Мен не ме мислете - Тема 2

• 41 525
  • 784
  •   1
Отговори
# 405
И аз искам Марто и Яна да се съберат, сладки са ми. Разбира се в живота абсурд да са двойка, но нали е сериал, да си пофантазираме малко Simple Smile

# 406
Само аз и Ева ли ги шипваме?
О, и аз ги шипвам. Супер двойка са, радвам се, че ще ги гледам така Simple Smile

# 407
  • Галифрей
☺❤ Целувките им са топ. Много рядко в бг сериалите се срещат двойки,които хем да имат голяма химия и тн. Актьорите да вземат зрителя. Другите с извение са токсични и актьорите са пълно дърво. Ясно,че не им приятно ама трябва да вземат  някой лев.

# 408
  • София
Накарахте ме да проверя точно какво е "шипване", а когато открих статия по въпроса още от 2014, се почувствах наистина динозавър.

# 409
Накарахте ме да проверя точно какво е "шипване", а когато открих статия по въпроса още от 2014, се почувствах наистина динозавър.
Хахаха, и аз гледах Satisfied Да видя шипвам или не шипвам Stuck Out Tongue
Ама наистина си ходят, да го кажем по динозавърски  Wink

# 410
Мда,  и аз сред динозаврите, пък уж съм в ранните 30 JoyJoy

# 411
  • Галифрей
😂 ехе и аз съм на толкова годинки почти 😂 ам прекарвала съм доста време в тъмблър и туитър им научих жаргонът.

# 412
Скрит текст:
хич няма и да си признавам, че не знам какво е тъмблър 😅
Изгледах и двете серии и убийте ме, не мога да се сетя на какво ми прилича Снежана..не е от мъпетите, но подобно 😆 и не, не е в р-то проблема, на мен дори ми е симпатичен този говорен дефект.

# 413
На жабче с изпъкналите очи. Thinking Joy

# 414
Чудя се как майка учителка е допуснала такова "р" и как са го пренебрегнали в НАТФИЗ?! За мен е влудяващо! Има "р" и "р", това точно е у-жас!

# 415
  • София
На мен тази Снежана ми е изключително неприятна, голяма лигла и никаква актриса. Помня я в "Черешката" как се закачаше с Владо Николов, той доста се изложи покрай нея.
Да похваля двете "сестрички". Много добре играят децата, естествено им се получава. Много добър избор на актриси.

# 416

За останалите динозаври като мен може ли превод? Имам предположение, но не съм сигурна. Каквото и да е, е страшно дразнещо, да си кажа по динозавърски Sunglasses

# 417
Моля, не ме линчувайте, но чисто визуално Снежана по нещо ми напомня на кака Лара. За говора вече си казах мнението.

Shipping идва от думата relationship (връзка) и представлява желанието на група от фенове двама герои във филм/сериал да бъдат заедно.

# 418
  • София
Май имаше такава дума в минали времена - гаджосване. Само че на реални хора.
Я, намерих я https://www.bgjargon.com/word/meaning/%D0%B3%D0%B0%D0%B4%D0%B6%D … D0%B2%D0%B0%D0%BC
А аз си мислех, че шипинг  и шипване се отнасят за пратки...
Да бяха направили някакъв вариант, основан на relation, за да подсказва.
Щото шипвам може да идва от ownership или worship... примерно.

# 419
Да, и аз мислех, че идва от worship. Както и да е, звучи ми мега зле при положение, че просто може да се каже: искам да са двойка или да се съберат.

Общи условия

Активация на акаунт