Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 82

• 55 343
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Мен ми го изписаха 1 седмица преди пункцията,после ми казаха да го спра и ще ми го включат пак преди трансфера,но все още не знам точно колко и кога. Изписаха ми го заради лигавицата.

Подарявам!
Климара 3 лепенки, годни до 07.22, другите са до 2023г

# 436
Здравейте , момичета !
След пунция и преди трансфер приемали ли сте - Естрофем ?
Аз съм преди трансфер и от два дни приемам естрофен

# 437
Аз бях с 2/ng  АМХ. Което пък е с 1 единица повече от последното изследване преди третата стимулация. Това след прием на Опти Овата. Не знам дали е от нея, но се беше увеличил.
Колко време пихте добавката?

# 438
  • София
Аз бях с 2/ng  АМХ. Което пък е с 1 единица повече от последното изследване преди третата стимулация. Това след прием на Опти Овата. Не знам дали е от нея, но се беше увеличил.
Колко време пихте добавката?

Изпих две опаковки - 4 месеца. Аз се чувствах много добре с тези витамини, пих ги есента и зимата, не се разболях нито от грип, нито от Ковид, а работата ми е такава, че се срещам постоянно с хора и имах много енергия.

# 439
Момичета, имам въпрос. Вчера ми беше трансферът. Всичко беше наред до преди малко. Докато вечерях рязко, от нищото ме подгони към тоалетната. И едно разтройство, да вече половин час съм дежурна... Не е от храната, защото ММ яде същото - нищо му няма. Случвало ли ви се е такова нещо? Може ли да е свързано с трансфера или циклогеста?...

# 440
Момичета, имам въпрос. Вчера ми беше трансферът. Всичко беше наред до преди малко. Докато вечерях рязко, от нищото ме подгони към тоалетната. И едно разтройство, да вече половин час съм дежурна... Не е от храната, защото ММ яде същото - нищо му няма. Случвало ли ви се е такова нещо? Може ли да е свързано с трансфера или циклогеста?...
При мен се получава, когато слагам Циклогеста ректално.

# 441
Здравейте, имам неуспешен първи опит. Една от причините е тесен цервикален канал, надявам се единствената, като сега ще се прави дилатация. Има ли някоя с подобен проблем и успешен опит след процедурата?
А знаете ли дали тесния канал може да се види преди трансфера?

# 442
Здравей, Лили, все пак състоя ли се трансферът? Ако се е състоял, а не е имало имплантация, значи не е в него проблемът. Моят цервикален канал е крив, но никога не е било проблем, стига специалистът да е добър. Дори е по-добре, защото при евентуална бременност е голям плюс. Не знам дали е добра идея да правите дилатация и в последствие да ти се скъси шийката, ако е много мека, все пак не знам подробности.

# 443
Здравей, Лили, все пак състоя ли се трансферът? Ако се е състоял, а не е имало имплантация, значи не е в него проблемът. Моят цервикален канал е крив, но никога не е било проблем, стига специалистът да е добър. Дори е по-добре, защото при евентуална бременност е голям плюс. Не знам дали е добра идея да правите дилатация и в последствие да ти се скъси шийката, ако е много мека, все пак не знам подробности.

Да, имаше трансфер и нямаше имплантация. Страх ме е, че сега ще има опити проба-грешка.

# 444
преди пункция съм, изписаха ми 2 дни да пия капки вит К1 , 3 по 30, но не питах как се пият

вие как ги пиете - на гладно, с храна, след хранене?
през колко часа?
разтваряте ли ги в сок, вода?

# 445
преди пункция съм, изписаха ми 2 дни да пия капки вит К1 , 3 по 30, но не питах как се пият

вие как ги пиете - на гладно, с храна, след хранене?
през колко часа?
разтваряте ли ги в сок, вода?
Пиех ги сутрин, обед и вечер, долу-горе по едно време. Не съм се съобразявала с храненията. Не съм ги разтваряла с нищо, не е нещо гадно Simple Smile

# 446
Към момичетата по дълъг протокол- колко време след декапептил ви дойде цикъла, имаше ли забавяне, подраняване, някакви аномалии? Благодаря предварително!

# 447
Здравейте, момичета. Записвам се в темата. Ще подаваме документи към фонда и ще чакаме процедурата.

# 448
Моят цикъл си дойде като по часовник само че ПМС симптомите ми започнаха 4-5 дни по-рано...
Към момичетата по дълъг протокол- колко време след декапептил ви дойде цикъла, имаше ли забавяне, подраняване, някакви аномалии? Благодаря предварително!

# 449
И моят мц след декапептил депо си дойде по часовник. Следващите 3 обаче закъснява с 2-4 дни и имам съсиреци 🥴

Общи условия

Активация на акаунт