Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 101 539
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 700
Споко, Фил, случват се аномалии някой път, а при теб още и хормони се наместват. И аз съм този месец на твойто дередже.

# 2 701
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Sissy, тактична е твоята, като слон в стъкларски магазин...
Моята пък звъни на сина си през деня, гледа врага да не е наблизо 😆

Добро утро, иначе.
Имам ходене по болници, да си оправям резултати от изследвания, да си ги платя, и епикриза да взема, ходене до куриер...

# 2 702
Пфф, много е гадно в ежедневната реалност.

Фил, стискам палчета резултатът да е такъв, какъвто искаш. Аз пък този месец подраних с четири дни - много рядко ми се случва.
Мисте, дано всичко е наред!
Сис, ей, късметлийка такава Simple Smile

Аз съм изгоряла на часовник Joy

# 2 703
ИЗпратих малката на зелено училище. Ся се чудя ше ми липсва ли или ше си поотдъхна...
Още не ми е минало болното, въпреки че съм две идеи по-добре ... ма съм на работа де, поне още някой да заразя...
Вчера пак не спах през нощта. Писна ми вече, или не заспивам, или се будя и пак не заспивам. Помощ? Препарати някакви? Идеи?
Аз не изгорях на нищо, щото се въргалях, стенейки, на дивана.

# 2 704
Имах проблеми със лаптопа си, затова се обадих на моя ИТ специалист и той каза: „Наистина трябва да спреш да ми се обаждаш, когато съм на училище, мамо“😎

# 2 705
Дънките ме стягат зверски, не мога да се понасям.
Аз не смея дори да погледна към мерителните дънки, камо ли да ги обуя. Грух!
Мисти, стиснати палци всичко да е наред.

# 2 706
  • France
ДобрЮтро. Тамън се оплаках и ми Дойде Tada Няма такъв кеф. Мразя да ми закъснява с много, защото и пмс-то и всичко после ми е х10. Страх ме е да се претегля. Имам лошото предчувствие, че килограма, който упорито свалях със седмици пак ми се е лепнал. Че и гости си е довел. Cry

# 2 707
  • Пловдив
Мерси!
Ся само ме боцнаха.. утре ми е ЯМР-то. Ще моля тогаз за палци.

Синко днес спортен празник имали ...чудят се как да скатаят учене, все едно им е в повече. Хубавото е, че минава първа смяна.
ММ пак замина командирован.
Аз едва намерих място за колата сутринта...дано си я заваря където я оставих Simple Smile

# 2 708
Дънките ме стягат зверски, не мога да се понасям.
Аз не смея дори да погледна към мерителните дънки, камо ли да ги обуя. Грух!
Мисти, стиснати палци всичко да е наред.
Аз пък не съм качила нищо отгоре по Великден. Дебела съм си както обикновено 😆

# 2 709
  • Euskal Herria
Кантарът отдавна си седи кротко, облегнат встрани на дивана, на скрито и тихо местенце.
От вчера се боря с данъчната декларация, стигам до етап подаване и край. На моя лаптоп ми липсва бутонът за изпращане, въобще по различен начин изглежда, като отворя страницата от лаптопа на мъжа ми. Там го има "изпрати". Но иначе всички корекции са налице, няма промяна в данните, не се налага наново всичко да правя.
Аз съм с уиндоус, той е с Мас, не знам дали е заради това. Миналата година беше същата история, звъняхме на посочения за помощ телефон, служителят каза, че при него всичко се вижда, всичко е наред, имало бутон. Прие я, продиктува ни номера на декларацията и всичко беше наред.
Хубав ден, общество!

# 2 710
ММ ме навика, че не съм пратила блузки с къс ръкав на малката... ми гледах прогнозите за оня регион - Трявна, Дряново, Търново - хич не беше горещо... и сега ме гризе съвестта дали няма да се свари детето...
Маман и тя с ковид... бля... а събота и неделя висяхме при нея...

# 2 711
Пак се заоблачи,скоро не беше валяло 🙄
Краставиците (корени) нещо се спихват и изсъхват,любимите ми сливи останаха с много малко плод.Поне кайсиите засега вървят добре,и прясно грахче скоро ще хапвам.Земеделц та дрънка съм 🤣.Покрай малкия няма дърво и зеленчук,дето не съм огледала щателно.
Мързелот,там е балкан,едва ли е като тука.Тънки блузки с дълъг ръкав, и като ги понавие ще е екстра.
Аз много трудно минавам от къс на дълъг ръкав,и обратно.Чакам обикновено трайно затопляне/захлаждане.

# 2 712
Заоблачи се, че и загърмя. Тъкмо напълних терасата с пране.
Не знам дъжд дали ще завали, обаче задачите валят като порой, типично за първи работен ден след почивка.
А на мен немисеработинемисеработиИЗОБЩОнемисеработи.

Ренко, и аз като теб. Днес сутринта ми се стори хладно на 16 градуса да тръгна по къс ръкав, че и тънко яке си взех, сакън да не замръзна Joy

# 2 713
Преходът към бос крак вече го направих. Късият ръкав го пропускам, минавам направо на без ръкав, ама още ми е рано, като че ли.

Хем знам да не планирам почивки по това време на годината и се подлъгах да запазим една къща покрай 6-ти май. Сега гледам прогнозата - дъжд и студ.

# 2 714
Аз от март месец съм по голи глезени .Тук духа ,не е за къс ръкав според мен,а не съм хич зиморничава.
Вчера бях с ветровка и отдолу с потник.След малко ще излизаме ,по-топло е днес .
Мерителни дънки и аз имам,хич не са разтегливи,ама грам.Кило да кача и край,ципа не се закопчава.В момента не се закопчава,ама се надявам до началото на май да е станала тая работа.
Попи,тя прогнозата се мени с часове.

Общи условия

Активация на акаунт