За бебета и деца от 0+ месеца. Бързи въпроси, отговори и съвети. Тема 102

• 27 302
  • 767
  •   1
Отговори
# 705
Стана топло,купихте ли слънцезащитен крем за децата,какъв ?
Спрей против комари на Бочко и гелчето след ухапване пак тяхна марка Wink

# 706
Тази година реших да сме с на wooden spoon,ще видим как ще е.На 2г3м е.За сега също сме с на Бочко против комари.

# 707
И аз исках да попитам дали някой е ползвал слънцезащита на Wooden Spoon? Доволни ли сте и подходяща ли е за дете на 1 годинка?

# 708
Аз съм се спряла на слънцезащитния на Биодерма. Не съм го купила, че чакаха зареждане като ходих да го търся. Тези дни ще е.

# 709
  • София
Не, и няма да мажа с нищо.
Вечер им мажа лицата с шипково масло.
Само на море или в планината горе високо мажа

# 710
Ето това ползвах миналото лято, тази година пак от него ще взема. Миналата година в началото на лятото ползвах слънцезащита на Хип, после до дерматолог стигнахме. Тази година няма да си правя експерименти.

# 711
И аз исках да попитам дали някой е ползвал слънцезащита на Wooden Spoon? Доволни ли сте и подходяща ли е за дете на 1 годинка?
Много се замислях за нея, тъй като уж е най-изчистена откъм състав, но в крайна сметка взех LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS DERMO-PEDIATRICS LOTION SPF 50.

# 712
Аз съм се спряла на слънцезащитния на Биодерма. Не съм го купила, че чакаха зареждане като ходих да го търся. Тези дни ще е.
Аз купих вече на Биодерма Фотодерм 50 фактор за лице, пише, че става за бебе над 6 месеца, а и нашият е с много бяла и чувствителна кожа.

# 713
Ох аз взех едно малко Бочко слънцезащитно на първо време,че ми беше далеч аптеката нз колко ще действа дано нямаме проблеми🤔

# 714
Аз ползвам на Юриаж, обаче няма измиване това нещо. Вие как успявате да изчистите лицето от слънцезащитата? Моят и без това не търпи да му мия лицето, а това с голям зор се маха.

# 715
Вече 3 дни е 28 градуса, в количката с шапка или по сенките, разбира се избягвам обедните часове. Нищо й няма, на почти 11м е, не е намазана. Не се психирайте толкова, под сенник колко да изгори, то повечето колички сенниците им са с UV защита. Вече седящо извън количка дете, най-елементарен крем ще свърши работа ако няма алергии и капризна кожа. На Биодерма този детския в една оранжева тубичка е ужасен, трудно се нанася, цапа бяло и не се пере от дрешките. Каката от години е с Бочко, няма драма с измиване и цапане, сега имат една нова опаковка като фон дьо тен, много лесно се нанася.

# 716
Да миналата година с юриаж някаква промоция за слънце +за измиване,за баня ей нито едното, нито другото нямаха измиване 🤯
Ами да дано няма проблеми с Бочко,поприцип не е с проблемна кожа,нашето е жълто с таралеж на плажа 😁

# 717
Аз купих вече на Биодерма Фотодерм 50 фактор за лице, пише, че става за бебе над 6 месеца, а и нашият е с много бяла и чувствителна кожа.

И моето бебче е много бяло и с чувствителна кожа. За възрастта не се притеснявам- на 1 година е/навършва ги утре/. Цялата козметика, която ползвам за него, е на Биодерма. Затова и слънцезащитата ще е на тази марка.

# 718
Ако някой се вълнува от съставките, в Бочко последния път, когато гледах имаше отокрилен, което по принцип гледм да избягвам и в слънцезащитата за възрастни.

# 719
  • София
Тъкмо днес му изгоряха бузките и носа (тотален отказ да сложи шапка). По цял ден е навън, а му забравих слънцезащитата и ще взема после. Вкъщи имаме на Биодерма. Ще потърся на нея или Мустела (миналата година беше с нея и не е имало проблеми). Wooden spoon също съм загледала, ама няколко майки ми се оплакаха, че е с неприятна миризма и още не съм й се навила напълно.

Общи условия

Активация на акаунт