Уил Смит зашлеви Крис Рос

• 5 858
  • 135
  •   1
Отговори
# 105
https://www.tiktok.com/@sincerelyordinary/video/7080567573418446 … 7&refer=embed

Клипче с реакции на Крис след шамара, не изглежда сякаш е участвал в планирана сценка.

И много интересен анализ на цялата ситуация от специалист по езика на тялото, дълго е, но си струва
https://www.youtube.com/watch?v=_Qo0SkwMPlY&ab_channel=TheBehavioralArts

# 106
Много интересен анализ. Обаче говорим за най-добрия актьор в момента (нали това е наградата) и за друг от бранша, участвал в над 50 филма, а не за човек, несвикнал да владее тялото си и със сценичен опит.

Факт е, че няма пусната жалба и че точно Крис е човекът, който е върнал секюритата, когато са искали да изкарат Уил от залата.

# 107
https://www.tiktok.com/@sincerelyordinary/video/7080567573418446 … p;amp;refer=embed

Клипче с реакции на Крис след шамара, не изглежда сякаш е участвал в планирана сценка.

И много интересен анализ на цялата ситуация от специалист по езика на тялото, дълго е, но си струва
https://www.youtube.com/watch?v=_Qo0SkwMPlY&ab_channel=TheBehavioralArts

Това гледах и аз. Има и още един анализ на реакциите на публиката от вчера/ онзи ден на същия експерт. 
Тези в ляво са популярно меме. Това е компилация от различни реакции през годините. От тези в ляво ако не се лъжа нито един не присъстваше на последната церемония.
Иначе не знам каква постановка ще да е, която да доведе до махането на Уил Смит от гилдията което е огромен удар по реномето му. Язък за оскара...

И аз не мога да си представя точно във върховия момент на кариерата си Уил Смит да се съгласи да нападне човек в предаване на живо, дори и постановка да е. Обяснението за ситуацията, което четох и което смятам, че е най-близко до истината, е, че Уил Смит се разсмива по инерция, но когато осъзнава реално какво означава шегата и вижда колко е засегната Джейда, "вижда червено" и тотално губи самообладание. Крис Рок не е искал да превърне една лоша ситуация в по-лоша и затова не е пожелал да арестуват Смит или да повдигне обвинение.

# 108
Така е. Сега с тази кенсъл култура за една дума, да се съгласиш да упражниш физическо насилие пред целия свят, си е равно на професионално самоубийство. Върви доказвай, че било майтап.

# 109
Всъщност обидно е сравнението с редник Джейн,(върла феминистка псуваща като каруцар)...Laughing

# 110
Днес братът на Крис Рок също се е изказал в медиите. Не вярвал на Уил, че съжалява и иска да му вземат Оскара. Джейда сестра или брат има ли? Да чуем и те какво мислят Blush

# 111
Какво смятате за наказанието ? 🤔
Според мен са взели правилното решение.

https://www.standartnews.com/kultura/zhestoko-nakazanie-za-uil-s … dieta-489680.html

# 112
Според мен е брутално. Тва ще му съсипе кариерата, заради някакъв шамар... На всеки може да му се случи да си изпусне нервите, той също е човек.

# 113
Как ще му съсипе това кариерата? Просто няма да го допускат на предаване, което и без това никой вече не гледа от години. Да прави филми никой не му забранява, нито да се номинират тези филми за различни категории след това също.
Ще поседи една година вкъщи, догодина всички ще са забравили 30 пъти и ще почне пак спокойно да се снима. Не е като разните лоши момчета серия 150 да са големите претенденти за оскар и без това.

# 114
Какво го жалите? Joy
Има си милиони човека, дреме му за оскарите

# 115
Според мен е брутално. Тва ще му съсипе кариерата, заради някакъв шамар... На всеки може да му се случи да си изпусне нервите, той също е човек.
Кариера не се съсипва току така.
Едно ме кефи в американците - Не толерират агресия!

# 116
Ще спре да снима за малко, ще пореве в правилните предавания и ще се завърне.

# 117
Факт е, че са го сложили наравно с  осъден на много години насилник рецидивист  и педофил също рецидивист, което малко върви като двоен аршин. Интересно, защо не са отсъдили за тъпата шегичка на водещия, която е публично унижение. Защо академията няма сценарии за водене, а всеки може да си плямпа, каквото му е кеф.?Не мисля и че няма да му се отрази на кариерата. Сега остава и водещият да му заведе едно дело, та да го осъдят на  12 години, например, затвор.

# 118
Да бе да, не толерират. Толерират и още как.
Те са големи агресори, просто се правят на лицемерни и добрички.

# 119
Да бе да, не толерират. Толерират и още как.
Те са големи агресори, просто се правят на лицемерни и добрички.
Пълни глупости.

Общи условия

Активация на акаунт