Модни консултации (Април, 2022) - 65

• 63 552
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 810
Зелената има моя размер близо до мен, днес по-късно или утре ще мина да пробвам, може и да ми застане Simple Smile

Харесвам по по тялото рокли, а вчера мислехме модела за рокля и тъй като плата е на вертикални черти няма как да докараме роклята в амфора в долната част, права трябва да остане. След две седмици съм на проба 😎

# 811
Дипломирането на детето е специален момент в живота на всеки родител. Преди няколко години беше. Гимназията беше наела една от големите аудитории в УАСГ, родителите бяхме на задните редове, децата отпред. Имаше от всичко и overdressed и другата крайност. По- голямата част бяха с по-семпло класическо облекло, костюми  риза и панталон, пола и панталон. Бяха надписали местата кой къде да сяда. И тогава беше до 2 ма човека предварително заявени.
Мероприятието беше от 10.00 сутринта, та хем му се иска на човек нещо по-различно от обичайното ежедневно облекло в този час хем часът е спирачка. След снимките децата веднага изчезнаха да празнуват заедно. На мен ми беше връчена тогата и обувките.

В университета бяхме доста по -изтупани, но и програмата го предполагаше, даже брат й склони да облече сако. Имаше коктейл след раздаването на дипломите. Но след него сценария беше същия вземете ми високите обувки и тогата - отивам да празнувам.

Зари, моят тийн е във въпросната гимназия и много приятно изненадана съм от написаното в твоя пост. Даже вече се размечтах как ще се изтупам на дипломирането, въпреки, че има известно време още.

# 812
  • някъде под слънцето...
Вероятно церемонията по дипломиране звучи доста вълнуващо, но за мен  отново е залитане по чужди(не български традиции) .
По мое време, нямаше такива официалности, а и бала беше само за самите абитуриенти.Закараха ме  на мястото за събиране и после родителите ми си тръгнаха, а ние    поехме към ресторанта.Не  имало паралелни купони за близки и приятели.
Странното е, че в неделното българско училище , където ходи, няма да има  жеремония, понеже тя е единстеаната абитуриентка.
По незнайни за мен причини,   няма желаещи да учат  на майчин език.
На абсолвенската нямаше родители...., нито тоги.

# 813
Кожената рокля е интересна, но на снимка - аз не бих носила, като се прибавят кожена чанта и обувки някак прекалено става за мен, за лятото топло, за зимата твърдо и неудобно ми се струва.
Харесва ми идеята за кожена  риза вместо яке, но трябва да е много мека и по - вталена.
Мерих една в магазин такава права - твърда беше и върху съвсем тънък пуловер приличах на боксьор, не се харесах.

# 814
# 815
Пази Боже сляпо да прогледа, че и от мода да се заинтересува --
https://www.insider.com/shanghai-lockdown-people-show-off-using- … ury-brands-2022-4

# 816
Пази Боже сляпо да прогледа, че и от мода да се заинтересува --
https://www.insider.com/shanghai-lockdown-people-show-off-using- … ury-brands-2022-4
Сляпо да прогледа? В една голяма част са много по- богати от нас. Верни е че си падат по маркови неща, но пък и могат да си го позволят. На 26.12 когато е Боксин дей в Англия, пред Селфриджис и Хародс ще видиш километрични опашки от китайки.

# 817
Ако хвърлим един бърз поглед на историята на развитието на китайската средна класа ще установим, че преди 50 год тези хора нямаха тези ресурси не само за луксозни стоки, които имат сега.

И аз лично правя разлика между човек с пари и парвеню.

И е много интересно, съгласна съм, да се наблюдава поведението на хора от различни нации, които по различни стечения на обстоятелствата са се озовали с огромна покупателна способност за сравнително кратко време (в исторически мащаб). Например араби вс. китайци вс. норвежци.

# 818
Объркваме тази тема, защо не е  по правилата да коментираме модели кецове?

Не знам честно казано до колко да вярвам на тази статия, винаги когато гледам видеа с тяхната мода по улиците, всичко ми изглежда 99.99% нагласено.

П.П. Излъгах се да си поръчам клинове от шеин, чакам да пристигнат предполагам до седмица, ще дам отзиви ако някой се интересува. Загледах и другите дрехи, но тука има толкова аутлети от които мога да си купя нещо с по- хубаво качество за същите пари и ми се вижда безсмислено.

# 819
PS Сетих се, че исках да ви препоръчам да загледате тоалетите на Сиена Милър  в Анатомия на Скандала по Нетфликс. Всеки път, когато я покажеха в палто се сещах за Савова, а в рокля - за Аня Simple Smile Какви интересни асоциации си изграждаме в един момент Grinning

# 820
  • София
Малко спам, но интересен ли е?

# 821
Да Simple Smile Определено! Макар, че аз го почнах само заради Мишел Докъри и да ми минава по-бързо времето докато греба.
И да, исках да ви питам мъжете в ЮК ризите наистина ли на голо ги обличат?!

A това беше най-красивото цветово съчетание (не гледайте пухенката и австралийските терлици) !

PS Зелената рокля била Виктория Бекъм, хммм.

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 16:19 от Agent Provocateur

# 822
Ако хвърлим един бърз поглед на историята на развитието на китайската средна класа ще установим, че преди 50 год тези хора нямаха тези ресурси не само за луксозни стоки, които имат сега.

И аз лично правя разлика между човек с пари и парвеню.

И е много интересно, съгласна съм, да се наблюдава поведението на хора от различни нации, които по различни стечения на обстоятелствата са се озовали с огромна покупателна способност за сравнително кратко време (в исторически мащаб). Например араби вс. китайци вс. норвежци.
Защото през 50те ние сме били много богати Simple Smile.
До нас има студентски общежития и са пълни с китайци, не българи или източно европейци.

# 823
Савова, аз не говоря изобщо за българите, а за парвенющината на китайските новобогаташи в Шанхай. Мога и за руските нувориши да поразглаголствам, ако държиш да включим източноевропейците, но в нито един момент не съм ги съпоставила с българи, въпреки че ползвах цитат от БГ класик и не разбирам гледната ти точка.
Защо ме репликираш на всяка крачка ми е също толкова непонятно.

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 15:29 от Agent Provocateur

# 824
Парвенюта тук са руснаци и араби Simple Smile. Китайците са много дискретни и никога не бият на око.

Общи условия

Активация на акаунт