Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети(тема 121 - април 2022)

• 97 648
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 1 125
Има ли игра с покупка на Загорка или Старопрамен, че моят мъж купи....
Да се похваля, въобще не съм и очаквала, но с 1 закупен билет спечелих тостер от Кока Кола, щастлива съм, защото тъкмо си ремонтирахме кухнята и е червена, та тостера ще пасне супер

Еее, колко хубаво, можело да се печели значи от КК! Едно хубаво нещо от тях!

Аз днес се обядих на телефона на Коста, който е на КК де, във връзка с липсващата все още кафеварка, мацката беше много учтива, каза ми да изпратя имейл и да ги питам какво става. За жалост обаче на имейла днес никой не благоволи да отговори, ще ги изчакам малко и след почивните дни ще звъня пак, ако нямам отговор. Много несериозно от тяхна страна, досега чак толкова награда не бях чакала.

# 1 126
Има ли игра с покупка на Загорка или Старопрамен, че моят мъж купи....
Да се похваля, въобще не съм и очаквала, но с 1 закупен билет спечелих тостер от Кока Кола, щастлива съм, защото тъкмо си ремонтирахме кухнята и е червена, та тостера ще пасне супер

Честито! Мога ли да попитам,има ли някъде обявени печелившите от първите тегления?

# 1 127
Аз получих имейл, не мисля че ги обявяват някъде .... За първи път печеля от Кока Кола със закупен билет...

# 1 128
Аз получих имейл, не мисля че ги обявяват някъде .... За първи път печеля от Кока Кола със закупен билет...

Радвам се,че някой се похвали! Иначе.... къде не отишли тези награди! Ползвайте го със здраве и кеф! 😊🤗

# 1 129
  • Под Слънцето
А дано Мъск закупи и КК , както се заканва, та да ги нарита да работят с повече  желание към потребителите.

# 1 130
Пазарувайте аромати над 50 лв. в периода от 28.04. до 25.05.2022 г. в избран от Вас dm магазин и участвайте в томбола за една от пет онлайн персонални консултации за личен стил и цветови анализ с Румяна Пенева!

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/tombola-za-konsultatsia-za-liche … vi-analiz-1451982

# 1 131
Не съм писала отдавна, но си ви следя. И се радвам заедно с вас на наградите ви. Аз не играя почти никъде, защото нищо не си харесвам от това, което в момента е активно..
Но идвам с един друг въпрос - в jtn панела мъж ми достигна точките за превод, но той няма собствена сметка, дали може да дам моята сметка ? Някои опитвал ли е? В един друг панел това е възможно, та се чудя.
Писах на контакти още сутринта, но нямам отговор..

# 1 132
В Пиринско остават следните награди -

Яке - 3бр.
Бял суитшърт -  4бр.
Зелен суитшърт -  4бр.
Зелена тениска -  5бр.
Бяла тениска -  5бр.
Бъф -  3бр.
Бутилка за вода -  5бр.
Шапка -  7бр.
Канче -  2бр.
Хавлия -  11бр.
Одеяло за пикник -  3бр.
Хамак -  3бр.

Разбира се може и да не съм пресметнал вярно , но горе долу приблизително е толкова

# 1 133
Регистрирай се и спечели комплект 4 броя гуми Goodyear

https://promo.diana-ltd.com/

# 1 134
Добър ден искам да попитам някой от спечелилите р Гранини от последното теглене дали е получил имейл или се свързват по телефона .Моят мъж го има в спечелилите чаша ,но няма нито имейл ,нито позвъняване.

# 1 135
  • При децата ми

Честито! Със здраве да се ползва тостера!
Кога закупихте билета и кога Ви уведомиха, че печелите?

Имам 72 кода и все се надявам да пуснат по-хубави награди.

Какво стана с "Киндер Буено"?! И те чакат последният момент!:smiling_imp:

# 1 136
Аз май приключих с Пиринско. Преди малко регистрирах поредния непечеливш код, явно не искат да ми пуснат нещо зеленичко и това си е. Дано от Бургаско са малко по-щедри.

# 1 137
То Киндер нещо се излагат... Още от шоколадите никой не се е похвалил с обаждане ( от 170 награди поне някой щеше да е уцелил от форума), нищо че щяха да теглят до 15.04.

# 1 138
На Киндер им написах имейл,как се излагат и как не си спазват правилата …… Не са ми върнали отговор вече 3 дена.Имах само автоматичен за салмонелата…Аз разбирам,че това беше удар за тях,но да си бяха редактирали правилата.

# 1 139
  • Пловдив
Добър ден искам да попитам някой от спечелилите р Гранини от последното теглене дали е получил имейл или се свързват по телефона .Моят мъж го има в спечелилите чаша ,но няма нито имейл ,нито позвъняване.
Аз нямам.

Общи условия

Активация на акаунт