, хората, изведнъж се фокусира над Джейда и се вижда само една дама зад нея. Мисля, че е Дженифър Анистън, която въобще не се засмя на вица. Нямаме нито един кадър от публиката по време на скандала, или се лъжа? Една руса жена зад Уил (не ми е позната) също много се радва, когато той крещи истерично Relieved

# 102
Аз не помня, но Крис извини ли се на Джейда за шегата?

# 103
Шегата очевидно не беше злонамерена, освен в ъкъла на вече бившия член на Академията, няма за какво да се извинява.

# 104
Очевидно Уил е видял физиономията на жена си, че е засегната, а преди това се хилеше.
Продължавам да си мисля, че двамата са се договорили да спретнат шоу, но явно не са постигнали каквото трябва, само в полза  на Крис е цялата работа...

Общи условия

Активация на акаунт