Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 102 364
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 75
Бъръльо,много ти е хубава прическата!
Аз толкова късо не щА,че ще стане гръмнАл бойлер.Но пък от друга страна се замислям,че може пък да е по-лесно за поддръжка.
Моята я държа дълга,до към средата на гърба,онзи ден само дето поисках да кръцнат малко повече от само връхчета.
Много ми е къдрава,но някак на пластове."Горния" пласт чупливо към къдраво,"долния" пласт мноооого къдрава,на ситни масурчета.А,и не се къдри от корена,ми някак от средата.Хич не я обичам. Confused
Искам права. Инак е гъста,с лъскав косъм,не я боядисвам.

# 76
Ааа, обърнали сте го на "да се похвалим" бива ли така Grinning

Уф, крив ден, ми май отдавна не е само ден...

Ваичка, стискам палци да се харесате

Съншайн, мина ли?

# 77
Стели, това си е Божа работа. Аз родих точно на термин. Даже като нищо щях да пренося и накрая откачах вече. Аз съм родена по-рано, мъжа също и мислех, че ще родя в 37/38 седмица. Още повече, че моята вървеше голямо бебе. Сега заради проблеми с храненето, техниките и т.н. дропна малко, но се надявам да се оправи.
Ние вчера бяхме на консултант за пореден път. Пращат ни на педиатър-хирург, защото се оказва, че късата юздичка на езика не й е била коригирана правилно и се налага втора интервенция. Пречи й да яде ефективно и затова се усеща гладна постоянно :/

# 78
  • Варна
Тъкмо щях да питам къде си 😘😘
Това с юздичката кога свариха да го пипат, че се налага и втори??
МУ е седмак, ама Бориса ще е от моя отбор, здрава, с апетит и спяща 😂😂
Не ми се смейте, така ми се иска 😂

# 79
Тъкмо щях да питам къде си 😘😘
Това с юздичката кога свариха да го пипат, че се налага и втори??
МУ е седмак, ама Бориса ще е от моя отбор, здрава, с апетит и спяща 😂😂
Не ми се смейте, така ми се иска 😂

Тук съм, чета ви като мога, но по диагонал. Просто нямам никакво време, още борим проблеми с едно, друго, а и тя иска постоянно в ръце, раници, слингове и кошове не признава 😰

Това с юздата е много често срещано за съжаление, при нас се откри, защото като я слагах на гърда и умирах от болки, разкървавяваше ме и накрая получих възпаление. Оказа се, че не захапва правилно, защото юздата й пречи да повдига езика. Вчера се оказа, че корекция има, но не е достатъчна и трябва втора от хорург обаче. Защото още не яде ефективно, не се засища, затова плаче постоянно и търси още :/

# 80
  • София
Лоли, мина ли биопсията вече? Извинявай, ако си писала и не съм видяла!

# 81
Адриана,а Ася Демирева не каза ли някоя удобна поза за хранене при къса юздичка?Пийк имаше май такъв случай с малкото ,ама не съм много сигурна.Дано скоро да минете да я оправят и да се нормализира всичко.Когато започне да се храни ще имаш коренно различно бебе ,ще се успокои и тя и ти .
Вън е ураган,прибрахме се възможно най-бързо,устата ми се напълни с пясък.
Панде,ти как си?

# 82
Зависи къде е късата юздичка. Ако е на езика, трябва да се коригира, няма начин иначе. Ако е на горна устна например може да се мине и без.
Жалко, че първият зъболекар не се е справил. Дано вторият път в успешен.
А как наддава, защото това е най-важно и трябва то да е водещото.

# 83
  • София
Бобчи, благодаря, че питаш! Hug Друсана съм с мента, глог и валериан и си пея песнички , за да не мисля...

# 84
  • Варна
Аз пак съм спала, Панди, какво е станало??

# 85
  • София
Естелка, не си спала. Simple Smile Аз не съм писала нищо конкретно. Споделих вчера, че си имам тревоги, които не смея да разказвам , защото имам основания да смятам, че тук четат хора от реала, които биха ми прецакали ситуацията допълнително, ако разберат какво става.

# 86
  • Варна
Естелка, не си спала. Simple Smile Аз не съм писала нищо конкретно. Споделих вчера, че си имам тревоги, които не смея да разказвам , защото имам основания да смятам, че тук четат хора от реала, които биха ми прецакали ситуацията допълнително, ако разберат какво става.

Тогава ги пожелавам всичко да мине възможно най-безболезнено за теб, а на тия, дето те следят много поздрави на майка им 😘

# 87
Панде,един път бях в голяма драма и се оплаквам на колега.Седя,мисли той и каза "ей ся шта опрая" и отиде и купи капки валериан.И от солидарност пи с мен,чак наздраве си казахме.Брех като ни стана едно готино,полегнахме на едно диванче и изпаднахме в нирвана .Може да пробваш и ти.
Дано скоро се решат проблемите 😘,иначе ти пращам Естела с голямата тояга да им такова майката.Тя само майки й дай да поздравява 😂😂😂

# 88
Панде, и аз съм на същия коктейл днес Simple Smile
Надявам се тревогите ти да се разрешат по-бързо и възможно най-успешно Hug

# 89
  • София
Хахаха, нещо такова се получи и при мен. Не съм прекалявала, спазих дозировката на опаковката, но така добре ме отпусна. Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт