Модни консултации (Април, 2022) - 65

• 63 645
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 450
Е да, тези ма Бърбъри отговарят на всичките ми изисквания, освен на едно Joy

На едно от най-важните предполагам 😂

# 451
  • София
За съжаление да, хаха. Но пък е стимулиращо - ако си дал 3 бона за шлифер, няма да смееш никога да качиш и 2 кила, че да ти се изплати инвестицията. Joy

# 452
Да бе, няма да смееш. Коланът на шлифера има много дупки.

# 453
Да бе, няма да смееш. Коланът на шлифера има много дупки.
Плюс това и двуредно закопчаване Simple Smile.
Носех си ги дори когато бях бременна.

# 454
Шлифер си имам един едничък в гардероба, тъмно синьо към графитено черно, еднореден, колан с връзване, доста приличен като цена и качество, мога да се щракна в някоя пробна. Шит по поръчка.
Тази година направо в него скочих, че миналата седмица изведнъж стана 25 градуса

Janesse, разгледай се добре, също говори с майка, леля, сестра, фризьорка, т.н. какво мислят те че ти отива и отиди в Зара примерно, само да пробваш разни дрехи и модели, да се снимаш и да го мислиш. От мненията ти ми се струва, че си в търсене/изграждане на стил.

Като идеи -
панталон и блуза със столче яка /Зара имат едни бели ленени/памучни с бродерия тук и там/
панталон, колан, тениска
солей пола до под коляното с широка блуза/тънък пуловер и колан
костюм от панталон и сако - не от най-тесните
рокля с дължина до средата на коляното
без поли и рокли от трико, много плажен вид имат
като връхна дреха шлифер или палто до малко над коляното/до коляното, кожено яке, сако до средата на бедрото в цвят - стои добре с дънки и светла тениска

# 455
Полезна си Савова, сега ще почна да следя за намаление на марката Simple Smile

Не знам. Защо тогава продават къси поли и например Лейля от Опасно изкушиние носи такива поли в офиса.
сигурно иска да е опасно изкушаваща
В крайна сметка можеш да се облечеш както искаш на работа Janesse
Само, че дрехите "говорят" много. Не случайно си имаме и поговорка че по тях посрещат.
Може и аз да съм сбъркана. Цял живот работя в мъжка среда, и не си позволявам волности, не съм се зачохлила но съм внимателна.
Представям си ако в офиса ми има някой Аполон, дето ходи с тесни трехи, които не оставят нищо на въображението, колко ще съм концентрирана в работата си Simple Smile

Скрит текст:
Последният път когато ми се наложи да вляза в държавна администрация, чакайки на опашката забелязах голяма част от по-младите служителки облечени с едни къси полички и впити блузки и сака, с високи токове. Прекалено гримирани. За маникюрите не искам да си спомням. Нагласени за кастинг на Ергена ( това не съм го гледала, така си го представям )  А лятото някой все едно от работа на плажа ще отидат.

# 456
  • Пловдив
Здравейте, момичета. Нуждая се от съвет. Имам една рокля от шифон, която незнам с какви обувки да нося. В по-студеното време я носих с велурени ботуши, но сега искам с нещо по-леко. Ръкавите са леко прозрачни, дължината е малко над коляното. Имам леко спортни бели обувки на Джиани и ниски черни обувки от Фабиано тип мокасинки. Моето модно гуру, дъщеря ми каза, че не стават. Sad Моля ви за съвет.

# 457
Аз имам подобна рокля, като модел май е същата и я нося с балеринки или обувки тип мокасини или оксфордки.

# 458
Полезна си Савова, сега ще почна да следя за намаление на марката Simple Smile

Не знам. Защо тогава продават къси поли и например Лейля от Опасно изкушиние носи такива поли в офиса.
сигурно иска да е опасно изкушаваща
В крайна сметка можеш да се облечеш както искаш на работа Janesse
Само, че дрехите "говорят" много. Не случайно си имаме и поговорка че по тях посрещат.
Може и аз да съм сбъркана. Цял живот работя в мъжка среда, и не си позволявам волности, не съм се зачохлила но съм внимателна.
Представям си ако в офиса ми има някой Аполон, дето ходи с тесни трехи, които не оставят нищо на въображението, колко ще съм концентрирана в работата си Simple Smile

Скрит текст:
Последният път когато ми се наложи да вляза в държавна администрация, чакайки на опашката забелязах голяма част от по-младите служителки облечени с едни къси полички и впити блузки и сака, с високи токове. Прекалено гримирани. За маникюрите не искам да си спомням. Нагласени за кастинг на Ергена ( това не съм го гледала, така си го представям )  А лятото някой все едно от работа на плажа ще отидат.

Най- добрия вариант е аутлета на им. Единия тренч го купух от магазина, с другия от аутлета на половин цена.

# 459
Благодаря ви, момичета, че отделихте толкова време за да ми дадете съвети и насоки. Истината сте я усетили - сега изграждам стил. Опитвам да се оттърся от ученическите си години и да стана млада жена. Да се обличам като такава. Малко ми е трудно, но имам желание да се науча. Истината е, че се чувствам най-добре с бежов панталон до глезена и светла блуза/тениска, но по-елегантно, не твърде спортно. Винаги ми е леко некомфортно с пола, но отстрани ми беше натяквано, че съм жена, а не нася рокли и поли. Краката ми са не особено дълги и винаги с дълга рокля изглеждах повече от смешно, затова реших да са къси. Просто краката ми са доста къси от коляното до глезена и само с ток не личи толкова.

Последна редакция: чт, 14 апр 2022, 10:22 от Janesse

# 460
Тази пола с тази фигура са чудесни за свободното време. За служебна среда - не са подходящи. И аз съм постоянно в изграждане на стил, независимо от напредващите ми години - стилът се променя. И най-нормалното нещо е той да бъде един в деловото ни общуване и среда, и друг - в свободното време.

# 461
Разбирам. Ще я оставя за почивните дни в парка или вечерите на морето. За работа си харесах един бежов и един сив панталон със стеснен крачол с дължина до глезена. Така хем ще е светличко за топлото време, хем няма да си вея бедрата.

Последна редакция: чт, 14 апр 2022, 10:18 от Janesse

# 462

Коя е дамата и кое е риалитито, предизвикало тази желязна логика?

# 463
  • София
Дънки/Панталон и риза/блуза/тениска + сако, с обувки на ток/платформи/балерини/мокасини и т.н. дават стотици сигурни комбинации с които няма как да се сгреши.

Шлиферът е дреха за човек, който не се движи с кола или седнал, защото е много неудобен, да не говорим, че се и мачка, когато го наседнеш неправилно Simple Smile
Иначе харесвам много.

# 464

Коя е дамата и кое е риалитито, предизвикало тази желязна логика?

Ето я Лейля. Но моите поли са по-дълги.

Общи условия

Активация на акаунт