Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са популярните туристически атракции в Истанбул и кои са основните забележителности, които трябва да посетите?
Какво е корабното разписание от Еминьоню до Босфора?
Какви са цените на корабчетата за разходка по Босфора?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са популярните туристически атракции в Истанбул и кои са основните забележителности, които трябва да посетите?
Истанбул е богат на туристически атракции, включително Долмабахче, Бейлербей, Златния рог, Синята джамия, медресето на Джафер ага и други. За да посетите различни забележителности в Истанбул се препоръчва използването на обществен транспорт и планиране на маршрути. Някои от основните забележителности включват площад Султанахмет, Истанбул Аквариум, Египетския пазар, Капалъ чарши, Цираган Палас, Кадъкьой и други.
-
Какво е корабното разписание от Еминьоню до Босфора?
Корабчетата от Еминьоню до Босфора се движат по определен график през деня. Графикът показва честотата на пътуванията, като обикновено спира в различни части на Босфора, като Юскюдар и Еюп. Важно е да проверите актуалното разписание преди пътуването, за да планирате посещението според желаните дестинации.
-
Какви са цените на корабчетата за разходка по Босфора?
-
Какво е работното време на лифта Pierre Loti и до колко часа работи?
-
Къде мога да намеря магазин за детски футболни екипи в Истанбул?
Чакам сестра ми да се върне днес, да разкаже, аз чакам с нетърпение четвъртък, горе-долу наредих програмата, макар че все нещо ново мисля, чудя се кое да махна, кое да оставя, накрая ще решавам на момента явно. Направила съм един куп записки "как да стигна до...." и на място ще решим къде да ходим. Междувременно не спирам да говоря за Истанбул и нашите явно се "зарибиха" и сега и те се записаха за 21.04
Те не се били до сега и съм се заела да им дам насоки за някои неща, вместо да плащат двойни, тройни суми за тях на ТА.
. Бакалията на кака Султан в Балат. Уникално изживяване е този квартал. За втори път идвам, но сега очевидно бях на правилното място. После ще кача още снимки. / И още места от филма/.
(а и дружката не ми е казала още какво й се иска да посетим). В тази връзка взех да си прегледам записките, правени през годините, а и ще питам някои нещица, че все пак минаха 2 г от последното ми посещение
- някакъв "по-особен" път?