Звездни компромати - Април'22

• 235 091
  • 2 337
  •   1
Отговори
# 2 250
И аз така смятам.

# 2 251
  • София
Скрит текст:
Къде е дал откровеното си интервю Зоран, в което е казал, че не е бил сигурен дали ще го посрещне Силвия у дома?
В Сървайвър. Не е интервю.
В Преди обед по БТВ.
Възможно е. Аз за брачните му неволи научих от казаното в Сървайвър.

# 2 252
Longoria
Скрит текст:

# 2 253
  • София
Гани в Египет. Този ли е новия?
Скрит текст:

# 2 254
Тъкмо щях да пиша , че Блажко трябва да се пусне на Гани, да си оправи живота. Нали тя твърди, че издържала Илиян

# 2 255
Блажко и Гани супер оферта.

# 2 256
На мен пък Кейти Холмс много ми харесва. Не я следвам никъде, а се информирам за нея само оттук. Затова не ми е ясно защо всичките й снимки са от улицата, но намирам стилът й подходящ за такава обстановка. Изглежда свежо и младежки, и не носи свръх овърсайз. Предполагам, че "посурната" значи нещо като смъкната или размъкната? Аз не мисля така. Въпрос на вкус, де. Латини с прилепнали джинси и токчета не ми допадат Simple Smile

# 2 257
Скрит текст:
Скрит текст:
Къде е дал откровеното си интервю Зоран, в което е казал, че не е бил сигурен дали ще го посрещне Силвия у дома?
В Сървайвър. Не е интервю.
В Преди обед по БТВ.
Възможно е. Аз за брачните му неволи научих от казаното в Сървайвър.
[/quote]

За какво става дума, какви са им проблемите?

# 2 258
Скрит текст:

Поне знае къде да ходи Джугани! Българите масово са в мизерната Хургада...

# 2 259
  • Бургас
Точно това имам предвид -посурната е разговорна форма,малко диалект пада. Означава-размъкната,неглиже. Иначе и на мен ми е симпатична Кейти Холмс.И я уважавам за отпора срещу онзи хахавия Том Круз.Как беше планирала развода,успя да се опълчи в името на детето си.

# 2 260
  • линията между противоположните крайности
Скрит текст:

Е чак пък мизерна не е. Това е Египет, не са Малдиви или досадния Дубай.
Поне знае къде да ходи Джугани! Българите масово са в мизерната Хургада...

# 2 261
Парис Джаксън, все едно някое дете се е заиграло с флумастерите, докато тя спи. Ужасни драсканици по цялото тяло, които я загрозяват и придават нечистоплътен вид. Еле пък тези между гърдите - като детски печати. Иначе е хубаво момиче, жалко.
Радева е баш голямото пиле в този яркожълт костюм - на тази снажна и тромава фигура, аз лично бих избягвала подобни крещящи цветове. 😊

Тези печати са 7те чакри, които представят енергийните точки.
Скрит текст:
Парис има еднакви татуировки с кръстника си Маколи Кълкин.

# 2 262
Новият на Гани е същия като стария.

# 2 263
Аз да питам . а за какво се слагат тези 7 печата на тялото, /чакри/ ..нещо като енергиино зареждане ли?

# 2 264
Аз да питам . а за какво се слагат тези 7 печата на тялото, /чакри/ ..нещо като енергиино зареждане ли?

Да си различен и да заявиш тази твоя различност. Нищо друго.

Общи условия

Активация на акаунт