Модни консултации (Април, 2022) - 65

• 63 689
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 300
*Мариана*,
Намерих го във фешън дейс, имаше само S размер. Марката беше Trendy… нещо си. Oколо 100 лв беше цената.

# 301
Здравейте ,
Моля за съвет.
Миналото лято си поръчах една ленена рокля от Vintage House .
Като пристигна ,за мой ужас отзад прозира и не съм я носила.
Ако я занеса на шивач,дали ще може да ми сложи подплата ,или да я върна и да помоля да ми я преправят,  ако трябва втори ред плат да и зашият на долната част.

# 302
  • Бургас
Здравейте ,
Моля за съвет.
Миналото лято си поръчах една ленена рокля от Vintage House .
Като пристигна ,за мой ужас отзад прозира и не съм я носила.
Ако я занеса на шивач,дали ще може да ми сложи подплата ,или да я върна и да помоля да ми я преправят,  ако трябва втори ред плат да и зашият на долната част.

А с подвижна подплата-нещо като комбинезон или пък пола само няма ли да стане?

# 303
Как Не съм се сетила досега  ..
Благодаря 🌼🌼🌼
Втория модел откъде е?
Трябва да се поразходя из магазините за бельо да потърся ,дано да стои добре с тази рокля.

# 304
  • Бургас/Пз
Ех, белите рокли. И аз в кюпа с подобна чуденка. По-скоро за дължината. Мисля, че се води миди, признавам си, че никога не съм носила и съм със смесени чувства. Приемам вашето мнение и критика. Предполагам, че няма да я нося точно с този колан, че ми идва в повече това червено

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 18:07 от ani_d

# 305
  • Бургас
Как Не съм се сетила досега  ..
Благодаря 🌼🌼🌼
Втория модел откъде е?
Трябва да се поразходя из магазините за бельо да потърся ,дано да стои добре с тази рокля.

https://onlyyou.bg/product/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BF%D0%BB%D0%B0% … 0%BA%D0%BB%D0%B8/

но ако напишеш подплата за рокля излизат най-различни сайтове

# 306
Здравейте, чудесна тема. Бих искала да помоля за съвет - тази рокля да я задържа ли или да я върна?
https://imgur.com/a/gYiDREq

От памук и лен за 29лв я купих 34 с доставка
 на Trendyol е и ме харесва материята много, но се притеснявам дали ми стои добре като модел и цвят, имам нужда от безпристрастно мнение.

# 307
Аз бих я задържала.

# 308
  • София
На мен и 2те последно показани рокли не ми харесват.

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 21:52 от Не се сърди, човече

# 309
kitti, аз бих я задържала, но не знам какъв ти е стилът. Аз се нося спортно в ежедневието. Бих я съчетала с бели гуменки (тъкмо днес ск взех по препоръка тук) за пазар, за разходки по задачки, за детски площадки 😆 Такова е моето ежедневие и бих я носила Simple Smile Щом материята ти харесва, а и звучи добре, не виждам защо не си я носиш за неглиже

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 21:47 от Не се сърди, човече

# 310
мммм, роклята с розите ми харесва и направо я виждам върху себе си с едни високи сандали, кожен колан и големи слънчеви очила и за вечер коженото ми яке.

Другата рокля я няма в линка и не мога да кажа нищо.

ani_d, дължината е перфектна за тази рокля. Или аз така виждам нещата, имам рокля-риза с такава дължина и я нося с маратонки, кожени гуменки, сандали на ток и боти със змийски принт. Друг колан да, че наистина червеното идва много.

# 311
  • Бургас/Пз

Ал Георгиева
, точно това, че може да се комбинира с всякакви обувки ми хареса. Особено с едни бели кецове на Конвърс много ми допадна. Може би, защото за първи път слагам такава дължина и ми трябва време да свикна. А и рядко намирам бяла рокля, която да не прозира.

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 21:47 от Не се сърди, човече

# 312
Ани, идеална е дължината. Или аз поне предпочитам тази дължина пред късите рокли, много по-приятно ми е. Намирам дължината комфортна и женствена.

# 313
ani_d, стои много женствено с точно тази дължина.

# 314
Аз се опитвам да превъзмогна себе си по повод на флоралните рокли. Купих си една Maje, бях писала тук. Подредих си я с коланче, обувки, чантичка. И ей, не мога да се накарам да я облека 😄

Общи условия

Активация на акаунт