Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 101 612
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 670
Спами си тогава, но ще съм ти благодарна ако в бъдеще насоченият към мен спам се формулира не като заяждане. Честно казано не разбирам защо е нужно.

# 2 671
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Каква е добавената стойност на мнението ти?
Никаква. Тум спамим и коментираме каквото си искаме. Аз правя точно това.
Усещам, че си в режим "пираня" 😆

Милото тъкмо паркира под прозореца, чакам го да се качи, за да го "сдъвча"...

# 2 672
Изобщо не се заяждам. Ти споделяш нещо, а аз го коментирам. Ако не желаеш коментари, не споделяш. А абонамент за одобрителни коментари няма никой, така че силно съмнително е ти да получиш такъв.

# 2 673
  • Пловдив
Детска градина и травми...? Сериозно ли?

# 2 674
Има много начини да се изкоментира нещо. Интелигентна жена си очевидно, вярвам, че и възпитание имаш. С нещо съм те подразнила ли не ми е ясно, че същото да не можеш да го формулираш цивилизовано?

Не виждам нищо лошо в частното обучение. Завършила съм каквото беше по мое време най-елитната гимназия в България и нивото на обучението не оправдаваше по никакъв начин репутацията на училището. Ако не беше социалният аспект, и аз бих предпочела такова специализирано обучение.

# 2 675
BadKarma, то е нормално, когато нямаш деца и не си се интересувал от видовете образование, но ги смесваш малко в постовете си
Иначе няма лошо да имате детегледачка в градинска възраст, след това вече в училищна гувернантката е от едни отминали времена. Сега е домашно обучение и обикновено единият родител трябва да направи това основен, свой приоритет.
Но имате време, като се появят децата представите и очакванията така или иначе претърпяват обрат

# 2 676
Знаеш ли, BadKarma, ако ще говорим за цивилизовани формулировки, болднатото е далече от критериите за цивилизованост и добър тон. Поне моите.
Любимият искал децата му да се отглеждат от гувернантка и никакви такива детски градини и училища, където да общуват с келеши.
Изобщо не се опитвай да замазваш с екстрите на частното образование и травмите от детската градина, защото (ще го кажа крайно нецивилизовано) дори да полееш лайното с цяло шише парфюм, то смърди.
Скрит текст:
За протокола, тръгнала съм на училище на 6 години, защото избягах от детската градина, а децата ми не са помирисвали ясли и градини дори за ден. Аргументите ми обаче нямат нищо общо с малоумната идея, че в детските градини  училищата ходят основно келеши, с които Маминото Златно може да има нещастието да общува.

# 2 677
Така де, домашно обучение се имаше предвид естествено, с квалифициран учител.

Не съм имала предвид, че всяко дете в детска градина е “келеш”, разбира се, че не! Имаше се предвид контролирана среда, което аз честно казано бих предпочела. Бях тръгнала да се обяснявам какво имам предвид, но после си казах - що ли да си губя времето.

# 2 678
То щото в частните заведения само добрички и кротички деца взимат 🤣🤣🤣

# 2 679
Така де, затова и той беше казал бавачка/гувернантка/домашно обучение. Това се имаше предвид. Извинявам се, ако формулировката е обидила някого.

# 2 680
Няма кой да се обиди от това.
Но както казах нямате още реална представа от видовете обучение, което не пречи да си проучите това, което ви се иска при какви условия може да се реализира.
За момента звучи като английската аристокрация за момчета преди век-два-три Simple Smile

# 2 681
Хаха, Ули, не съм нарочно ретро 😆 просто тази дума ми дойде.

На незаченат Петко не съм му планирала още нито обучението, нито живота.

Оплаквам се, че утре няма да съм хоумофис, и че не съм гладна, но за сметка на това много лакома. Трябва да се стегна малко със спорта ако искам да си вляза в банския и тази година Simple Smile

# 2 682
  • Euskal Herria
Чували сте го това, нали?
До женитбата имах шест теории за възпитанието на децата. Сега имам шест деца и нито една теория. — Джон Уилмонт.

# 2 683
  • France
ЕлифЧо се завърна Heart Eyes Разкажи ни за новата работа. Как е?
Мензисът ми закъснява. Трябва ли да се тревожа?

# 2 684
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
ЕлифЧо се завърна Heart Eyes Разкажи ни за новата работа. Как е?
Мензисът ми закъснява. Трябва ли да се тревожа?
Хм, зависи... Ползвали ли сте предпазни средства с ТМ? Ако сте имали контакти предните седмици, де.
 Но има и много други причини да закъснява.
Колко закъснява ?

Общи условия

Активация на акаунт