Уил Смит зашлеви Крис Рос

• 5 860
  • 135
  •   1
Отговори
# 120

Това изречение какво трябва да ми докаже? Joy

# 121
Аз разбрах, че само от листата за гости го махат. Може да бъде номиниран и може да печели, ако на гласуването решат да му дадат Оскар. Наградата може да приеме негов представител. Правенето на филми също не зависи от това дали е гост на самата гала. Много ще се изненадам, ако изчезне за десет години от бранша.

# 122
Тя и Хилари Клинтин мислеше,че "аферата" с Моника Люински на мъжа и,няма да навреди на предизборната и кампания,ама те...

Пътят на Уил Смит в света на киното е към своя край...

# 123
Нямаше как да не го накажат. И без това доста се омазаха като не го изведоха от залата след инцидента. Смятам, че е справедливо. Не му отнеха Оскара, защото играта му няма отношение към случката, но трябваше да реагират. Ако утре млади момчета, фенове на Смит, решат и те да защитават жените си с плесница, или с повече..

# 124
Вероятно няма да бъде напълно cancel-нат, но режисьори и продуценти на големи сериозни продукции може да не го наемат в близките години.

# 125
Въх, ще рече човек, че изнасилил някоя Joy

# 126
Аз пък съм изпадала в подобна ситуация и смятам, че реакция на Смит бе нормална за повечето мъже /подчертавам мъже, а не мухльовци/. Да, при мен не бе насред Оскарите и не ме обидиха подигравателно пред цял свят. Да, всички се засмяха, включително мъжа ми и дори аз се усмихнах криво - защото реакциите са спонтанни. Но после явно си пролича, че ми стана болно и мъжа ми стана и се конфронтира с шегаджията.
Дали е било правилно - не знам.
Дали е можело да почнем да си викаме и обиждаме - би било още по-тъпо.
Знам само ЗА МЕН  - почувствах се защитена, разбрана и оцених още повече мъжа до мен. А какво е помислила компанията, шегаджията, аудиторията на Оскарите, самите награди или зяпачите пред телевизорите, които търсят какво да хейтят - не ме е еня. Ако всички изброени в обратен ред са по-важни от жена ти, то за какво ти е такъв мъж?

Да.
Не четох много тук, но и навън.
Ама не знам дали се коментира достатъчно това, че шегата е тъпашка и неуместна.
Който я е писал, трябва да се извини на Жената. Изцепка - случва се. Ама извинение би било хубаво.
Постъпакта на Уил не прави шегата по-уместна и нормална.

И да всъщност.
Моят приятел не се е застъпвал за мен, когато са ме нападали словестно. Пред много хора.
Та от тази гледна точка...
май е смелост да защитиш жена си и да си "урониш" имиджа пред толкова хора.
Да не мсилите, че не е наясно къде е и не е свикнал да се "държи" пред камера.
Стана ясно кой е важен за него. Жена му.

И да ви кажа...много от тези, които го осъждат, мога да си завиждат,
че за тях няма кой така да се застъпи, пред толкова много хиляди хора.
(Нямам предвид хората тук.Simple Smile

# 127
Вече се коментира, че не е нормална реакцията на Уил, защото напада физически, има много други начина да покаже недоволство - взема микрофона и отвръща, има и съд.
Не е нормално някой да те напада словесно и ти да го пребиваш. На такъв вид обида се отвръща с думи.

# 128
Все пак хубаво защити жена си, ама чак след като и видя физиономията. Иначе се смееше преди това Grinning
Абе първична работа.
Ама ако пък беше първична, шамара не би трябвало да е актьорски.

# 129
Никой никого не е пребил всъщност.
Не защитавам насилието в никакъв случай. Нито агресивно поведение.
Но реално погледнато пребиване няма.

# 130
Има шамар, не го е потупал приятелски.

# 131
То  това ако е шамар Mr. Green

# 132
Всеки с възможностите си Grinning

# 133
Не е нормално и да се подиграват на човек със заболяване, което предизвиква голям психически дискомфорт.

# 134
То пък накрая какво стана Wink

Общи условия

Активация на акаунт