Парфюмни размисли и страсти - 271 април 2022 г.

• 62 067
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
Включвам се и аз с един доста любим мой пролетен аромат на Dsquared2 She wood. Толкова е траен и това ухание на виолетки определено го свързвам с пролет и започвам да го използвам в топлите слънчеви дни.

Имам го от доста време и вече привършва и сега като се разтърсих не го намирам наличен, ако някой го е срещал ще съм благодарна да сподели. Simple Smile

https://www.fragrantica.com/perfume/DSQUARED2/She-Wood-3552.html

# 286
  • София
Минавам на бързо да споделя за един уникален парфюм и на много добра цена тук
https://www.parfimo.bg/olfactive-studio-close-up-eau-de-parfum-100-ml/
Поръчах го за сестра ми. Отваря се като ликьор, а после изпъква белия тютюн с розите и останалите ароматни красоти. Уникален!
Имах мостра и така го открих. Препоръчвам!

# 287
Включвам се и аз с един доста любим мой пролетен аромат на Dsquared2 She wood. Толкова е траен и това ухание на виолетки определено го свързвам с пролет и започвам да го използвам в топлите слънчеви дни.

Имам го от доста време и вече привършва и сега като се разтърсих не го намирам наличен, ако някой го е срещал ще съм благодарна да сподели. Simple Smile

https://www.fragrantica.com/perfume/DSQUARED2/She-Wood-3552.html
Спрян е много отдавна. Ако го намерите ще е на луда цена.

# 288
Благодаря ви за отговора, този го имам от 2019г., но това ще е повод да намеря нещо ново. 😁

# 289
  • Viena
Денси, мерси за препоръката. ❤️Жесток е, точно това търсих.

# 290
  • Бургас
Пирамидата на оригиналното обаче има нещо общо с това парфюмче което също не съм тествала - https://www.fragrantica.com/perfume/Gianfranco-Ferre/Camicia-113-31694.html. Ще се радвам ако някой сподели нещо за него ако го познава.
Camicia само съм пробвала като излезе и ми се стори много остър и неприятен. Няма нищо общо с едноимения Фере. Сега обаче виждам, че го посочват, като подобен на Карлейдоскоп /друг спрян мой любимец/ и при възможност ще го пробвам отново за да видя дали е така. Фере Роуз също няма нищо общо с едноимения. Аз също го купих заради парфюмера, но не се харесахме особено. Приятен и до там.

# 291
Много се радвам, честито! Уникален парфюм е, ако пасне на кожата, вкуса и темперамента.

# 292
  • София
Денси, мерси за препоръката. ❤️Жесток е, точно това търсих.
Може ли линк към парфюма?
Благодаря

# 293
# 294
Хоп, успях да пробвам Iris Malika Chopard! Ами, неочакван е за мен, представях си нещо като Нощния Ирис на The Body Shop, по пудрен и сладък, а той не е такъв. В началото силно се усещат тъмни, точно такива тъмнолилави горски плодове - къпини, касис и боровинки, най-вече боровинки! Много натурален аромат на тези плодове, като че сок от такива. Бързо уляга това усещане за сок и се прокрадва нишка на сладък цвят от ирис, без да е пудрен, но тази нишка е много ефирна. Все едно са ви сервирали парче торта , покрита с горски плодове, кремът има лек аромат на ирис (парфюмът не е кремав) върху дървена чинийка, която е попила от влагата на тортата с горски плодове. Ето такава торта
Скрит текст:
Не откривам иланг или жасмин, много е прибран, не е шлейфов, не ми е ретро, не мирише евтино, прави аура около мен за сега и го усещам добре. Минаха около 35 минути вече. С уговорката, че така го усещам аз, всеки друг може да го усеща различно. Не е плътен, не е тежък, не мога да кажа, че е само зимен. Мисля че и сега би стоял чудесно, все пак не е много топло. Няма нищо, ама нищо общо с Iris de Syracuse Boucheron, освен ирис в името. Мисля, че ми харесва, защото е различен от всичко, което съм пробвала с горки плодове или ирис. Бутилката е много красива!

# 295
  • Бургас
Ей на! Носове. Аз пък плодове не усещам, ни сладост, ни тръпчивост... НУЛА. Само ми е дървесен, сух, прашен и подправков. Някой писа за канела ...... на мен ми навява усещане за кардамон /слабо за щастие/ и малко карамфил.

# 296
Да... До момента никакви подправки, все още е тъмни горски плодове, малко дървесина и леко сладък, ама наистина лек ирис. Даже съм учудена, че ирис е избран за име на парфюма, като ирис е просто допълнителна съставка от периферията. Понеже не усещам Аметист на Лалик, имам аносмия към него, винаги съм си представяла, че мирише така.

# 297
  • Габрово
Кое отворихте и пръснахте?

Делина ....разкошна е...

# 298
Определено е разкошна.

# 299
  • София
Благодаря за новата пролетна тема, densi! Flowers Hibiscus
Малко поизостанах, но сега наваксвам.
Започнах първите пролетни дни с Coco Mademoiselle ( EDT за спорт и Intense ежедневно), Ortensia L'Erbolario, Magnolia Rosae Lancome и Coach Dreams Coach. Чакам още да се позатопли и ще вкарам Angel Eau Croisière 2020 и Sakura Dior. Днес май си е достатъчно топло навън, но нещо се позастоях вкъщи по изключение.

Като цяло много се радвам на пролетта и с кеф си пръскам парфюмчетата! Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт