Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ " София"- тема 6

• 32 447
  • 469
  •   1
Отговори
# 465
Чели сме достатъчно за ПИД, нещо не си разбрала. Пробата за ПИД се взема преди замразяването ако ембрионите са в подходящ стадии на развитие, ако е направено по друг начин това е лоша практика на клиниката, но няма нищо общо със самото изследване и как се прави по принцип.

# 466
В горния пост има много глупости. А пък клакьорството за турските клиники ми идва в повече. И там имаме познати, и там е същото като тук, само дето с памук ти взимат парите. И успеваемостта е същата....
на вас само клакьори са ви в главата 🤣

# 467
Аз изказвам мнение. Имам близки били и в Турция. Мога да правя сравнение.
Какво ми е в главата, идея си нямате, защото не ме познавате.
Аз съм доволна от клиниката. Казвала съм и в предни постове какъв е резултата при нас.

# 468
Аз изказвам мнение. Имам близки били и в Турция. Мога да правя сравнение.
Какво ми е в главата, идея си нямате, защото не ме познавате.
Аз съм доволна от клиниката. Казвала съм и в предни постове какъв е резултата при нас.
не говорите от личен опит, а общи приказки. Имам приятели, всеки има и аз бях при Владимиров и бях в Турция, разликата е от небето до земята и просто са глупости, че успеваемостта  е еднаква. Няма база за сравнение даже и като подход и като ембриология и като отношение.

# 469
Посещавах Владимиров,  точно преди инсеминация чудото при нас се случи ❤️
Естествено кракът ми не стъпи повече там.
Никога не съм се чувствала толкова зле , колкото в тази клиника. Дори в държавните болници не е така.
Не си пациент , а си клиент. Всички много бързат , въпросите си задавах докато се обличам. Още не закопчала дънките си и доктора вече е излязъл от кабинета.
Иначе е мил, отговаря на всички въпроси ,които съм му задала.  Директен,  няма шикалкавене. 
Обаче дали ще имаш време да си зададеш въпросите ?
Говориш бързо, докато вдигаш гащите.
Това е моя опит там.
Благодарение на всичко , което видях там , тъй като в момента съм бременна , след като родя ще даря яйцеклетки.

Общи условия

Активация на акаунт