Модни консултации (Април, 2022) - 65

• 63 671
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 375
Не спирам да гледам роклята и си мечтая да я имах и да бях поканена на събитие.. ако имате инфо каква е цената и откъде е?

# 376
Момичета,

https://www.aboutyou.bg/p/vera-mont/roklya-za-kokteyl-7840127

Тази може ли да я намерите по-изгодно? Grinning

# 377
Момичета,

https://www.aboutyou.bg/p/vera-mont/roklya-za-kokteyl-7840127

Тази може ли да я намерите по-изгодно? Grinning

Виж пак в Ремикс, вчера гледах почти същата рокля за 40-50лв.

# 378
Почти, по - къса е и по - отворена Simple Smile. Май не е достатъчно съответстваща на канона...

# 379
Има си писани и неписани правила за всичко. До усет и манталитет е да се съобразяваш с тях. Много хора пренебрегват контекста, в който се намират и си мислят, че е редно да се държат/обличат както са си свикнали.

Ето една чудесна снимка на MySofia, която илюстрира перфектно положението:
Скрит текст:

Личи неинформираността на госпожите, че в НС се стои с поли, които са с дължина до коляното, както и малко под него, а не все едно са в кабарето в Тутракан.
Ей така е масово и със сватбите, кръщенетата и т.н.

# 380
Не спирам да гледам роклята и си мечтая да я имах и да бях поканена на събитие.. ако имате инфо каква е цената и откъде е?

Цената е забранителна, но винаги може да се намери нещо подобно.
https://www.suzannah.com/products/fontaine-silk-crepe-dress-blue … EAOIaAguNEALw_wcB

# 381
Почти, по - къса е и по - отворена Simple Smile. Май не е достатъчно съответстваща на канона...
Е, нали е с дантела о тгоре, не става ли? Хареса ми, в общи линии.

# 382
.

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 11:39 от Sysly

# 383
Харесах си тази пола за лятото с бели гуменки и тениска:

А такава не ми отива но е симпатична

# 384
Сисли, продължаваш да се шегуваш с жената.

# 385
Витаминче_, аз не съм от особено религиозните, така че едва ли ще ми направи лошо впечатление, но да си кажат по - вещите в каноничните дела. За мен е важно хубавото време и доброто настроение при подобно събитие. На кръщенето на сина ми бях с черен палацо панталон и бяла риза с рязана бродерия, по раменете, обаче това беше отдавна, когато все още всичките ми рокли/поли бяха по - къси от  вероятно приемливо приличната дължина за подобно събитие Simple Smile. И не се наблягаше на дрескода , кой знае колко.

# 386
Дадоха се предостатъчно опции и насоки за сайтове, откъдето Витаминче_ да си избере тоалет. С нейната фигура няма да е трудно. Със сигурност може да си прецени сама кое и допада и кое не, без да бъде убеждавана и склонявана в избора. Не е нужно да се натрапват мнения и опции, и темата да се превръща с магазин с продавачки на процент.

# 387
Роклите показани от Ани и Савова са страхотни. А цвета на роклята на Савова ми е любим. Heart Eyes

Специално по темата с възможностите и стила аз също съм на мнение, че това дали имаш стил и усет не е свързано с финансовите възможности, защото познавам хора които нямат големи възможности, но въпреки това изглеждат безупречно. И в България има доста жени които имат страхотна визия и искрено им се възхищавам.

Флорални рокли и аз започнах да нося от скоро и има доста свежи модели и на предстоящата Цветница мисля да се облека в небесно синя рокля на цветчета с бежови мокасини.

А специално за кръщенето, аз лично свързвам цветовете с обстановката и настроението и не бих използвала тъмни цветове, но това си е личен избор.

# 388
  • София
Мен сравнението с мушама доста ме развесели. Аз имам същата асоциация, обаче с едрите цветя. Явно зависи кой с какви мушами е бил “облъчван” 😃😃😃

Днес минах покрай един магазин и се сетих.
Явно да Joy

# 389
Танчитка, аз съм човекът за белите костюми (шегувам се Grinning).
Всичко тръгна от желанието ми да отида с бял костюм на едно изпращане на абитуриент
но за хубав бял костюм не ми се дават пари , защото вероятно ще остане с едно обличане - едно петънце да му лепна и да не излезе при химическото чистене и край
Затова ще отида с тясна рокля в светъл цвят до под коляното и високи токчета.

The Catcher in the Rye, плата е жакардов брокат.

Е затова си шия костюмите с поли до малко под коляното, за да не се излагам като дамите в НС Grinning
Че тоя стил на сакенце и къса поличка ме хвърля в силен стрес

На мнение съм, че винаги е за предпочитане да се постараеш както трябва за събитие, а това че няма къде да се ходи в БГ с хубави дрехи не е вярно.
Никакви притеснения нямам, че мога да бъда прекалено добре облечена за нещо си / за някъде - е, ясно че няма да си сложа дълга бяла рокля на нечия сватба или черни дрехи за кръщене

Общи условия

Активация на акаунт