Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 101 604
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 685
Карма ,аз изобщо не вярвам мъжът ти да си прави твърди планове .Понякога човек просто ей така изтърсва нещо,съвсем нехайно и не го мисли.
Фил,направи си един тест за всеки случай.Ти спирала ли имаше или се бъркам?

# 2 686
  • France
Презервативче... и то сложено след любовната прелюдия Confused 36ти ден. Нормално е от 31 до 33 дни, понякога до 35, но 36-7 почва да ме притеснява.

# 2 687
  • София
Мииии...тичай утре за тест. И да покаже това, което искаш.
П.П. Аз забременях с презерватив, майка ми с мен - с хапчета. Stuck Out Tongue Winking Eye Вяра нямам на н-и-щ-о.

# 2 688
Фил,прави тест.Ако имаш някой ,може и сега.

# 2 689
Фил, пожелавам ти резултатът да излезе такъв, какъвто го искаш ти. Или още по-добре, като се събудиш тази сутрин и да не се налага да купуваш тест.

Познайте кой старателно изключи всички аларми още в четвъртък сутринта. Днес се събудих на магия. Добре дошли в ежедневието.

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 06:48 от 🧡 Clo 🧡

# 2 690
ЕлифЧо се завърна Heart Eyes Разкажи ни за новата работа. Как е?
Фил Hug Харесва ми, че имам възможност да упражнявам чуждия си език, имам много срещи с колеги от различни страни, по-независима съм от предишното място. Минусът е по-високото ниво на стрес. Най-общо е това.
Фил, на мен пък твоето закъснение ми изглежда като нормално, но наистина един тест ще внесе яснота.
Добро утро и добър старт на новата седмица 💐

# 2 691

Добро утро !

# 2 692
  • sf
Добро утро! Едва гледам, ще се влачат до съда за св.за съдимост, дано стане бързо. После ще нося плувеца на сервиз. 😂

# 2 693
  • Пловдив
Аз ще закъснявам..рутинно влизане в болница, ама ще ходя и на работа.
Та, добрутро!
Кафето ще е по обяд.

# 2 694
Изгоряла съм на къси панталонки и ръкави 😂🤣😢! Намазах се обилно с кокосово масло ама все още е много червено.
Ядосах се вчера на фраза,казана от свекървата - каква късметлийка съм била,че съм била със сина й,че виждаш ли на плаж ме водел 😡. После ми стана смешно! Явно е преценила,че без него слънце нямаше да видя!
Елиф,радвам се ,че си щастлива на новото място! Ти си толкова позитивен човек,че заслужаваш цялото щастие на света 🥰!
Мисти??? Пропуснала ли съм нещо?

Немисеработинемисеработинемисеработи!

# 2 695
Сисун, не слънце, ами бял ден нямаше да видиш без Маминото Злато. Мъхъм. Simple Smile
Здрасти, Елиф!
Аз пък съм изгоряла на врат, деколте и ръкави, а Уишмастъров даже на плаж не ме е водил, а само до поляната в селското шато стигнахме. Преди години, докато се качвахме на Черни връх, бях изгоряла на слънчеви очила. Носът ми беше заприличал на камба.

# 2 696
Уиш ми взе първото изречение от клавиатурата! Сис, приеми го от комичната страна, такъв ѝ е капацитета на женицата.

# 2 697
Елиф, радвам се да те видя. Надявам се скоро съвсем да успееш да ни пишеш по малко Simple Smile

Сиси, посмях се с твоята свеки, има чувство за хумор хич да не е Joy

# 2 698
  • София
Елиф 😘😘🥰😍
Фил, направи тест.

# 2 699
Сис, твоето свеки ми направи сутринта.
И на мен не ми се работи. Ама никак. Никаква мотивация, ентусиазъм, а задачи много.
Дънките ме стягат зверски, не мога да се понасям.
Личи ми, че съм крива, налЕ?

Мисте, всичко да е наред!

Общи условия

Активация на акаунт