Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ " София"- тема 6

• 34 408
  • 479
  •   1
Отговори
# 225
И при мен като при Milena, при успешния опит  не правих. Едва ли е имало връзка де.

# 226
И аз направих един курс акупунтура и при мен нямаше полза.

# 227
Момичета, доволни ли сте от клиниката и от др Владимиров? Аз съм с занижен АМХ и съм вече за донорска, дали ще намерят решение за мен? Чудя се при него или в Надежда да се запиша?

# 228
Момичета, някоя от вас да е забременяла след ЗЕТ на естествен цикъл и как протича следенето?

# 229
Момичета, доволни ли сте от клиниката и от др Владимиров? Аз съм с занижен АМХ и съм вече за донорска, дали ще намерят решение за мен? Чудя се при него или в Надежда да се запиша?
Аз съм при Д-р Владимиров с донорска. След 2 неуспешни опита да изкараме моя Я, минахме на вариант с донорска. Първоначално ми казаха, че поне 7 месеца може да чакам, но ми се обадиха на третия месец с донорка, от която 5 Я се оплодиха и замразихме ембриончета, третото от които ме ритка в момента в 8-и месец Simple Smile
Аз нямам база за сравнение, тъй като само при Д-р Владимиров съм била, но му се доверих и заедно стигнахме дотук - той с професионализъм, спокойствие и методичност, а аз - със заинтересованост, упоритост и дейно участие в процесите, прегледите и изследванията. Желая ви спокойствие и успех каквото и да изберете!

# 230

Много се радвам за дамата преди мен и стискам палци последният месец да е лекичък Simple Smile)

Ние отидохме след препоръка от наши приятели, които преди 10 и преди 5 години са успели от първи опит.
Първоначалното впечатление беше много добро, особено след Щерев, оттам нататък нещата само вървяха надолу до декември, което ни преля чашата. Не стигнахме до ин-витро, работихме с Белчева, за която също мога да изпиша доста неща. Владимиров го видях 1 път през декември, дори не си направи труда да ми погледне досието или да ме прегледа, каза да съм мислила за донорски и че било последния влак. Разбира се не това ме отказа от клиниката, просто за 6 месеца се натрупаха изключително много неща, които лично мен ме наведоха на мисълта, че това не е моето място.
Към момента се насочихме към Турция.
Стискам палци на всички дами, защото според мен най-важното е да намерите лекарите, които да ви помогнат и подкрепят в този път.

# 231
Първият ЗЕТ ми беше с естрофем и прогестерон и беше отрицателен. След естрофема качих килограми и реших, че няма да пия. Общо взето на естествена овулация имах два прегледа на втория ми пуснаха прогестерон и ЛХ. След трансфера приемах циклогест вагинално и фолиева, но месец преди това пиех чай от малинови листа. Четох, че много помага за забременяване. В момента съм в 4-ти месец. 🙂
Момичета, някоя от вас да е забременяла след ЗЕТ на естествен цикъл и как протича следенето?

# 232
Внимавайте с чая от малинови листа, той може да предизвика контракции, затова се препоръчва при наближаване на  термина. Аз бих го избягвала около трансфер и начална бременност.

# 233
Здравейте, момичета! Чета ви от известно време и събирам опит и кураж - предстои ни първи опит (ИКСИ, защото и двамата сме с проблеми) при д-р Владимиров. Радвам се, като чета колко успешни опити се срещат в темичките тук и точно затова реших да пиша и аз Simple Smile Ясно е, че психическата подготовка да поемеш по този път е от съществено значение, но моля споделете и за физическата - как се погрижихте за тялото си в периода преди стимулациите до най-щастливите 2 чертички? Интересно ми е да прочета какви добавки сте приемали, имали ли сте по-специален режим на хранене, спортували ли сте активно през цялото време? Чувала съм, че други лекари дават насоки на пациентките си, дали и д-р Владимиров обръща внимание на това или ако резултатите от изследванията са наред, не губи време в излишни обяснения?

# 234
Spring, имам два опита, втория от които успешен. Не съм променяла по никакъв начин хранителния си режим, нито ежедневието си. Дори и не сме го ѝ коментирали с д-р Владимиров, съвета му след трансфер е да продължим нормалния си начин на живот. При успешния ми опит вече имах направен ЕРА тест, който показа, че имам изместване с 24ч. Също така мога да кажа, че бях много по спокойна. Тръгнах с нагласата.. добре мина първия неуспех, видях, че не е толкова страшно, сега ако трябва през още 10 опита ще мина, но ще успея. Първия път бях с нагласата, че ще се получи от раз. Според мен наистина трябва емоционално спокойна (доколкото е възможно). Аз например реших да помоля шефа ми да ме премести в друг екип, тъй като не се чувствах комфортно с хората с които работех и усещах колко негативно ми влиае това.
Никой не може да ти каже правилната формула за успешен финал. Още на първия преглед доктор каза, че от негова страна ще направи всичко възможно, но останалото си е "Божа работа ". Успех ти желая ! Hug

# 235
И аз не промених почти нищо. Преди втория опит само наваксах вит. Д и пих Фертилаид месеца преди опита. Начина на живот остана същия. При първия опит при доктора имах имплантация, но прокървих. При втория вече бях сигурна, че все някога ще стане щом се е закачило веднъж. Имах и нови изследвания и бях спокойна. Самия доктор не препоръчва лежане и обездвижване. Нормален режим без голямо физическо натоварване. Психиката наистина е много важна. Ние правихме опит по това време пролетта и аз използвах да се разхождам, да излизам и да чета много книги. Бях ограничила срещите с дразнещи хора и работех от дистанция.
Наистина е и Божа работа.

# 236
Имаме два опита инвитро при Владимиров с две стимулации. Първия беше много трагичен заради тежък мъжки фактор. Имахме едва един ембрион, замразен на 6-ти ден, който не доведе до бременност. При втората стимулация за щастие имахме успех. Аз след стимулацията изчаках година някъде. Възстанових се напълно от стимулациите, психически също. И така назначиха ми дата за трансфер и аз като другите момичета не съм променила начина си на живот. Излизах на разходки, на кафе с приятели и си чаках датата за теста. Когато видях високо ЧХГ не можех да повярвам. Желая успех и стискам палци! 🍀🤞🏻🙂

# 237
  • София
Здравейте момичета,нещо темата е "замряла". Има ли положителни резултати,че нещо са ме налегнали мисли за промяна  ,по скоро ме интересува за 40+ . Имам две стимулации и два трансфера в клиниката и резултата е отрицателен( биохимична) -нямаме болести/отклонения и двамата ,единствено ,че съм на 42 и АМХ 1,00.

# 238
Здравейте, при нас първият ни опит завърши така. Все още не сме стигнали до трансфер, но имаме един бластоцист, развил се на 6тия ден. Защо мислите, че това е трагичен резултат? И бихте ли споделили какво променихте втория опит и какво количество бластоцисти успяхте да "отгледате" тогава?

Имаме два опита инвитро при Владимиров с две стимулации. Първия беше много трагичен заради тежък мъжки фактор. Имахме едва един ембрион, замразен на 6-ти ден, който не доведе до бременност. При втората стимулация за щастие имахме успех. Аз след стимулацията изчаках година някъде. Възстанових се напълно от стимулациите, психически също. И така назначиха ми дата за трансфер и аз като другите момичета не съм променила начина си на живот. Излизах на разходки, на кафе с приятели и си чаках датата за теста. Когато видях високо ЧХГ не можех да повярвам. Желая успех и стискам палци! 🍀🤞🏻🙂

# 239
Според мен си беше трагичен резултат, защото самия бластоцит беше с много лошо качество на 6-ти ден. Още веднага знаех, че няма как да доведе до бременност такъв бластоцит. Във втория опит не сме променили абсолютно нищо. Всичко си беше по същия начин пак с ИКСИ. Имахме 6 оплодени от тях 2 достигнаха 5-ти ден. Единственото, което промених е да изчакам 1 година след втората стимулация и отказах всякакви лекарства. Бях на естествена овулация като пиех само фолиева киселина. Едва след година ми го върнаха и опита ни е положителен. В момента съм в 6-ти месец. Не казвам, че жените не трябва да пият естрофем и да не приемат прогестерон,просто аз така го усетих. При всеки е индивидуално и има различни причини да се стигне до инвитро и всеки сам си преценява. При нас имаше единствено мъжки фактор, а при мен нямаше нищо и заради това рискувх така. А и често казано вече бях решила, че ако не стане няма да търся друга клиника в България, а ще ходим в чужбина да правим инвитро.
Здравейте, при нас първият ни опит завърши така. Все още не сме стигнали до трансфер, но имаме един бластоцист, развил се на 6тия ден. Защо мислите, че това е трагичен резултат? И бихте ли споделили какво променихте втория опит и какво количество бластоцисти успяхте да "отгледате" тогава?

Общи условия

Активация на акаунт