Звездни компромати - Април'22

• 235 220
  • 2 337
  •   1
Отговори
# 2 010
  • София
След като последните дни само за Джони и Амбър се пише, да попитам, понеже не стоплям - защо делото се води пред очите на целия свят и се предава онлайн? Какво налага това изобщо, тъй като не се сещам да сме гледали цирковете на други звезди.

Иначе на мен ми е кофти, че една толкова голяма кариера приключва по супер нелеп начин.

# 2 011
Не го отписвайте. Холивуд в момента е в режим на изчакване. Неслучайно Аквамен е отложен. Деп е златна кокошка и ако спечели, може да се завърне точно като Р.Д.Джуниър.

# 2 012
  • На топло
Към процеса на Деп има голям обществен интерес.
Има опасност жълтите издания да напълнят страниците си със свободни интерпретации на съдържанието. При отворени врати, всичко е на показ.
За мен двойката Джони - Амбър е копие на Хари - Мегън Маркъл.
Токсични и болни отношения.

# 2 013
Има процеси, които са отворени за медии и тн. Има и такива като на Гилейн Максуеъл , които бяха абсолютно при закрити врати.
Доколкото разбрах Джони Деп сам е пожелал делото да е открито.
В момента, в който пуснаха запис от делото на Бритни набързо съдът й даде шанс да махне попечителството й.
Мисля, че делото на М.ДЖ, ако беше наживо той само щеше да спечели, защото щеше да се види истината. Но тъй като ставаше въпрос за непълнолетен това не се случи.
Така, че си има и плюсове делата да са открити.

# 2 014
Как пък копие на Хари и Мегън. Кое им е токсичното на тях, живеят си живота, имат две деца.
Мегън хвърчи от вестник на вестник да разправя как я е биел Хари ли, вика полиция ли.
Нямат нищо общо двете двойки, нищо общо.
Как стигате до тия изводи не знам.

# 2 015
  • На топло
Доколкото разбирам, Джони и Амбър са имали проблеми още от първия ден, но по това време са ходили като "влюбена" двойка по премиери, а вкъщи е било ад.
Така, че никой не знае какво се случва при затворени врати.

# 2 016
Разводът на Деп грам не ме вълнува, сигурно още дълго ще се точи.
Светлана Гущерова била родила. Съобщила го в инстаграм, а розите били от щастливия баща.
Скрит текст:

# 2 017
Това е решение на съдията. Амбър искаше всичко да бъде скрито, Джони каза че няма нищо против да е публично.
Никога не бих сравнила Мегън с Амбър. Не си представям първата да ползва леглото вместо тоалетната.

# 2 018
  • софия
Светлана Гущерова била родила. Съобщила го в инстаграм, а розите били от щастливия баща.
Скрит текст:

Тамън щях да се изкажа неподготвена за гледката от прозореца и дограмата Laughing
Светлето е като отличничка на петилетката.

# 2 019
Хари и Мегън са в токсични отношения?? Новина ли имаме тук? Може ли източник на информация, от която се стига до този извод?

# 2 020
  • Rock & Roll feeling ...
По спомен - израснала е в Тексас. Баща й се е занимавал с коне и незаконни кучешки битки. Искал е момче и я е възпитавал като момче, да налага волята си и да не отстъпва. Майка й е била мила жена, но напълно зависима от мъжа си.

Явно и баща й е бил с някакви психични отклонения.
А иначе Амбър не е мъжко момиче, а чист психопат.
Погледа, усмивчицата, хладнокръвието, с което върши злини... Безскруполността и наглостта... И много добре осъзнава всичко.

Никога не съм намирала Парис Хилтън за красива и това все още продължава да е така.
Джей Ло е свежарка...
Виктория Силвстед, откакто се помня е все една и съща... Не остарява ли тази плейбой гърла...

# 2 021
Не съм от хайлайфа ама толкова кич на едно място просто ми боде очите. Особено зетя ми е свръх стилен
Скрит текст:

# 2 022
Александра си е направила собствен Ютюб канал. Хак да му на Петканов. Joy
https://www.youtube.com/channel/UChP5GZCxJTjofyOLOvnT_mg
Този канал не е създаден сега. Дори има качен клип преди 4 години.
Самият канал е създаден през 2014г.
Какво значение има като не е бил активен? Сега почва да го разработва, защото не иска да е в общия с Даниел. От общият им канал ще се отлеят събскрайбъри към нейния. Сигурна съм, че ще качва яки видеа. Не я бива в създаването на съдържание. За Даниел не мога да кажа същото.

Не я бива или нея я бива?

# 2 023
Не съм от хайлайфа ама толкова кич на едно място просто ми боде очите. Особено зетя ми е свръх стилен
Скрит текст:

Дядото е най-добре Simple Smile

# 2 024
Скрит текст:

Гущерова пък на мен изобщо не ме вълнува. С какво е известна - неграмотност и крадене на мъже.
Виж Джони е световно известна звезда, която има място в звездните компромати, защото развода му е точно компрамат.  А и както някой по-напред каза, делото е важно не само, защото е Джони, а и заради всичките повярвали си златотърсачки.

Общи условия

Активация на акаунт