Модни консултации (Април, 2022) - 65

• 63 524
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 285
Там е работата, че понеже и аз бая погледах по сайтове, накрая поръчах на шивачка. Още повече на малката ще шием при нея. Тия дантели не са за мен, не ги възприемам и за детето. Ще си шием от един и същи плат, едно достаааа пречупено бяло, америнански сатен се води материята.
Мисълта ми беше: разбирам трудноста ти 🤣🤣🤣🤣 И на майката на кръщелницата ти не ѝ е лесно. За момиченца рокличките са страшна работа

# 286
  • София
Роклите с разкроен ръкав почти винаги изглеждат женствено и добре, дори да са евтини. Препоръчвам Simple Smile

# 287
  • някъде под слънцето...
Едно скромно предложение за семпла бяла рокля, която после може да се носи по различни поводи,  цената е малко над зададената.

https://www.massimodutti.com/es/vestido-largo-plisado-l06693549? … &gclsrc=aw.ds

За мен кръщенката е духовен акт,  в който суета и помпозност са ми в повече.
Дъщеря ми е кръстена в българска православна църква и на самата  кръщенката бяхме  само ние и кръстниците.

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 14:13 от sl

# 288
  • София
Витаминче,

Според мен бялата концепция е трудна, защото често белите рокли приличат или на шаферски или на нощници Simple Smile
Гледа ли сайта на Манго

Мен ме ядосаха и като терапия ще пусна и аз каквото ми хареса

# 289
Показаните рокли от Карамела ме изумиха.
Пера и ресни...
То да бяха само перата и ресните … инфантилни роклички за секс труженички.

# 290
  • Стара Загора
На предните страници стана въпрос за  широки бедра и дънки/панталони bootcut.  И в тази връзка се чудя на тези дънки..да връщам или да оставя.
 С висок процент еластан са и си мисля, че ще се разширят..и ще ми дадат някое килце в плюс. А дори и без да съм ги носила,  се чудя дали не ме разширяват. Не мога да преценя.

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 21:04 от Мъфита

# 291
Дано Витаминчето вече не съжалява, че е попитала за бяла рокля.
Доста оживена дискусия се заформи.
Да кажа и аз какъв тип рокля за този повод харесвам -

# 292
Мъфита, мисля че тези дънки ще стоят добре ако са плътно по бедрата и почнат да се разширяват от колената надолу, а тези на снимката са широки в колената и не ти правят услуга. Бих ги върнала.

Сложно е с белите рокли за не-булки

# 293
Сложно е с белите рокли за не-булки

Даа, затова и поисках помощ тук.
Казахте ми сайтове, които не знаех, макар още да не съм намерила, каквото търся. И благодаря за отделеното време за моя въпрос, за всички предложения, и за желанието да ми помогнете, когато имам нужда.  Simple Smile

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 16:45 от Витаминче_

# 294
Витаминче, не знам колко те бива с иглата, но би могла и сама да си ушиеш нещо интересно и бюджетно.
Като видях какво се предлага по бг сайтовете (и като надникнах и в темата на алесите, ОМГ, държах се за стола да не падна) направо се размечтах за модна къща за млади мацки и всичко с перфектни кройки и прилични материи, но къде ти....

# 295
  • Стара Загора
Благодаря Al...и аз така мисля, че около коляното трябва да е прибрано, което в случая не е.

# 296
Agent,
Ще те докладвам на модератор, ако употребиш отново израза “ненужна нова вещ” в тази тема.
Grinning Grinning Grinning И с право, Аня!
Re: ризата на Безос - като си имаш гадже латина се налага да се впишеш в доста по-калърфул субкултура Grinning

Изходих от годините на дъщерята, за това и помислих, че е по- млада.
Сега погледнах други нейни снимки и наистина изглежда чудесно и ще и бъда много благодарна, ако каже кой е пластичния и хирург.
Опасявам се, че дори нейният пластичен хирург е ще безсилен при мен, дори ако убедя нейният съпруг да ми плати сметките Grinning  Жената просто си има и страхотен ген, каквото и да си говорим. Да не говорим за самодисциплина! 3 деца е родила! Но се басирам, че под синята рокля е сложила обувки с височината на тези на дъщеря и под булчинската, че да докара тези пропорции при собствена височина от 168 см.
Скрит текст:

Едно скромно предложение за семпла бяла рокля, която после може да се носи по различни поводи,  цената е малко над зададената.
https://www.massimodutti.com/es/vestido-largo-plisado-l06693549? … &gclsrc=aw.ds
Роклята, предложена от SL ме гложди силно, отивам да проверя дали я има в друг цвят, че в бяло се обличам само по Хелоуин, когато се правя на булката на Франкенщайн Grinning Дори булчинска рокля съм си купила за целта, да не говорим, че си нося белите боти от моята сватба Grinning Grinning Grinning
Скрит текст:
...

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 00:17 от Agent Provocateur

# 297

ето едни такива, но са тесни в колената и вида е съвсем различен

О, невестата на Франкенщайн е супер 🙂
на последното парти бях пиратка

# 298
Аня, би ли споделила от къде е показания бял гащеризон? Много ми хареса Heart

# 299
Ако ми препоръчате шивачка с кеф бих си ушила тоя шармантен сет ..само ще направя 2 ръкава Simple Smile да не ме обвиняват в копиране

Общи условия

Активация на акаунт