Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 100 538
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 430
  • Пловдив
Уинд, не е забранена всяка риба Simple Smile знаят те...от 1ви май е едната забрана. Както и да е...риба няма Wink

Бърд, обичам Зарата и аз Heart Eyes

До сега бяхме на вън...запалихме огън на барбекюто, вино и тъй ...Утре вечер на РД на зетя, пак софра...тъй ще е тия дни.
Лека!

# 2 431
Бобчи, езерото Загорка е. Много ми хареса, има алейка за разходка, много рибари имаше, колоездачи, много оживено и приятно.

# 2 432
Бобчи, езерото Загорка е. Много ми хареса, има алейка за разходка, много рибари имаше, колоездачи, много оживено и приятно.
Стават ли алеите за малко дете,може ли да се бухне във водата?
Последно ходихме в Стара Загора в деня след първата ни среща .Заспах на рамото на МУ в колата на връщане ,звучеше Flower на Moby ,саундтрак на Да изчезнеш за 60 сек.Божке какви детайли помня ,даже и че ядохме пица с ананас 🤭🤭🤭

# 2 433
Бобчи, алеите не са обезопасени, страшничко си е за малки деца.

# 2 434
Добро утро! Дребната ме събуди в 7 ,а снощи заспа след един 🤕

# 2 435
  • Пловдив
Добро? Спите ли? Щот аз хич не можах от хъркавици Head Band  глава камбана ще е днес...
Айде на кафе..

# 2 436
  • sf
Добро утро! Една идея съм по-добре, ама мисля и днес да си почивам. Детето ще боядиса яйцата, той много обича да се занимава. Пак забравих да купя пъдпъдъчи и не намерих.

# 2 437
Добро утро!
Имам 100 неща да свърша,но си пия кафето и ми дреме на д...то. 😂 Козунаци,яйца,готвене,чистене. Ся мекици ще пържа на дребната. После другото.
Хубав ден от мен! 🌷

# 2 438
  • Пловдив
Донси, гостенка няма ли да си имате? Дъщеря ти имам предвид...

# 2 439
  • sf
Донси, гостенка няма ли да си имате? Дъщеря ти имам предвид...
Юли -август, още не знае. Сега е при баба си във Франция, уж работа щеше да търси, не знам какви ги върши вече. В общи линии се помотва. Университета искала да сменя, баща й беше луднал, ама не е малка, да се оправя.

# 2 440
  • София
Добро утро!

Мила старица -съседка донесе на щерката две яйца от гълъб да си ги боядиса. Снесли ги гълъб/и на нейния балкон и отлетели. А аз се чудя колко време да ги варя? И после да ги дам ли на детето да ги яде? Ако някой знае, моля да ме просветли!

И аз в отбора на недоспалите. Болеше ме венец нощес. Пих хапче, но без особен резултат. Още боли. Пак пих и пак файда нЕма. Жабуркам с разни илачи и нямам търпение до вторник да се обадя на зъболекарката.

# 2 441
Добро утро. Пия кафе и се мотая лежерно. Въртя една пералня, козунак ще правя.
Не спах добре снощи, ставах сто пъти, въртях се като шило. И сега ме боли глава.
Иска ми се пак да мръднем някъде, но да видим как ще се организираме.

# 2 442
Добро утро.

Панде, гълъбите пренасят много болести. Не бих ги яла тези яйца, колкото и време да са варени.
И, ако ги боядисваш, боядисай тях последни. И ги свари отделно.

# 2 443
Панди,в никакъв случай!

# 2 444
Панди,в никакъв случай!
Подкрепям. Даже не ѝ ги давай. Голяма беля може да стане.

Общи условия

Активация на акаунт