Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 101 648
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 475
Доникъде съм. За сметка на това реших, че и курабийки и козунак ще правя Joy
Забърках началната смес на курабиите. След малко ще сложа козунака и ще почваме яйцата.

# 2 476
Не обичам да ме какосват, предпочитам по име или леля Ренко.Обаче лелка 😈
Попи, твоите деца като са с голяма разлика,но все пак еднополови,една стая ли делят?Чудя се след някоя година как ще процедираме.

# 2 477
Иде ми да я подаря Беболина днес! Не ме слуша изобщо,тръшка се за всичко, мързи я да ходи навън,а вкъщи не спира да руши. В момента,в който се обърна да свърша нещо за 10 мин и ми създава работа за поне още 20 👿
Купих бут от козичка сукалче и идея си нямам как да го приготвя. Още не съм боядисала яйца, козунак няма.....,а след малко съм на работа 😱

# 2 478
Яйцата са ми готови. Седефени бои съм си била взела,ся видОх. И стикерите от Пепко,много сладки.
Скрит текст:
Козунака втасва.
Аз вече нямам сили.

# 2 479
Купих бут от козичка сукалче и идея си нямам как да го приготвя. Още не съм боядисала яйца, козунак няма.....,а след малко съм на работа 😱
То пък ако за Великден човек не може да се престори на болен, за кога Rolling Eyes Казваш, че сте яли развалени яйца, козичката я буташ във фурната с шепа подправки и картофки, покриваш с фолийце,  връткаш на средно и отиваш да изгледаш един филм или две децки по телевизията, може и да дремнеш Smiley

# 2 480
  • София
Яйцата - боядисани. Ура! Мина и това приключение. Имам творчески напън да ви го разкажа много образно, защото баш си беше приключение, но през телефона нямам нерви и напънът си остава само напън. Утре през компа в офиса може да се пробвам, ако не си е отишла Музата.

Ся ме вкарахте в размисъл с тез гълъбовите яйца. Ще почна и аз като Ваичка да чета дето не трябва и да се филмирам. Ми детето счупи едното още сурово и си омаза ръцете. Веднага я пратих да се измие с антибактериален сапун. Другото го счупих аз вече сварено - няма да казвам как точно , защото ме е срам. 🤣
От суровото тече и по пода - ламинат. Бърсах с мокър парцал, само вода. Ся се чудя да не излея ли шише дезинфектант . 😆

# 2 481
Ся ме вкарахте в размисъл с тез гълъбовите яйца. Ще почна и аз като Ваичка да чета дето не трябва и да се филмирам.
Не се филмирай, яйцата се ядат, бацилите са в курешките, пък ти си полей дезинфектантчето да ти е спокойна главата, иначе ще го мислиш, а е излишно да си разваляш празничното настроение.

# 2 482
Начиии скапах се днес. Е ся сядам! Не че си личи... Козунака ми не втасва,супа правих,МУ ми вика кисело мляко няма ли да й сложиш?! Ми не! Свършиха яйцата и е без застройка. И без това дребната така само я яде. Който не му харесва да си сготви. Аййй... цял ден цъка на компа,аз се разбих. Последното нещо,което ще направя е козунака,ако благоволи да се надигне. Месо,салати... да се оправя! Писва ми. 😤

# 2 483
Пернатото агънце е размразено и изкиснато, щото като я клахме, нямаше време и директно я замразихме. Смятам да направя плънчица отт дтреболийките й + кафяв ориз, лук и подправки. Никога не съм готвила с кафяв ориз обаче, така че моля ако някой знае за различна тънкост при него, да каже в близкия 1 час или да замълчи завинаги. Отдолу под нея ще има канапе от кисело зеленце, а нея самата ще намажа със смес от зехтин и подправки. После капака и у фурната поне за три часа. Мммммминимум!!! Който има забележки или предложения, да казва, щото кака ви никогиш не е правила таквиз неща пълнени!!!

# 2 484
Оох, Ени Hug
Прах, простирах, направих два малки козунака, пих кафе с приятелка, а през това време МУ успя да се събуди, да поцъка на лаптопа, да хапне и отново да заспи.
Захващам се с пълненото пиле, ще го пъхна във фурната, довечера една салата ще нарежа и това е.

# 2 485
Мързи, кафявия ориз го измиваш много добре първо. Аз плакна няколко пъти със студена вода. След това го слагаш да се изкисне във вода поне половин час. Иначе няма увиране. Яденето ще е готово, а той ще хрупа.

# 2 486
Козунакът уж втасва, да го видим колко ще втаса.
Курабиите се пекат, ама аз хванах ММ да помага, ама ха.
Яйцата омазахме, изпонапукаха се почти половината, ама кот такоа.

За вечеря не знам какво ще е.

# 2 487
Измих го с три води и го накиснах. Повече ли набъбва от обикновения?

# 2 488
  • София
Изобщо.

# 2 489
Там е проблемът му. Изобщо не набъбва. На мен хич не ми е в любимите храни за приготвяне.

Панди, как е венеца?

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 17:19 от 🧡 Clo 🧡

Общи условия

Активация на акаунт