Д-р Иван Сигридов - Тема 7

• 85 085
  • 975
  •   2
Отговори
# 345
Аз промивки не съм правила,да в бодимед съм пускала,но пък където и да пусна все тая,много от лабораториите наистина не са добри в резултатите. Преди два месеца беше ми казал да пусна в синево,но не ми беше удобно и ги пуснах пак в бодимед и нищо не каза. При Русев дори и не ме е карал да записвам час,назначи ми терапия с фраксипарин,както и от Турция казаха така и витамините. Да,реално са си много парите,излеедванията,витамините. Аз му имам доверие и чувствам за момента добре.

# 346
Клиниката вече си партнира със Синево, наскоро на фейсбуук страницата им имаше съобщение за 10% отстъпка на някои изследвания за клиенти на клиниката.

# 347
Клиниката вече си партнира със Синево, наскоро на фейсбуук страницата им имаше съобщение за 10% отстъпка на някои изследвания за клиенти на клиниката.
Да, освен с Бодимед, имат договор и със Синево.
Djordjiq1, най- важното е да се чувствате добре, и да сте убедена,че добавките, които пиете ви помагат, тогава ще сте спокойна и ще имате спокойна бременност, това е най- важното.
Например аз изобщо не съм убедена, ме валтрекса и изопринозина, който ми изписаха изобщо ми е помогнал, и це изобщо имах нужда от тази химия.

# 348
Djordjiq1, най- важното е да се чувствате добре, и да сте убедена,че добавките, които пиете ви помагат, тогава ще сте спокойна и ще имате спокойна бременност, това е най- важното.
Например аз изобщо не съм убедена, ме валтрекса и изопринозина, който ми изписаха изобщо ми е помогнал, и це изобщо имах нужда от тази химия.

Mileneira, аз пия същите неща: Валтрекс и изопринозин ,почвайки от 2ри ден всеки месец на МЦ. Казаха ми да ги пия до положителен тест за бременност. Мен ме притеснява да не повлияят на ТСХ. Утре ще си пусна да видя как е,тъй като и там пия хормон.

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 23:15 от bananovolisto

# 349

Mileneira, аз пия същите неща: Валтрекс и изопринозин ,почвайки от 2ри ден всеки месец на МЦ. Казаха ми да ги пия до положителен тест за бременост. Мен ме притеснява да не повлияят на ТСХ. Утре ще си пусна да видя как е,тъй като и там пия хормон.
Няма да ви повлияят на тсх, но не знам до колко имате нужда да ги пиете. Освен ,ако нямате високи igm антитела, при всички други случаи е излишно, консултирайте се с вирусолог.

# 350
Аз също имам назначен Валтрекс и Изопринозин. Аз лично не виждам активна инфекция, но пишеше, че CMV бил активен…

# 351
Само при стойност над реф.на Igm има активна вирусна инфекция. Просто другото са глупости. Говорете с вирусолог, нямате активен вирус.

# 352
И аз имах коментар че вирусът ми бил активен в последната една година при положителни IGG, и отрицателни IGM, как го решиха не знам. Консултирах се с вирусолози и категорично казаха,че няма как да се каже кога е била активна инфекцията, при положение че ИГГ показват минало заболяване,което може да е било преди 1 или 10 години.

# 353
И аз имах коментар че вирусът ми бил активен в последната една година при положителни IGG, и отрицателни IGM, как го решиха не знам. Консултирах се с вирусолози и категорично казаха,че няма как да се каже кога е била активна инфекцията, при положение че ИГГ показват минало заболяване,което може да е било преди 1 или 10 години.
Ох, да така е! Просто оз не можах да се консултирам с вирусолог, и ако бяхте споделили преди 2месеца, щяхте да сте ми много от полза.

# 354
  • София
На нашия педиатър не мога да разчитам да следи витамините, става за ваксини, но дотолкова.
Днес й пуснах желязо (ниско е), витамин Д (твърде висок) и Б12 (приемливо, но може и повече) в Токуда. Исках венозна кръв, но те казаха, че става и периферна. Въпросът е, след като имам направени изследвания, с кого да се консултирам, защото не искам да разчитам от храната да набави всичко необходимо. На ЗВБ сме, а и аз ям всеки божи ден месо и пак ми е ниско желязото.
Единственият адекватен педиатър за който се сещам за страната е д-р Бояна Петкова, може да направите онлайн консултация с нея в платформата на Хелтико. Като цяло лекарите, били то педиатри или АГ и т.н. масово нямат понятие от витамини и ако им ги покажете, те ще гледат реф.стойности, видят ли цифрите, че са в стойностите на лабораторията, макар и да са на долна граница, за тях всичко е перфектно...
Моето дете също е захранено по звб, следя му желязото от 5 месечен, от 6м започнах да му пускам Д и Б12 , Б6 на годинка.

А д-р Петкова само онлайн ли гледа резултати?
Моето малко дете е 2017-та, бременността ми беше при Сигридов и редовно я следя.
Факт е, че наистина повече боледува от по-голямото ми дете, което имаше голям дефицит на витамини по време на бременността ми.
А при Сигридов основно приемах протеин, желязо и Б12. Беше против да се пие нещо до 12 г.с. и Биозин мама по принцип. Сега чета, че е променил вече предписанията.

# 355
Обикновено вирусите реактивират, затова IGG трябва да се поддържа в ниски стойности. Същото се отнася и за някои бактериални инфекции, които си седят с високо IGG и през това време вече са се наместили някъде другаде в тялото - в някой друг орган и правят много сериозни проблеми там.
Особено при бременни - вирусите често реактивират и могат да навредят много сериозно на бременността.

# 356
Обикновено вирусите реактивират, затова IGG трябва да се поддържа в ниски стойности. Същото се отнася и за някои бактериални инфекции, които си седят с високо IGG и през това време вече са се наместили някъде другаде в тялото - в някой друг орган и правят много сериозни проблеми там.
Особено при бременни - вирусите често реактивират и могат да навредят много сериозно на бременността.
Да, така е, ако реактивират и има показания за това повишени води и др.показатели по ехограф и също високи IgM, тогава приемът да медикаменти е оправдан. Но да се приемат медикаменти само заради IgG ( което говори за минала инфекция) не мисля,че е нужно. Аз силно се надявам изопринозина и валтрекса да не са ми навредили на бебето.

# 357
Здравейте,
Бихте ли ми казали на кои марки ви изписват витамини В12 и Д. И успяхте ли с тях да си вдигнете нивата на витамините, ако сте имали дефицити?

# 358
Здравейте,
Бихте ли ми казали на кои марки ви изписват витамини В12 и Д. И успяхте ли с тях да си вдигнете нивата на витамините, ако сте имали дефицити?

Вит. Д и К2 на Better you
Вит. Б12 Garden of life - https://www.iherb.com/pr/garden-of-life-mykind-organics-b-12-org … m_medium=appshare

# 359
Здравейте,

Вит. Д и К2 на Better you
Вит. Б12 Garden of life - https://www.iherb.com/pr/garden-of-life-mykind-organics-b-12-org … m_medium=appshare
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт