Звездни компромати - Април'22

• 235 154
  • 2 337
  •   1
Отговори
# 2 115
  • Пловдив
Нося от другата тема Радеви Simple Smile

# 2 116
Kate Middleton
Скрит текст:

# 2 117
  • София
Хич не е зле Радева този път.
Че с каква рокля беше в Португалия 🙄
https://zashtoto.com/2022/04/14/prezidentat-radev-i-saprugata-mu … rtugaliya-snimki/

# 2 118
  • Варна
Хич не е зле Радева този път.
Че с каква рокля беше в Португалия 🙄
https://zashtoto.com/2022/04/14/prezidentat-radev-i-saprugata-mu … rtugaliya-snimki/
Роклята сигурно е красива, но тя в нея...все едно е отишла на погребението на Коко Шанел, барабар с перлите.

Да не говорим, че роклята придава допълнително обем на снажната Радева снага.

# 2 119
Кейт е невероятно красива!

# 2 120
И на мен Радева ми хареса. Сега ясно че Летисия няма как да я надмине, но е надминала себе си в сравнение с преди.

# 2 121
  • гр.Пловдив
Много е красива Летисия,но и Радева е екстра в това тоалетче,добре й стои и синъото я подмладява.

# 2 122
Корнелия Нинова демонстрира стил и класа ...

Скрит текст:

# 2 123
Утре Корни ще каже, че бижуто е реплика

# 2 124
Това е колкото една кола втора ръка ✋✋✋

# 2 125
  • Варна
Винаги съм се пулила и чудила на контраста между селско, аграрно, текезесарско излъчване, в съчетание с  красиви чанти и бижута на минимална цена на кола на старо.

Не мога да свикна със съчетанието на грозно с красиво, красиво с грозно. А дали е съчетание или борба за надмощие? Кое надделява?

Като случая с грозната пъпка цъфнала на младата, нежна и безупречна кожа на Елизабет Тейлър, заради която се събрал цял интердисциплинарен съвет от лекари с различни специалности,  които умували как да я разкарат тая грозотия.

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 18:49 от missNoir

# 2 126
  • София
Такива детелинки-кръстчета ги продават на килограм. Дали е истинско? На оригиналното бижу верижката е закачена на детелинката. На нейното се вижда, че не  е.
Деската е дала максимума от себе си с тоалета. Стойката тип самурай, тръгнал на последен бой, няма как да я промени. Как да скрие тези широкоплестещи рамена? Ама тея ръце не се научи някак си да ги държи по-елегантно. Все ѝ висят като протези.

# 2 127
  • Sofia
Грозната пазарска чанта я има за 48лв.в олх,базар.бг и подобни....

# 2 128
  • На морето!
Радева до Летисия каквото и да облече, все ще си е момата от Бургаското село, то не е въпросът в дрехите при нея.
Все пак не можем да отречем, че е в пъти по-елегантна от Нинова и Йотова взети заедно.

# 2 129
  • ГО
Радева е като гардероб, съжалявам. Мисля, че и стойка може да се коригира/научи, та дано скоро я видим с друго излъчване.
Виждала съм я на живо. Дойде тайно на репетиция на децата в читалището на нашия град. Беше с охрана, но влезе незабелязано и остана съвсем малко. Беше усмихната и лъчезарна, не мога да го отрека. Нищо общо със снимките.
На официални събития може би се сковава и се изпъва, ама така изглежда зле.

Общи условия

Активация на акаунт