Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 101 015
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 870
# 871
  • София
Мисте, много са симпатични!

Засилих се да пиша още нещо, но го забравих. Joy

# 872
Едвам отворих очи сутринта.
Очертава се слънчево уж, май наистина ще поседна навън да заредя батериите. Едвам мърдам. Защо така и аз не знам.

Мисте, честити обувки, много са симпатични!
Бабри, наистина имаш котки еднозори.
Рижкото на свекини също тича нощем като го хване тъгъдъка, мяучи, рови, бута топчета по плочките в коридора. Интересното е, че аз обикновено проспивам тези негови изяви, на другата сутрин МУ ми разказва и се чуди как така не съм чула нищо.

Чудя се утре какво да организирам, дават хубаво време и после пак да се разваля от неделя.

# 873
  • София
Аз викам да ми стискате палци днес, пък довечера ще пиша за какво. Ама и на крака и на ръце Simple Smile

# 874
Направо завиждам на Бабри за котките. Нашите явно са тип киликандзер.

Панде, твоята с играчка. И моя така, играчката му е робота. Rage

Мисте, хубави са папучките.

Бърди, и аз се чудя за утре. Едно Бачково ли....

ПП. Ерин, стискам.

# 875
  • Пловдив
Мерси...нещо удобно и ежедневно дирех, да видим... Simple Smile незнам освене с дънки на какво ще отиват, ама карай.

Ние довечера сме на РД, а утре на село...няма да имам време да чистя хич, др.уикенд е Цветница.

# 876
Мисте,с чино панталони,свободни панталони,рокли,абе с всичко,което не е официално .

# 877
  • Пловдив
Мисте,с чино панталони,свободни панталони,рокли,абе с всичко,което не е официално .
уф, много искам чино панталон, да...любими са ми, ама не мога да си намеря...Ако видиш 42, т.синьо и на сносна цена-свирни! Simple Smile

# 878
  • София
Мисте,

# 879
  • Пловдив
Имам го в кошницата Simple Smile ама се въздържам щото май е с ниска талия...поне така ми изглежда Thinking

# 880
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Добър ден, прекрасни!

Где е Весето да ни гугутне рано сутрин? Не съм будна докато тя не рече "Гутен сабахлен, гугутки". Ей ме на, клюмам пред компютъра в офиса при излочени кафе и чай.

Скрит текст:
Адри, стискам палци да мине добре гостуването!

Съчувствам на недоспалите!

Ама то си е класика котката да те събуди посред нощите. У нас врати също рядко се затварят, точно за да има достъп косматият добитък, но това не й пречи да измисли друго китайско мъчение посред нощ. Коронният номер е да изрови от някое свое тайно скривалище дребна, но шумна игрчка, с която пили по нервите и е неоткриваема докато не светна лампата и не се разсъня хубаво. Допълнителен бонус е да разсъня и детето в опитите си да отстраня шума, уж, за да не пречи на детето.

Хубав ден да имате!
Днешният петък за мен е понеделник. Мрън!

не съм Весето, но усещам кога някой има голяма нужда Simple Smile Simple Smile Simple Smile
гУУУУтен сабаХлем, гугууууууткииии!

нашият петък е събота. Simple Smile пия кафе, правя зелник и страдам.
не мога да си купя таквиз обущета. тук е за сандал или джапанка, Simple Smile а най-добре гол и бос на плочките.

адри, а не можете ли да се гушкате малко? хем зверчето да се успокои, че вече никой няма да го пипа и боцка, хем ти да спреш да се притесняваш.

мисте, пише си "средна талия", което за мен си е нормална, не такава, че да ти се налага обезкосмяване, ама не и от онези дето стигат до под ц@ците.
Wink друга дума бях написала, но и цаци харесвам.

# 881
Начиии, така да ме ядосва МУ.
Всеки път едно и също. Пиша му да бистрим някаква организация за утре.
След 5 минути ми звъни и сопнато ми обяснява как утре трябвало да ходим по магазините да гледаме тръби, радиатори, конектори, кранчета и кухни. Това всичкото за ремонта у свекини. Каква разходка съм бълнувала аз?!
Ама аз откъде да знам ти какви си ги намислил за утре, да не би случайно да си ми казал?
И защо по ягодите аз трябва да гледам тръби и радиатори, все едно нещо разбирам? Не, аз трябвало да гледам кухни. Бясна съм му, честно Rage Не за друго, а защото не смята, че е нужно да каже предварително и после даже ми се кара. Всички ли са такива или само на мен ми се е паднал такъв дефектен някакъв?

Мисте, имам купувани тъмносини със средна талия от ХМ и от Зара, но от преди няколко години. Миналото лято поръчвах Том Тейлър от абаутю, но доста дебнех за по-изгодна цена. Аз пък се сдобих с дънки, които са със съвсем леко стестен крачол и не знам с какви обувки да ги нося, все не ми харесва как стоят.

ДобрЕ, колко градуса е при вас?

# 882
  • Пловдив
Вие си имате котки да ви будят, а аз в 3:30 се борих с една хлебарка. Докато открия какво шумка, разместих половината мебели в стаята, накрая реших че има мишка. Е, намерих хлебарка заседнала в една подаръчна торбичка и рита с крачета да се измъкне. Не успя, пое един чехъл.

# 883
Оф, роман написах, ма баш преди да постна цъкнах рефреш и всичко отиде в небитието.
Та, брутру казвам с полуотворено око. Умора жестока ме е налегнала, ма как да бъде иначе, като открай време се будя по милион пъти нощем.
Ерин, стиснала съм ти палчета де що ги имам.
Бабри, верно са ти еднорози котачетата. Три си имам в Пловдив. Уж всички си лягаме спокойно, но по някое време се започва лудо гонене. Любимият им номер е да минат и трите връз корема ми докато спя. Няма такова събуждане. Един път бутнаха и гиричка от масата на земята. Не само мен, целия блок вдигнаха катилчетата. Обаче са ми много интересни като се разцивря нещо. Трите ме наобикалят, гледайки сериозно и редуват лапички да ми бършат сълзите. Heart Много ми липсват, ей.

# 884
Затова вместо котка - рибки, и като минеш покрай тях все пращат въздушни целувки.
Мисти, интересни пътъчета, с кеф да тропкаш с тях, май са швейцарски, на дупки Hug На тесни панталонки за наводнение ще отиват, във весел летен цвят, аз така си ги представям.
При нас градусите са недостатъчно, освен тези в бутилки.

Палци за Erinne Hands Plus1 Hands Plus1

Общи условия

Активация на акаунт