Модни консултации (Април, 2022) - 65

• 63 564
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 795
  • някъде под слънцето...
Да роклите са интересни и свежи, но  все пак родителите ще бъдем  сивата масовка.

# 796
Дипломирането на детето е специален момент в живота на всеки родител. Преди няколко години беше. Гимназията беше наела една от големите аудитории в УАСГ, родителите бяхме на задните редове, децата отпред. Имаше от всичко и overdressed и другата крайност. По- голямата част бяха с по-семпло класическо облекло, костюми  риза и панталон, пола и панталон. Бяха надписали местата кой къде да сяда. И тогава беше до 2 ма човека предварително заявени.
Мероприятието беше от 10.00 сутринта, та хем му се иска на човек нещо по-различно от обичайното ежедневно облекло в този час хем часът е спирачка. След снимките децата веднага изчезнаха да празнуват заедно. На мен ми беше връчена тогата и обувките.

В университета бяхме доста по -изтупани, но и програмата го предполагаше, даже брат й склони да облече сако. Имаше коктейл след раздаването на дипломите. Но след него сценария беше същия вземете ми високите обувки и тогата - отивам да празнувам.

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 19:55 от zari65

# 797
  • Universe
Макар, че вълнено боди за коментираната рокля ми идва в повече.
Може би защото тези, които имам са кашмир и не чак толкова фини.
Но определено не бих сложила вълнено боди при събите с повод.
Може би защото съм маниачка на тема бельо и то ми е голяма слабост.

Ама къде прочетохте, че препоръчвам вълнено боди?!? Телесно съм писала))) Имах предвид нещо такова дето ще прикрие голотата в църквата

Лени, чантата дето показа не ми излиза от главата, сега се чудя и почти съм на клик от поръчването й. Става ли да се съчетае само с очилата, които предложи като аксесоар, смятам да я нося с бяла блуза и черно кожено яке.
https://loretta.bg/chanta-klach-01l5521leo

Мими, очилата /освен по обувките/ подбирах повече по чантата, да съчетая с нещо  леопарда. Пък и сега всичко Veri peri e носибилно и перфектно си подхожда с черно Ще бъдеш THE STAR OF THE SHOW Така че ... смело кликай )))

# 798

Мими, очилата /освен по обувките/ подбирах повече по чантата, да съчетая с нещо  леопарда. Пък и сега всичко Veri peri e носибилно, и перфектно си подхожда с черно Ще бъдеш THE STAR OF THE SHOW Така че ... смело кликай )))
[/quote]

Ох, начи как ме подкукуросваш... 16 чанти имам, ужас! Добре, че очилата са ми по малко...!

# 799
  • някъде под слънцето...
Беше споменато в друг пост, явно не съм го разбрала правилно.
Както и не разбрах, как едно боди може да прикрие  голотата в църквата.

Ама къде прочетохте, че препоръчвам вълнено боди?!? Телесно съм писала))) Имах предвид нещо такова дето ще прикрие голотата в църквата

# 800
Аз понеже съм абсолютна консерва и цветове харесвам, ама не нося, бих отишла в сиво или тъмносиньо, дълъг панталон с ръб, блуза и шал или някаква жилетка от готин материал.
Харесва ми и такава рокля като на Виктория, с някаква закачка в кройката.

# 801
  • някъде под слънцето...
О и аз съм  консерва.
Но след толкова години ежедневно панталони , ризи и сака,  не бих заложила на панталон, макар, че със сигурност също е добра опция.
Скрит текст:
Скоро правих инвентаризация на дрехите, кое остава и кое  "освобождава място"
Открих промишлени количства ризи с дълъг ръкав в бяло,  светлосиньо синьо, пастелно розово, рае бяло и синьо , десетина черни и само 5 в различни от изброените цветове.
Знаех, че съм скучна,  но не предполагах, че чак   до такава степен.

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 08:57 от sl

# 802
Пак си добре!
Моите са всичките бели + две черни и една екрю.
Излъгах, имам бежова и бледосиня, но не ги нося.Joy
Иначе ми харесват и разни по моему "умерено екстравагантни" комбинации, като тази с връхна част от мека напа, с друга чанта и обувки, но  пък не е за жега.

# 803
  • някъде под слънцето...
Винаги съм се чудила на кожените ризи и рокли.
Не мисля, че бих  измислила  как точно да ги нося.
Загледах това рокле,     хареса ми, но едва ли някога ще я сложа.
https://www.massimodutti.com/es/vestido-piel-detalle-trenzado-li … edition-l05341555

# 804
  • Universe
Ако са ви омръзнали ризите, няколко идеи за ъпгрейд)))

sl - кожена риза - като втори слой /вместо яке/, а тази рокля на "Масимо Дути"  бих носила с поло /риза/ тениска под нея, но клоня към ... с нищо))))

# 805
  • някъде под слънцето...
Гледах роклята, мерих я(а аз никога не меря в магазин, ако после не се харесам връщам) Този път специално отидох в един от 5 те магазина, където се  предлага лимитираната колекция   и имат моя номер.Гледах, мислих, въртях се  и реших, че няма къде  и как да я нося.
Ако се навия (едва ли)  поне няма да бия два часа път защото , мога да я гръмна  он лайн с доставка до кварталния Масимо.,

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 07:54 от sl

# 806
Гледах роклята, мериях я….
Поне няма да бия два часа път защото , мога да я гръмна  он лайн с доставка до кварталния Масимо.,
Хареса ми тоя термин 😀

# 807
  • някъде под слънцето...
Съпругът ми го използва Blush, за   импулсивна покупка,   която изобщо не ми е необходима, но  не искам да върна  и после само се чудим къде да я  сложим за да не заема място  докато евентуално влезе в употреба  , но при цялото му търпение  най често този момент така и не настъпва и в даден момент на въпросното нещо, му се налага да "отсъпи място"  в шкафа(гардероба) на  деуго нещо.   Simple Smile .

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 08:01 от sl

# 808
Кожената рокля ми харесва много, но в бежово изглеждам зле. Да беше в цвят или цвят сметана....сега ми влезна муха за кожена рокля, sl ти си виновна /шегувам се 🙃

# 809
  • някъде под слънцето...
Ето ти една в цвят "сметана"
https://www.massimodutti.com/es/vestido-piel-napa-con-bordado-l05332628
Тази също не е лоша

https://www.massimodutti.com/es/vestido-largo-piel-napa-abertura-l05333636
 Има и няколко черни модела ,  но  не харесвам черни кожени рокли.
А иначе съм в размисли за това,  но  при климата тук, едва ли ще има два дни в година, които ще са подходящи за него .
Макар, че като гледам е поизчерпан.
Моя номер, в нашия вилает  го има само в един магазин на 1, 5 часа път отиване и толкова  връщане ,  ако не попадна в трафик .
В сайта  няма номера и не може да бъде "гръмнат" по бързата процедура Joy

https://www.massimodutti.com/es/chaqueta-trench-napa-cinturon-l04700600

Кожената колекция за този сезон
https://www.massimodutti.com/es/mujer/piel-n1628

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 08:59 от sl

Общи условия

Активация на акаунт