Д-р Иван Сигридов - Тема 7

• 84 882
  • 975
  •   1
Отговори
# 690
Аз също пиех Б комплекс и понякога я вдигнах над норма. В тези случаи го пиех през ден два за известно време докато падне.

# 691
Инвитрото е било сьздадено в Англия именно да помогнат на жени сьс отранени и запушени тръби.  Прочетете за сьздателите на инвитрото и мисията им. А днес, докторе не мога да забременея и хайде юруш Инвитро. Е аз пьк имам позната бременна. Естествено с второ дете ,5 месеца след като роди пьрвото си дете от инвитро.
Ох, не е хубаво да се обобщава така. Вярно е, че тук лекарите много бързо гледат да те насочат към процедура, но има много случаи на неизяснен стерилитет след сумати изследвания, мъжки фактор с който трудно би се постигнала спонтанна бременност..Какво да направят тези двойки? Да чакат с години да се случи чудо? Та инвитро не може да се прилага само при запушени тръби и е хубаво, че има шанс и за двойките, които не могат да се справят сами.

# 692
Моля ви някой да сподели опит с удебелена гънка на врата на бебето тепърва ми престой преглед при Сигридов за скрининг на 21.11.Благодаря предварително 🙏

# 693
Моля ви някой да сподели опит с удебелена гънка на врата на бебето тепърва ми престой преглед при Сигридов за скрининг на 21.11.Благодаря предварително 🙏

Няколко поста по-назад коментирахме точно това

# 694
Е разбрахте ли кой започва работа в МЦ от тази седмица явно на мястото на Ковачев - др. Кайрякова от Надежда. Само ми е чудно защо на официалната страница на центъра във фейса не се публикува информация, че Ковачев вече не работи там 🙄

# 695
AlisonParker и аз това се чудя. Защо нищо не се казва по въпроса Rolling Eyes

# 696
Някой не може ли просто да попита във Фейса им? Аз в този център се ползвам само от експертизата на Доц. Р. Русев, затова не бих се намесила, но някой може да попита и така всички ще видят - дори и тези, които не знаят, че има смени.

# 697
На мен бяха звъннали по телефона, понеже имам час при Ковачев,дали евентуално искам да го преместя при др. Сигридов,но при мен няма смисъл вече,защото ми мина последната морфология

# 698
Е разбрахте ли кой започва работа в МЦ от тази седмица явно на мястото на Ковачев - др. Кайрякова от Надежда. Само ми е чудно защо на официалната страница на центъра във фейса не се публикува информация, че Ковачев вече не работи там 🙄

Д-р Коваче вече има страници във фб и инстаграм, там ще има информация със сигурност. А относни това че не се обяви, само по себе си говори достатъчно….

# 699

Д-р Коваче вече има страници във фб и инстаграм, там ще има информация със сигурност. А относни това че не се обяви, само по себе си говори достатъчно….

Ами аз пък не знам в страницата на някой център да оповестяват кой напуска… Има си екип и там могат да се видят специалистите. Ако някой не фигурира - значи не работи там.

# 700

Ами аз пък не знам в страницата на някой център да оповестяват кой напуска… Има си екип и там могат да се видят специалистите. Ако някой не фигурира - значи не работи там.

За Калчев писаха, а на сайта го няма и доц. Русев , и той ли вече не е там?!

# 701
Коя д-р Кайрякова, че в Надежда са 2 доколкото знам. Мила Кайрякова или Веска Кайрякова? Дано не е Мила, че скоро бях при нея и много ми допадна - млада, но много мила и отзивчива.

# 702
Коя д-р Кайрякова, че в Надежда са 2 доколкото знам. Мила Кайрякова или Веска Кайрякова? Дано не е Мила, че скоро бях при нея и много ми допадна - млада, но много мила и отзивчива.
[/quote
Която и да е няма да се задържи много хри Сигридов.

# 703
[/quote
Която и да е няма да се задържи много хри Сигридов.
И аз така мисля. За Русев също.

# 704
А Мариела и тя ли е напуснала (мисля се водеше акушерка)? Гледам, че е админ на Ковачев във фейсбук..

Общи условия

Активация на акаунт