Родени през м. Февруари 2022 - тема 2

• 22 602
  • 520
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Спирала най-рано 6месеца след раждането. Така ми каза моята докторка. Защото я питах най-удачния вариант за предпазване и та ми препоръча спирала. Каза че до 6 тия месец матката още се свивала и трябва да дойде и цикълът, за да се проследи след слагането дали ще има отражение.

# 286
Момичета,на мен цикъла ми дойде на 70-ят ден след раждането и след това още веднъж за два дни и това в рамките на 10-11 дни разлика .
Иначе спрях да кърмя защото просто кърмата ми спря
Ей така от раз
Както бях сложила бебето и то много се изнервяше
Като погледнах -по протекторите нямаше и капчица мляко
И това с няколко часа  разлика
Ние си бяхме на АМ ,кърмата само няколко пъти в деня и то не за нахранване
Ще видя как ще съм със следващия цикъл
Но идея си нямам кога да го очаквам

# 287
Моята докторка пък ми каза 3 месеца след раждането, та затова...но всеки действа според неговия си лекар де. Ще видим как ще е, просто ми стана интересно някоя, ако е слагала...

# 288
На мен цикълът ми дойде на 12 дни след 40тия ден и около 6 дни течеше ярко червена кръв, а до уточня че до 40тия ден си имах всеки ден силно ярко червено течение, но аз не съм кърмила и ден.
Относно спиралата и аз много се замислям, защото знам че сега доста лесно се забременява, така че ще се радвам ако някоя от вас мами сподели опит, ако има такава мама със спирала.

# 289
Някой подал ли е онлайн заявление за еднократна помощ? В какъв срок ви я изплатиха? Аз подадох средата на март и още нямам, чудя се дали не съм объркала нещо...

# 290
  • София
И аз още нямам превод за еднократната помощ. И да ви кажа, че съм в хематологията от вчера. Преливаха ми кръв, взеха ми костен мозък и част от костта, за изследвания. Психически едвам се държа дано не е най-страшното. Стискайте ми палци. Това което се чудя е дали е трябвало още при раждането да ми прелеят кръв, защото от тогава не се чувствам добре. Не знам, казаха ми, че най-малко 2 седмици ще стоя. 😢

# 291
  • Пловдив
Някой подал ли е онлайн заявление за еднократна помощ? В какъв срок ви я изплатиха? Аз подадох средата на март и още нямам, чудя се дали не съм объркала нещо...
Подадох онлайн март, изплатиха ми я април.
И аз още нямам превод за еднократната помощ. И да ви кажа, че съм в хематологията от вчера. Преливаха ми кръв, взеха ми костен мозък и част от костта, за изследвания. Психически едвам се държа дано не е най-страшното. Стискайте ми палци. Това което се чудя е дали е трябвало още при раждането да ми прелеят кръв, защото от тогава не се чувствам добре. Не знам, казаха ми, че най-малко 2 седмици ще стоя. 😢

Всичко ще е наред, само бъди силна! 🤗

# 292
elasmen всичко ще е наред , мисли позитивно. Ще те закрепят. При изписването не са ли ти правили изследвания?

# 293
  • София
Правиха ми само хемоглобина ми беше нисък, изписаха ми желязо за 1 мес и това беше.

# 294
Всичко ще е наред, бъди силна и не се тревожи. Heart

# 295

Кръвопреливането и пробата костен мозък са съмнение за каква диагноза? А какво чувстваш? Замайване ли?

И стискаме палци!🤞 Всичко ЩЕ бъде наред! Бъди силна, защото знаеш, че ангелчето ти те чака вкъщи. И му трябваш здрава! Не е от приятните почивки без дете, но използвай времето там, за да се погрижиш максимално добре за себе си.

# 296
Здравейте момичета как сте в тези хубави дни Hug
Ние с Калоян по цял ден сме по улиците и парковете, не мисля че някога съм ходила толкова много Joy
Вчера бяхме на консултация и момчето е вече 6 700 гр и 65см. Сложиха ни ваксинките, една в крачето и ротавирусната и той се държи мъжки. Иначе се оказа че сме с атопична кожа и ще сменяме козметиката, ама важното е той да е добре.
И да се оплача от една седмица започна да ми прави някакви номера и не иска да яде от едната гърда. Рев, истерия, борба, но аз не се отказвам и за сега закрепяме положението, но е много неприятно.

Elasmen пожелавам ти бързо възстановяване и скоро да се гушкате в къщи Kissing Heart

# 297

Да ви запозная с Ния. Тъй като сме заедно от самото начало на приключението с вас и доста неща научих от тук за изследвания, лекари и прочие, време е да ви покажа моето малко съкровище Heart
   Иначе и ние сме навън, но моята госпожица заспива много късно вечер, към 11и30 събужда се към 7-8 яде и заспива пак чааак до обяд. Съответно излизаме после.
Научавам я да си заспива сама в кошарата или на люлката, не, че не я и нося от време на време и на ръце, но намаляват тези случаи. Спокойна е, вечер като че ли мрънка повечко. Коликите почтиии отшумяха, наддава си добре. Вчера я теглих вече е 6кг.(роди се 3кг и на 26ти ще прави 4 месеца)
Пожелавам ви хубав уикенд, момичета. Heartpulse

# 298
  • София
Здравейте и от нас!❤
И ние напоследък гледаме да изкарваме максимално най-много време навън.
На Ади вече ѝ се чува гласчето, поплаква си, не е все така кротка като в началото. 😁
Купон е вкъщи, каките все повече започнаха да ѝ се радват и да свикват с нея.
Преди 2 дни беше 6.800кг (родена е на 30.01), бузанка е, много яде и все по-малко иска да спи. За радост лесно заспива в количката. 😁

Нина, страхотна хубавица е адашката ми😘

Elasmen, желая ти всичко да бъде наред и скоро да си бъдете заедно с бебчето живи и здрави!!

# 299
  • София
Palmi4kata  диагнозата е остра б-лимфобластна левкимия. Явно след бременността и раждането се е оключила. Лечима е, прави се и трансплантация на кръв от донор примерно брат ми, ако сме съвместими. Първият симптом е умора, нощно потене и от там се почва, високи левкоцити, ниски тромбоцити. Няма да разводнявам темата с моите перипетии стискайте ми палци да премина през това и да се оправя.

Общи условия

Активация на акаунт