Модни консултации (Април, 2022) - 65

• 63 656
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 435
Сега бях при личната лекарка. Супер луксозен кабинет и тя с дъщеря си работи. 50кг., супер секси жена и с къса рокля над коляното. Даде ми надежда. Отгоре имаше сладка жилетка и беше много красива. Просто като пример. Но роклята и не беше парцал, а с талия и от туид.

# 436
Къси рокли и поли над коляното не са особено подходящи за работна среда, защото като седнеш, особено на ниска мебел и ти се виждат бикините Grinning а и малко пращат мъжките мисли към филмите за възрастни където действието се развива в офис, лекарски кабинет и т.н. Grinning та аз твърдо избягвам такива неща в работна обстановка - не искам някой да зяпа краката / деколтето ми  и да си прави грешни изводи, че к*р не съм видяла и точно за неговия мечтая.

Примерно Бенетон имат много добри предложения - панталони, блузи, пуловери, рокли, сака, костюми и т.н. и с тях трудно ще докараш неприемлив вид. Свежи са, цените особено на намаление са много добри, не са като за баби, подреждат ги цветово, консултантите в магазина са отзивчиви и дават добри съвети. Само като идея това

Дънки, кецове, тениска и спортно сако също е добър вариант.

# 437
Не знам. Защо тогава продават къси поли и например Лейля от Опасно изкушиние носи такива поли в офиса.

# 438
Зависи колко ѝ е къса роклята на лекарката, както и за всяка друга жена. За мен твърде къси поли и рокли са просто грозни и това е (макар че ако ми видите снимки отпреди 15-20 години ще си речете, че не съм на това мнение 😂).

Поне някой пита за тренчкоут, аз имам това и много го ползвам в преходните сезони:

Върши работа както за работа, така и за излизане иначе. Не е твърде претенциозно, но може да се носи и върху по-строго работно облекло.

# 439
Ами не под дупето, определено. Например дълги 44 или 45 до 48 см.
Моята дънкова пола е 44см и ми е 5 пръста над коляното.

# 440
  • София
Ходи както си искаш в крайна сметка, няма да си първа или последна Flowers Hibiscus

BadKarma, кой е шлиферът? Аз от много време си търся промазан, структуриран (по възможност двуредово закопчаване) и над коляното, което е малко сложно, защото или са ми под дупето, или най- дългите под коляното.

# 441
Също мисля да нося бежови панталони повече.

# 442
Клоня към спортна визия. Моята работа не предполага костюми и ризи и т.н. Само ръководството носят костюм, останалите носят спортни облекла. Днес се загледах какви дрехи носят и едната колежка беше с обемна рокля до под коляното в жълто, оранжево, като мозайка, знуга зелена блуза и дънки в зеленикав нюанс, третата черна блуза с пончо и черни джинси, дънки в тъмно синьо и блуза в бяло. Туники, дънкови якенца. Никой не носи сако, даже поли не носят. Лятото ще се огледам повече. Но тук строго офис облекло ще се погледне с насмешка.

Много ми е трудно да преценя каква пола ще е подходяща за работа в спортно-елегантен стил. Тук дори преди време колежка дойде с bodycon рокля по тялото под дупето в червено и с лилави токчета тънки... Аз лично бях втрещена.
Сега гледам полите до коляното от тези с ластик в талията тип тюл, но да е нещо обрано и ненатрапващо се. Примерно с къса жилетка в бледо розовор да става и за бяла гуменка изчистена. С бежова чанта. Така не ми беше трудно мъж като си търсих 😀😀😀
Каква е целта ти да се впишеш в стила на колегите или да изгради свой стил, с който да не правиш впечатление за неподходящо облекло.
Защо не почнеш от някаква класика дънки, които да не са скъсани или по- ежедневен панталон с риза например.

# 443
Ходи както си искаш в крайна сметка, няма да си първа или последна Flowers Hibiscus

BadKarma, кой е шлиферът? Аз от много време си търся промазан, структуриран (по възможност двуредово закопчаване) и над коляното, което е малко сложно, защото или са ми под дупето, или най- дългите под коляното.

Не знам колко си висока, аз съм 1,60 и имам най-малкия размер, до средата на бедрото ми е горе-долу. Слагам линк към Zalando, откъдето съм го купувала аз, но истината е, че се продава в много онлайн магазини. Скрит текст, понеже този линк е странно дълъг. Цветът не е баш като на снимката, по-убит е, за което не бях сигурна в началото, но с времето му свикнах.

# 444
Аз от много време си търся промазан, структуриран (по възможност двуредово закопчаване) и над коляното, което е малко сложно, защото или са ми под дупето, или най- дългите под коляното.
Ако по нашите молове има магазини на Banana Republic ги провери - винаги имат избор:
https://bananarepublic.gap.com/browse/category.do?cid=99915&style=1078664

# 445
Banana Republic имат и Petite линия за миньончетата Simple Smile имат хубави неща. Аз да си призная днес получих една пратка от тях, утре чакам още една, ама нещо май ще връщам 🧐 не знам.

# 446
  • София
Мерси, ще проверя, ама много скъпи.
Този на Ралф Лорън ми хареса, ама ще ми дойде до дупето. 175 съм Grinning
Затова казах, чв трудно да намеря миди дължина, която да ми идва над коляното, без да е прекалено разкроен, че искам като съм с рокля, да я покрива.

# 447
Aaa, всеки с проблемите си, на мен това ми е средата на бедрото, но знаеш ли колко други неща, дето трябва да са един пръст над коляното са ми до средата на прасеца 😂

А аз нямаше да имам нещо против още 10-15 см крак 😆

# 448
Аня, има вариант за елегантен шлифер за дъжд. Нали живея в дъждовен климат, а мразя да мъкна чадъри и за това съм се обзавела с два непромокаеми тренча.
аз питах по тази тема, дай моля насоки за марки или сайтове където да гледам

Агентче стила от първите 4 снимки ми допада, но непромокаеми ли са твоите - имам подобни на сн2 и сн4 но си пропускат дъждеца, и си натежават ...

DzhuliB мн добра селекция от идеи !
Не знам до колко ще съм ти от полза, но моите са Бърбъри.

# 449
  • София
Е да, тези ма Бърбъри отговарят на всичките ми изисквания, освен на едно Joy

Общи условия

Активация на акаунт