Още малко време остана и ще бъда горда АПРИЛска мама - тема 7

• 50 158
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
VioletK честито синче! 🥰 Да е живо и здраво и много да радва цялото семейство! Хубав ден си е избрал младежа, много се радвам, че при теб е нямало вече ковид, то си минаха достатъчно дни де Simple Smile Сега остана само възстановяването, пожелавам ти да е бързо и лесно. Движи се много и колкото можеш щом дойде момента за ставане, много ще ти помогне движението.

# 181
Ех, че хубави новини! Честит мъж, да ви е жив и здрав. Ето, че всичко се нареди както трябваше. Само това чакане на анестезиолог 😬😬😬

Като имаш възможност можеш ли да ми кажеш какво адаптирано мляко дават на бебетата?

# 182
  • Пловдив
Виолет честит бебок, хубав ден си е избрал! Нека е здрав и да бъде с много късмет.
На теб желая бързо възстановяване и скоро да се гушкате ❤️

# 183
Ау Виолет, да сте живи и здрави, прекрасна дата си е избрал Heart Eyes възстановявай се бързо Flowers Hibiscus

# 184
Момичета, включвам се на бързо само да кажа, че към момента съм изключително доволна от престоя. Всички са много любезни и отзивчиви. Бях предвидила да си взема вода за реанимация, а след това да си ползвам бутилката на Аквафор, но като така се стекоха нещата и забравих. Днес колкото и пъти да съм искала ми дават вода. Изпила съм над 5 бутилки и няма проблем.
Лекарката, която ме прие беше д-р Богданова. Както обикновенно доста резервирана и студена, но аз бях в настроение и и пуснах нялолко шеги и смея да твърдя, че смени тона.
Бебчетата ги захранват с Хип органик комбиотик. Аз имам коластра и смятам от утре да почваме с кърменето, да видим до къде ще стигнем.
Иначе днес ми го донесоха 3 пъти. В 14:00,17:00 и сега 21:30 часа. Оставят го за по 10 минути максимум.. но е по-добре от нищо.. Готова съм итре да се раздвижвам и да си го взимам при мен. Днес мисля доста напреднах.. движа краката нагоре и надолу без проблем, повдигам таза, даже и на нялолко пъти се изправих в леглото.. Болките вече са доста по поносими, ама как съм гладнаа…… 🥲
И май забравих да спомена.. моя гръцки бог се казва Атанасиос, на дядо си.. Пускам ви и една снимчица от последните минути.

# 185
VioletK, прекрасни сте Heart Eyes

# 186
Violetk, страхотна снимка Heart Eyes  Толкова сте прелестни Heart Най-милото, най-сладкото нещо на света е бебенцето Heart Още веднъж да ви е живо и здраво Flowers Four Leaf Clover

# 187
Честит прелестник, Виолета! Много гушки за вас двамата ❤

# 188
VioletK, честито бебенце ❤ Да расте здрав, безгрижен и много щастлив! И бързо и безпроблемно възстановяване на теб ❤

# 189
  • Sofia
VioletK, страхотни сте! Голям сладур 💙! Да е жив и здрав и с много късмет!
Бързо възстановяване и от мен 🤗!

# 190
Violet честито бебче. Да е здрав, безгрижен и щастлив. Бързо възстановяване 🍀

# 191
38 седмица е най-добре да ми предизвика раждането (с някакъв гел, за първи път чух  такъв начин за предизвикване) и да раждам естествено, без да чакаме бебето само да си тръгне. Причината според него е, че е възможно да вдигна кръвното. Рискът от прееклампдия на БХС беше много нисък. Измери ми го 129/80 и според него не е нормално. Отделно съм на фраксиприн от 10 дни и каза, че следва да го спрем 72 часа преди евентуално раждане. Някоя от вас ми ала ли е през това, защото за пръв път чувам за предизвикване на естествено раждане преди термин. В повечето случаи правят секцио.
Ще се радвам да споделите, ако имате опит.

# 192
Кога според вас може да излизаме навън с бебчо?? Какво мислите вие момичете, споделете.. ☺️ Времето е хубаво вече, нямам търпение да излизаме. А и на баткото  е скучно вече, все вътре с нас стои . Свикнат е да излиза с мен най - вече и не иска с бабата.

# 193
Аз нямам опит, но съм чувала за предизвикване на естествено раждане преди термин. Мисля че имаше и някакви вагинални хапчета, които вършат подобна работа и със системи също, но само това знам.

# 194
  • Пловдив
38 седмица е най-добре да ми предизвика раждането (с някакъв гел, за първи път чух  такъв начин за предизвикване) и да раждам естествено, без да чакаме бебето само да си тръгне. Причината според него е, че е възможно да вдигна кръвното. Рискът от прееклампдия на БХС беше много нисък. Измери ми го 129/80 и според него не е нормално. Отделно съм на фраксиприн от 10 дни и каза, че следва да го спрем 72 часа преди евентуално раждане. Някоя от вас ми ала ли е през това, защото за пръв път чувам за предизвикване на естествено раждане преди термин. В повечето случаи правят секцио.
Ще се радвам да споделите, ако имате опит.
Възможно е да вдигнеш кръвно и вдигаш кръвно са 2 различни неща. Високо кръвно се смята ако в рамките на 6 часа кръвното се поддържа над 140/90 и въпреки това много лекари изчакват. С този гел мисля, че четох някъде, че се омекотява шийката. Не, че е изключено да предизвика раждане в 38 седмица, много е вероятно дори.

Общи условия

Активация на акаунт