Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 102 590
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 565
Панди, прасето в мен пита дали чашките на почерпката се ядат. Грух!

# 2 566
Воистина воскресе,момичета!Да сте здрави,обичани и спокойни!
Натаел,ние с майка ми сме правили козунаци,точно на голяма жега.С домашен течен шоколад,ставиди киснати в нещо си,станаха върха.И за цялата махала имаше 😁

# 2 567
Воистина Воскресе!
Честит празник на Бърльо, и на Бубулина на Сиси, да сте здрави!

Снощи беше много добра литургията, поуспокоих се, вчера нещото беше и спаднало малко, и бам сутринта пак се е уголемило, и пак се сдухах.
Козунаците ми не се получиха, нито снощният, нито тазсутрешният, явно ми усещат лошото настроение Simple Smile

# 2 568
Айде, воскресе за втори път от миналата седмица насам 😁 Сервирам тоУта с моУкови за разнообразие, който има някакви болежки, тревоги може двойно парче Fork And Knife Рожденниците по едно вино да налеят, няма значение колко е часа, то нали трябва да се изветри преди да се пие така и така, ще поседи ако трябва, наздраве Wine Glass

# 2 569
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
честито на бъръльо, чудна тортиШка е направила. виждам се излегнала се по гръб в шоколада. Simple Smile Simple SmileSimple Smile

да се похваля какви сме муни всичките Simple Smile Simple Smile

братът на моят хубавец изпраща снимка на яйцата. да се похали какви хубави ГИ е направил Wink
моят ги изпраща на приятели в Канада, защото са хубави и подредени, а нашите са в кората още.
след половин час!!!! получава снимка на същите яйца от... Египетската група. Simple Smile Simple SmileSimple Smile

ура! те това е празник. да пребъде изпращането на снимки на яйца. Simple Smile Simple Smile чиито и да са Simple Smile

# 2 570
Бъръльо и малък Сис,честити да сте!
Дробсармата ми стана трепач,агнешката супа на МУ също.Направих една лАстачна тренировка,ще вървим у свеки ,като се наспи Звери.Хапнах си една голяма купа яйца с масло ,гауда и пушен червен пипер.Аз доволен.

# 2 571
Бърльо, здраве, щастие, любов, късмет и пари за всичко останало!
Панди, да ви е жива и здрава племенницата!
Аз да се оплача, хлапето ме бие, много нагло от негова страна, но не може късмета все да е с него! Дали без да искам да не метна бореца му? Ей-тъй лекичко да го перна от панерчето?😈

# 2 572
Аз да се оплача, хлапето ме бие, много нагло от негова страна, но не може късмета все да е с него! Дали без да искам да не метна бореца му? Ей-тъй лекичко да го перна от панерчето?😈
Не се поддавай на горещи емоции, хладнокръвно избери най-острото яйце и го хвани колкото може по-близо до върха, после прасни другото яйце леко странично и бам, печелиш поне веднъж Smiley

# 2 573
Снощи беше много добра литургията, поуспокоих се, вчера нещото беше и спаднало малко, и бам сутринта пак се е уголемило, и пак се сдухах.
Ще те набия! Нали знаеш, че туморите не се надуват и спихват напред-назад като балони? Явно е някакво гадно възпаление. Ще си умреш от инфаркт от нерви, както си го подкарала, а не от тая подутина.
Скрит текст:
За протокола, същата съм, та знам какво е да се самоизяждаш за простотии. Спирай моментално!

# 2 574
Уиш много добре го е казала.
Вай,скъпа моя,днес пийни нещо,гушни мъжа си ,набухай се с козунак и не се оглеждай за плоча и пейка.

# 2 575

Светли Великденски празници момичета !
Честит имен ден на малката именница !
Честит рожден ден на Бър !
Цял ден вчера се занимавах с козунаци и яйца - ми напукаха се яйцата ( Не всички де ) ,козунака вид има ама нещо не ми харесва . Не улучих брашното .
Сестра ми снощи пристигна в България  ,изненадахме мама милата . Днес говорихме с мама и тя -ей големи конспираторки сте . Не и казваме когато пътуваме защото много се притеснява. Но то ни така ни иначе .
Да сме живи и здрави всички !

# 2 576
Ама аз много искам козунаааак! За първи път не ми се получава. От 12годишна меся козунаци. Сега правя трети опит.
Уиш, Бобчи!
Мерси на всички, че ме търпите.

# 2 577
  • Euskal Herria
Светли празници, общество! Честити да са имениците и рождениците!
Докато се добера до темата, изтървах снимките, но здраве да е. Simple Smile

Последна редакция: пн, 25 апр 2022, 15:02 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 2 578
Разположила съм се на стол на двора, на сянка под едно дръвче, пия кафе и ям курабии (и после кантарът е виновен, нали). Така съм се отпуснала, че едва гледам и едва мърдам.

Резервирахме морето, МУ даваше зор, защото негов колега миналата седмица се оплакал, че закъснял и вече нямало места в хотелчето, в което ходят.

Черпя ви една пролетна красота
Скрит текст:

# 2 579
Идвам за съвет. Донесоха ми една огромна чанта с лапад. Идеята е да го замразя, но ... дали да го бланширам първо, за да заеме по-малко място във фризера (имам само един свободен рафт в момента), или да го кълцам, след като го измия и така да го напъхам в пликчета, свеж. Някой даваше сходни съвети на Надето скоро.

Общи условия

Активация на акаунт