Модни консултации (Април, 2022) - 65

• 63 368
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 90
I.R., да,да, затова предпочитам къс ръкав.  Изключвайки това, ми харесва модела.

# 91
Dorothy Perkins е хубав сайт с рокли на добри цени за събития, но не намерих подобен модел. Monsoon? Но и тях ги няма с бялото.

ПП Единствената марка, за която се сетих физически и има рокли с бяла основа, е Jake*s в Peek and Cloppenburg.

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 18:31 от Анонимен

# 92
  • София
Виж в BSB също.

# 93
Витаминче_ , а такава рокля?

Мислех си, че студеното лилаво ще превземе витрините, но тц - не съм познала, очите ми виждат само

# 94
Al,
Благодаря за предложението! Доближава се много до представата ми Flowers Hibiscus

# 95
  • Пловдив
Извинете, но защо роклята на кръстницата трябва да е бяла ?

# 96
Защото кръстницата иска светла рокля на цветя 🙂

Няколко пъти съм била кръстница и все със светли, флорални, свежи и пролетни цветове съм се обличала.

# 97
И това, и защото самата майка иска така - родителите на детето ще бъдат с бяло и златисто,  детето - и то, украсата - също.

# 98
Да ви кажа моето голямо учудване днес. Бях в COS заради гащиризоните (да, точно така, има къде да го нося тези чувалчета Grinning ) и като си тръгвам, за първи път обърнах внимание на касовия бон. За първи. Какво пише там? Hennes & Mauritz, представяте ли си?

Този съвсем различен и по качество, по цени и мода магазин е част от веригата Н&М. Веднага проверих Гугъл какво казва по въпроса - да, правилно. Другите марки като Монки итн ги зная, но COS ме остави Scream

# 99
Да, от една група са. Аз много харесвам COS, имам много дрехи оттам и харесвам по-широчки. Много техни неща нося с коланче на талията.

# 100
Ако си хвърлила око на jumpsuit-овете, при първа възможност иди или поръчай. Aз уж бях бърза, обадих се, имаха моя номер и докато отида, нямаха. Трябваше да резервирам в друг магазин. Там пък беше последен зеленият, бързах много. На касата всеки беше грабнал по някакъв гащиризон Blush Моделът в бордо се продава само онлайн.

Скрит текст:

ПП От него вече има явно само М и Л, друг път.

Скрит текст:

# 101
Бордото е страхотно. За съжаление аз съм дребна и много дрехи, които ми харесват, в размер ХS са неприемливо гигантски върху мен 😂 но си заслужава да се пробват поне пък да видим Wink благодаря ти!

# 102
Зеленият е  разкошен, честито!
Направо се виждам в него

# 103
И това, и защото самата майка иска така - родителите на детето ще бъдат с бяло и златисто,  детето - и то, украсата - също.
Знам, че мнението ми ще е непопулярно и може да разбуни духовете в темата, но за бога, това не е кръщене, а панаир на суетата и то насред църква Simple Smile

В момента организираме парти по случай сватбата на един колега и двечките колежки, които са се главили за баш организаторки настояват да се облечем всички в бяло, по изключение в червено. Да ме прощават! Ще се облека както аз си искам, уважението към колегата не се състои в това да се чувствам некомфортно цяла вечер самата аз в цвят и стил, които не съм си избрала.

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 22:29 от Agent Provocateur

# 104
Много добре казано, Агент.

Общи условия

Активация на акаунт