Мен не ме мислете - Тема 2

• 41 420
  • 784
  •   1
Отговори
# 15
Даааа Руши играе много добре

# 16
Утрешният епизод качен ли е в playtube? Там виждам до 10-ти само.

# 17
  • Галифрей
Утрешният епизод качен ли е в playtube? Там виждам до 10-ти само.
Да всички са там ето го https://playtube.tv/watch/мен-не-ме-мислете-епизод-12_12Gs1Lx.html

# 18
Има ги, просто не излизат в падащото меню. Напишете цялото заглавие с интервалите и "- епизод 12" и излиза.

# 19
  • София

Мен не ме мислете - епизод 11

# 20
  • Галифрей
Да или  отиде в канала Tv Channel там са. Споко де Мери ги слага тука 😘

Реших да погледам няколко клипчета от оригинала, да почти едно към едно ама ще ме извиняват тия двамата Руши и Весела доста са по-добри и химия и всичко ☕

Скрит текст:
 https://youtu.be/BGs7-HBPbL8  

# 21
Секретарката можела да се държи мило😉

# 22
  • Враца
И за мен има нещо много нечитаво в Павел, а още не съм изгледала епизода. От предното му появяване, такова усещане получих.

# 23
И за мен има нещо много нечитаво в Павел, а още не съм изгледала епизода. От предното му появяване, такова усещане получих.

Много е плашещ, Яна що не хукна с 200, то от самолет се вижда че човека е психо, очите му са едни студени. Актьора много го харесвам - От писмо до Америка го знам

# 24
Някой може ли да каже дали в полския оригинал има бебе 3 от трети мъж - Мартин? Grinning Може и в скрит текст. Simple Smile

# 25
  • Галифрей
Някой може ли да каже дали в полския оригинал има бебе 3 от трети мъж - Мартин? Grinning Може и в скрит текст. Simple Smile

Скрит текст:
Да имат аз гледах няколко клипчета, ожениха се и имат бебе.

Иначе акьорът ( Павел) е железен много хубово говори и играе.

# 26
Кой наби Христо?

# 27
  • Галифрей

Скрит текст:
Павел

# 28
Тоз Мартин може ли да е толкова загубен, много е слаб във взаимоотношенията с хората, че просто не е истина. То вярно как да обясни гафа с подаръка на Ася, но по-лошо става като мълчи и не продумва.
Яна към Мартин и Христо е кисела като лимон, само ги хока и хапе. И покрай емоциите си към тях не забелязва колко шантав е този Павел - как изкача на разни места включително и пред дома й.

# 29
  • София
Благодаря за темата! Сега си върнах да го гледам.

Общи условия

Активация на акаунт