Мен не ме мислете - Тема 2

• 41 403
  • 784
  •   1
Отговори
# 765
Бащата на Касимов не е ли Борислав Борисов https://www.facebook.com/borislav.borisov.fanpage/ ? Thinking

# 766
  • София
Хареса ми краят. То така свърши, че няма нужда и от продължение, само да бяха изчистили оста по Ася, че нещо нейния си има жена и тя като разбере, мхм, може да стане беля.
Получи им се на финала с главните герои, Яна и Мартин. Дано се вземат и да нямат повече проблеми.
Христо отново ТОП. Не мисля, че симулираше, а и накрая си се оправи и то мисля окончателно.
Явно Габровска и Ланджев повече няма да ги видим. Това беше.
Не ми хареса бащата на Мартин. Актьора ми е антипатичен просто.

Като цяло добър сезон.

# 767
Бащата на Касимов не е ли Борислав Борисов https://www.facebook.com/borislav.borisov.fanpage/ ? Thinking

Не е този. Брадата му е подобна ,но е различен. Този играеше гей политик в Седем часа разлика, а бащата на Мартин играеше манипулативния кмет, който беше женен за героинята на Яна Маринова по едно време в Стъклен дом.
Много кофти образ беше там, тормозеше я и я изкарваше луда. Не ми харесва този актьор и съм убедена , че ще е отрицателен герой - новия антагонист.

Последна редакция: сб, 21 май 2022, 22:50 от Malko_Slance

# 768
а бащата на Мартин играеше манипулативния кмет, който беше женен за героинята на Яна Маринова по едно време в Стъклен дом.
Много кофти образ беше там, тормозеше я и я изкарваше луда. Не ми харесва този актьор и съм убедена , че ще е отрицателен герой - новия антагонист.

Беше ми интересно да разбера кой е актьорът в тази роля. Оказа се, че е Веселин Мезеклиев.
Гледала съм Стъклен дом навремето, много ми харесваше, но актьорът доста се е променил.

# 769
Аз не го помня тоя актьор. Бойко какво е бебе. Не че сега много е възмажал 😆 Как не са го сложили и него в този сериал.

# 770
Едно много хубаво гостуване на Весела и Руши ми попадна- https://www.youtube.com/watch?v=jmciQU5qork. Вече като сме запознати със сериала е още по- интересно да се гледа

# 771
Аз започнах повторното гледане. На второ четене се забелязват доста повече детайли. Simple Smile В четвърта серия е уникална скица Руши, когато се "омaгьоса" с хапчетата и алкохола.
Кой спомена, че няма отрицателни клюки за него. О, има трябва повече ровене, но няма да ги споделям да не му разваляме ореола.😁
И на мен  той ми отвърна със ❤️ на коментара.

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 15:36 от Amber*

# 772
E, дай де Grinning
И аз ще го почна, но като изгледам Съни бийч и си довърша книгата, че много мразя да се разтроявам така.

# 773
Аз започнах повторното гледане. На второ четене се забелязват доста повече детайли. Simple Smile В четвърта серия е уникална скица Руши, когато се "омгьоса" с хапчетата и алкохола.
Кой спомена, че няма отрицателни клюки за него. О, има трябва повече ровене, но няма да ги споделям да не му разваляме ореола.😁
И на мен  той ми отвърна със ❤️ на коментара.
Аууу, Амбър, страшен фен си ти Simple Smile Къде го гледаш?
Абе, че има, има, ама здрав да е и във форма, да ни радва и занапред. С другото ще се оправи Simple Smile Между другото няма много актуални клюки, от последната година примерно. Само, че по Велик ден е бил в Италия, ама какво от това Satisfied Както и в Тази сутрин отчетоха, ревниво пази личния си живот.
А и къде ги получавате тези сърца, бе, в ИГ-ма на сериала ли Satisfied Пууу, много изпускам значи без профил там, ама ще разказвате Simple Smile

# 774
Опитвах се да се сетя вчера, Яна как попадна на Мартин, за да я представлява на делото с Христо?

# 775
  • Бургас
Май и аз ще си потърся първите серии. Губят ми се сюжетни линии в началото.

# 776
Сърцата са от профила на Весела Бабинова Simple Smile На нейни снимки. Трябва си ИГ, спор няма Joy

Иначе Яна получава отнякъде визитна картичка на Ефективния адвокат и му се обажда да я защитава. Тове е някаква предистория, която не показа.

# 777
Стела,не са дали запознанство между Мартин и Яна,а само как тя му звъни,че не идва на делото.После отива в тях и така.
Аз гледам в playtube.tv.
Шантал ,ако искаш на лични ще ти пиша не искам тук да храним жълтите медии.То са позабравени неговите случки,но сега покрай сериала ще го забележат отново много хора.Спомням си каква масова еуфория настана с ролята на Вергов в ОЖ.
Феличе,моето сърце е във фейса,а на Ели в инста.

# 778
Искам, искам. Аз също нямам инстаграм, не съм се сетила да го търся във фб.

# 779
И аз изгледах интервюто по-горе. Големи сладури. Особено пък като казаха че се кискат постоянно, направо си ги представих, как една дума не могат да заснемат от кискане....Да са живи и здрави актьори, снимачи и въобще целия екип. Нека живота им извън сериала бъде съпътстван от толкова много смях, хубави преживявания и добро настроение.

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 17:29 от vici75

Общи условия

Активация на акаунт