Парфюмни размисли и страсти - 271 април 2022 г.

• 61 929
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
От скоро му се радвам,прекарасен свеж аромат,но се оказа доста нетраен,или аз бързо свикнах с миризмата- незнам?

# 646
Аз се размечтах за лято и почивки вече, и вчера извадих Angel Iced Star за тези последни дни на ХО.
Много е вкусен, оптимистичен и ведър. Чудесно попадение е.
(Снимките са от миналото лято).

ВечеПетя, влезе ли ти парфюмна идея, по-добре е да се поддадеш. Blush

Моите останали налични кокосови са Datura Noir, Intense Tiare Two Hearts, Dolce Garden, Crystal Noir EdP, Terracotta, Sensuous Nude. Затова и други кокосови не са ме грабнали. В доста от смокиновите аромати има и кокос- в Нинфео, Л'Артизанските смокини, и някое Уоманити май се усещаше кокос, но забравих кое.
В Лалибела излиза кокос като се затопли на кожа. Ще го проуча тези дни отново.

Това лято ще наблегна на смокини, чай, и мандарини ( и кокос). Но е рано още, ще има да чакам до юли. И ще видим какво ново ще ми отвинти главата (и дали изобщо).

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 08:42 от Dez

# 647
Dez, какви парфюми със смокини визираш? Grinning
Аз обожавам Womanity на Mugler, майче точно заради тях и ще ми е интересно да тествам и други.

# 648
Dez, какви парфюми със смокини визираш? Grinning
Аз обожавам Womanity на Mugler, майче точно заради тях и ще ми е интересно да тествам и други.

Имам да довършвам любимите Ninfeo Mio, Premier Figuier, Womanity Liquieur, Womanity Le Gout, и ягодовата Eau pour Elles. Нов ми е Angel Eau Croisiere 2020.
Много искам да се сдобия с Philosykos, но преди да видя дъната на Нинфео и Л'артизанската смокиня няма да го купя. Ред трябва да има. Laughing
https://www.fragrantica.com/perfume/Diptyque/Philosykos-Eau-de-Parfum-3865.html

Мандарините ми са Oyedo и Mandarine Basilic, летен чай за офис Libre EdT, да не пропусна лятната ванилия и портокалов цвят- Chanel No5EdP и Elie Saab In White (обожавам го това нещо в жега, и сигурно ще го потретя).

И за портокалов цвят примирам, и това ще се носи, в градска обстановка най-вече.

Имам още доста летни, и не мисля да купувам нищо до Коледа. Твърде много нови любови имам за носене.

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 08:39 от Dez

# 649
Мерсиии, ще ги погледна тези поне във Fragrantica,  да се ориентирам малко.
Доколкото разбрах, Womanity са го спрели и като го изпръскам моя, ще му търся заместител, та се оглеждам сега. Simple Smile

# 650
Вземи си запас 2-3 бутилки. Още се намира.
Казано от същинска катерица с дълбоки запаси и долапи. Grinning

# 651
  • виртуално
По повод запасите ....
Моя снимка от преди 2 години, в момента имам още две бутилки резерва.
Никога не съм се запасявала с такова количество от парфюм, а принципно и не харесвам миризмата на лавандула.

# 652
Ох, аз запасяването го усещам повече като удължаване на агонията. 😅
Така се бях запасила с друг мой любим парфюм и толкова го пестих за специални случаи и гледах да не свърши, че накрая при едно от местенията ми между жилища, го изгубих някъде. После повече страдах, че беше пълна бутилка. Head Band

# 653
По две бутилки имам от Nomade Absolu de Parfum Chloé, Bois d'Iris Van Cleef & Arpels, Infusion d'Iris Prada, Piment Brulant L'Artisan Parfumeur, Visa 2007 Robert Piguet и Monaco Parfums Woman, и не бих се разделила с нито капка от тях! Особено с последния! ❤️ А бих си взела и трета от Bois d'Iris Van Cleef & Arpels и Piment Brulant, за да ми е спокойно 😊😁 Ако на някого са му излишни, да дава насам 🤗

SOTD: Нещо недооценено White Diamonds Elizabeth Taylor

# 654
Womanity ми е много любим, тия дни го нося с голямо удоволствие, част от работата ми е на окрито и при всеки полъх на вятъра го усещам лекичко /слагам пестеливо аз, три пръскания рано сутрин и това е/
Жената на Посейдон ухае така Grinning а той на Aqcua di Salle

И чакам жега, за да извадя Inchnusa-та, аромата на смокиново дърво смляно с все клонки, смокини и листа ми е любим.

Други смокини не искам, но парфюм с морски нотки за лятото мисля да си взема вместо да подновявам алегориите си Мандарин&Босилек и Гранада&Салвия

Взех си на YSL една Cinema и един In Love Again - много любими, особено първия и спряни отдавна. Хубаво, че ги уцелих в Нотино 🙂

# 655
Носила съм го и понякога се замислям дали да не си го взема пак. За мен в него има нещо ретро, но в добрия смисъл.

# 656
Радвам ви се от сутринта, на всички до един! Heart
Момичета... Това са литри парфюми...GrinningRolling Eyes
Само в запаси! Simple Smile

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 10:10 от Magda Dimitrova

# 657
  • виртуално
Момичета... Това са литри парфюми...GrinningRolling Eyes
Само в запаси! Simple Smile
Ако ще говорим за литраж, мечтата ми винаги е била да инсталирам едно такова в къщи...

# 658
За мен в него има нещо ретро, но в добрия смисъл.
Да, има, но е много фино и някак... аристократично като името, което стои зад парфюма. За произведение на такава цена и за хора, които харесват такъв тип парфюми, е находка.

Magda, не са литри, обикновено първата бутилка е начената и е далеч от пълна. Втората е неприкосновен, жизненоважен запас, защото без резерва, зависим към определен аромат човек, се чувства "гол"!

# 659
  • София
Mimeto74, не са трайни тази серия. Следващия път пробвай Precious Purple, по-траен и хубав е.
P.S. Womanity 80 ml в момента е на много хубава цена в parfium.bg и с кода V10 става 112.49 лв.

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 11:11 от Vesika

Общи условия

Активация на акаунт