Звездни компромати - Април'22

• 235 107
  • 2 337
  •   1
Отговори
# 2 235
Снимките на Благо от Бали ми изглеждат като колаж. Дали пък не е в затвора или някъде другаде? И да пуска снимките само за заблуда Simple Smile

# 2 236
Снимките на Благо от Бали ми изглеждат като колаж. Дали пък не е в затвора или някъде другаде? И да пуска снимките само за заблуда Simple Smile
Бях писала скоро, че е много финансово закъсал. Колата му е в заложна къща на наш познат. Дължи пари на много хора.

# 2 237
Сега ще си направят ново бебе. Новата жена ще му плати дълговете.

# 2 238
Да де, щом е толкова финансово закъсал как може да живее на Бали? И защо снимките изглеждат като колаж? Той е на фокус, а всичко останало е като обработено с програма?

# 2 239
Доколкото знам последно време Златка го е издържала. Тя, според мен много го обичаше. Ама и писна, само с любов не става явно.

# 2 240
Момченцето на Златка и Благой е много красиво дете.
Последно се писа, че в момента живеел в Бали с новата си приятелка. Дори взел трите си деца на почивка. Златка първоначално била против, защото не й се понравило да запознава сина им с новата му жена, а и той е много малък все още да отсъства далеч от майка си. Доколко е истина всичко това, ще видим дали ще качи снимки с децата си от Бали.

Виждала съм такива "оправени" снимки на приятели във фейсбук, така че може реално да е там.

# 2 241
Най големите му деца трета мащеха сменят.

# 2 242
А колко достоверно е това за новата жена? Че чак и сватба ...  Или само клюки?

# 2 243
Големите му деца според мен вече са свикнали и не се притесняват.

# 2 244
  • Sofia
Силвена Роу с колие като на Нинова
Скрит текст:

# 2 245
  • Бургас
На това колие рязко му падна цената в моите очи-с тези рекламни лица.

# 2 246
Кейти Холмс как пък все по улиците я снимат.Има такава фигура и в лице е симпатична, а винаги посурната.

Няколко дни поред срещам в някой коментар думата "посурната". Какво означава това? - облечена неглиже или с някаква посърнала физиономия?

# 2 247
Гатанка. Кой е това?

# 2 248
Преслава и Константин

# 2 249
  • София
Коцан с Преслава?

Толкова са еднакви, присъствали на снимките на новата реклама на Ефбет ми обясняваха, че участвала Галена, а сега чета, че била някаква сръбска звезда.

Общи условия

Активация на акаунт