Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 101 631
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 460
Донси,и моите са грозни,ама много грозни.Дреме ми 😁
Вай,а психически как си?

# 2 461
О, психически се редуват  - нищо ми няма, с - о, боже, ще умра.
Старая се да е повече първото.

# 2 462
Да изквича жално. В шатото сме. Дотук, добре. В една от съседните къщи обаче е дошло на гости на баба и дядо 7-годишно внуче, което се е залепило за мен като муха за л..но. Темерутската ми душа умира в кански мъки, ако трябва да търпи компанията на някой повече от 5 минути (буквално). Мило му казах "чао", защото имам работа. Две минути по-късно хлапето прескочи оградата и връхлетя в цветята в градината. Казах "оммм", обясних, че не се прави така и отново "чао". Следващи 5 минути и историята се повтаря. Този път неособено мило го хванах за ръка и съвсем не мило обясних на родителите му какво очаквам в собствения си дом, а именно да не нахлуват в него непоканени елементи. Нови 5 минути и историята се потретя. Наложи се да съскам и да изпратя Уишмастъров до строителната борса, за да купи бодлива тел, с която да обвием оградата. Ей, това понятието "лично пространство" май е тотално непреводимо!

# 2 463
  • sf
Уиш, съчувствам, и аз не понасям такива намеси. Не понасям чуждите деца 🥴

# 2 464
И аз не понасям чужди деца.Никак.Затова не натрапвам моето по никой начин,не я карам да брои до три,да казва чао,бау и т.н.Нелепо е,все едно дресирано куче.А да ходи при хора,които очевадно искат уединение,няма да стане .

# 2 465
И аз сега бъркам козунака на Морена в пекарната,ама сигурно е късно за съвети. Пускам програма тесто,като свърши първото месене,около 20 мин,спирам и пускам отново.
Гръмна ми маслото в микровелето... 🙄 Та и това чистих междувременно.
Ся цигара време и слагам яйцата.

# 2 466
Бобчи, пред други хора да рецитира детето е тъпо да, но чао, бау и всички звуци на животни (сричките имам предвид, не нечленоразделни звуци) са ключови за проговарянето. Аз понеже съм па̀рена с голямата, малката беше всякак стимулирана с всички възможни животни, за да проговори навреме и по възможност по-рано от нормите за конкретната възраст.

# 2 467
  • София
Сложих яйцата аз.
Катерихме от Княжеео пътеката на Боян Петров до Копитото.

Почвам козунак. 😂

# 2 468
Мид, и Ена ли я опънахте? Има ли сняг още?

# 2 469
Бобчи, пред други хора да рецитира детето е тъпо да, но чао, бау и всички звуци на животни (сричките имам предвид, не нечленоразделни звуци) са ключови за проговарянето. Аз понеже съм па̀рена с голямата, малката беше всякак стимулирана с всички възможни животни, за да проговори навреме и по възможност по-рано от нормите за конкретната възраст.
Оо ние й се кефим на чаи,бау,малейй,БожеБоже и другите думички.Но хората какво ги вълнува ?Аз хич не обичам "кажи маме на лелката чао" 😂
Мид,машина си.

# 2 470
  • София
И нея да, не, но е кално.

# 2 471
Таман да прави крачни мускули 😁

# 2 472
Още съм болна, още съм зле, глава камбана, очи сълзливи, нос шизофреник - хем тече, хем е запушен, глас като на Джанис Джоплин... боядисах 13 айца, стиа толкоз.
Уиш, как те разбирам... мразя да ми нарушават спокойствието. Не че го имам де, ама...

# 2 473
Много сте бавни с козунаците, ние вече изядохме половината, дори преди кафето Fork And Knife Днес съм решила каквото ме заболи да го туширам с изяждане на парче козунак Triumph

# 2 474
На “чао” няма да се впечатля, но на “лелката” ще изригна със сигурност. Joy

Общи условия

Активация на акаунт