Отговори
# 390
Предполагам питаш за ''I'm Still Here''
Никъде го няма, дори и в чуждестранните тракери. Предполагам, че филмът е излъчван само по фестивали и не е качван на стрийминг платформа, за да бъде рипнат от там.

Ще го има скоро по тракерите.

# 391
Аз съм в Бразилия и тук още върви по кината. Тъкмо започна да спада интереса и спечели Златния глобус и продължават да го излъчват. Честно казано не се интересувам много от торенти и не знам има ли го, по стрийминг платформи го няма още. Мисля и в щатите върви по кината.
Аз Flow чакам...

# 392
Flow го има пиратски при нас, иначе на кино ще го излъчат на "София филм фест".
Бразилския аз съм го гледала на "Киномания", не се очертават още прожекции засега.

# 393
Никъде го няма, дори и в чуждестранните тракери. Предполагам, че филмът е излъчван само по фестивали и не е качван на стрийминг платформа, за да бъде рипнат от там.

За него питах да. От 20 години си намирам всякакви неща за гледане без почти никакви пропуски, та много се изненадах, когато никъде не излезе. И още повече, че не говорим за някой стар филм, а един от главните за Оскарите, които ще са само след месец.

Това, че не е в някоя платформа не е голям проблем, защото копия не филма се предоставят на хората дето гласуват и обикновено от там изтичат по тракерите. Но един месец преди наградите да няма нищо мисля, че не съм виждал досега. Ще се наложи да се разровя по-дълбоко в мрежата да видим дали няма да се появи.

# 394
  • София
Може би го има в  Apple TV ,но там нямам регистрация и не мога да проверя добре, искам да го гледам, но за момента няма къде, ще изчакам

# 395
Вече не се изпращат копия на гласуващите, различна е системата след дигитализацията и е доста по-трудно копирането.

# 396
След малко повечко ровене успях да намеря I'm Still Here. Smirk Не е блестящо качество, защото е снимано от кино, но като за Cam версия е доста добре.

Ако се разреши ще сложа линк, ако не, който желае да ми пише на лично.

# 397
  • София
След малко повечко ровене успях да намеря I'm Still Here. Smirk Не е блестящо качество, защото е снимано от кино, но като за Cam версия е доста добре.

Дай линк,  ако не те затруднява, ако мога ще отворя, ако ли не ще изчакам

# 398

Дай линк,  ако не те затруднява, ако мога ще отворя, ако ли не ще изчакам

Писах ти на лично за филма. Simple Smile

# 399
Гледах онзи ден Flow и не знам дали аз драматизирам, но хубаво си поплаках на една сцена 😁 страхотно филмче

# 400
Аз също. Даже на повече от една се просълзих.

# 401
  • София
Гилдиите на продуцентите се изказа!
Най-добър филм: Анора
Най-добра анимация: Дивият робот

Това разбира не е оскар, но двата филма изведнъж се превърнаха в топ фаворити!

Шон Бейкър пък взе наградата на гилдията на режисьорите за Анора!
Май, май отиваме към щастлив край, ама да видим... Grinning

От последното ми включване аз наваксах страшно много със заглавията, така че ето и моя ъпдейт за основните категории и за кого ще стискам палци. Имам много разлики спрямо първия ми пост преди две страници.

Най-добър филм: Анора (Дюн 2 няма шанс, за това не го слагам) или в краен случай Емилия Перес. Дано не е баналния Бруталист. Да видим сега колко силно е еврейското лоби...
Най-добър режисьор: Шон Бейкър (Анора)
Най-добър актьор: Ейдриън Броуди (Бруталистът)
Най-добра актриса: Майки Мадисън (Анора)
Най-добър актьор в поддържаща роля: Киърън Кълкин (Истинска болка)
Най-добра актриса в поддържаща роля: Зоуи Салдана (Емилия Перес)
Най-добра анимация: Flow

# 402
Аз ще съм шокирана, ако Деми Мур не грабне Оскара. На Майки Мадисън бая популярни награди вече й се разминаха, така че не ми се вярва точно на Оскарите да триумфира, но да видим.

Иначе те подкрепям за The Brutalist. Вече ми е писнало от филми за евреи през и след Холокоста и мисля, че е абсурдно как Ейдриън Броуди може да спечели втори Оскар за подобна роля. Да не говорим, че няма никакъв шанс да си причиня 220 минутен филм 😁 The Substance ме държеше на ръба на стола и пак бих казала, че можеше да се клъцнат 20 минути, а какво остава за филм, който продължава 80 минути повече

# 403
  • София
Аз ще съм шокирана, ако Деми Мур не грабне Оскара. На Майки Мадисън бая популярни награди вече й се а филм, ................
Ще бъда "шокирана" ако го вземе. Този филм не е нищо особено, Д .Мур сме я гледали къде, къде в по-добри роли.

# 404
Изобщо не става въпрос за как оценявате ролята и филма, а че ще е голяма изненада, базирано на вече раздадените отличия през този сезон, което в крайна сметка беше и контекста на поста на Дяволо и моя последвал коментар по темата, но последно време забелязвам, че явно има нежелание да се следи цялостен разговор, а се поства колкото да се каже нещо Grinning

Общи условия

Активация на акаунт