Модни консултации (Април, 2022) - 65

• 63 520
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 270
Аз много харесах роклята на Зара още когато Георгиева я предложи. Heart Eyes  И мисля, че с подходящи аксесоари златен колан обувки ще се получи доста добра и свежа визия.

Що се отнася до сватбата, всички изглеждат страхотно, а тъщата направо изби рибата за годините си!

# 271
Тази от Дика е стил секретарка в градския съвет…

# 272
Ох, на нашите производители като им видя моделките, та ми се отщява и да разгледам.
Ужасни са!
Тия хора не следят ли тенденции, не гледат ли какво се случва в света на модата.
Всички са забили някъде в средата на 90-те и не мърдат и крачка напред.

# 273
  • Бургас
На мен сатенените на ХМ много ми допаднаха, аз бих взела от тях, изглеждат елегантни и в същото време семпли, даже и по-обикновения модел много ми допадна.За мен такива модели са благодатни да имаш по-интересни интересни аксесоари и обувки.
Зара с тези крила лично мен ще ме разширява, не харесвам такива даващи обем модели.

# 274
Витаминче_, потърси нещо което да пада свободно от талията надолу. Тази, която показваш и тази която пробва са с доста плат в тази зона и отпред ще изглеждат добре, но ако имаш паласки няма да се харесаш в профил. Аз лично смятам че имаш хубава фигура и дори да имаш коремче не е толкова голямо че да те смути рокля по тялото. Аз имам къде, къде по- голямо шкембе и си нося рокли по тялото, защото пък не искам да крия д-то Grinning

# 275
Glossycherry,
Паласки нямам, но корем - да. Хаха, благодаря, усмихна ме.

Галчудо, на мен така сатенена ми е тип "нощница" :/

# 276
G.Savova, г-жа учителката по-скоро.
 Имам няколко такива рокли и сложа ли ги това ми е първата мисъл. Но за служебни коктейли са незаменими, докарваш ужасно сериозен вид

DzhuliB, и на мен Зара-та ми е фаворит - със златен колан и бижута мисля ще е супер, но вкусове разни

Sysly, вчера възторгната от ленения костюм на Кенсол се метнах в магазина им за по-подробен оглед, е нищо, ама нищо-нищо друго не ми хареса. Е те се целят в секретарките от градския съвет.

# 277
Аз съм меко казано изумена от това колко сте самокритични понякога. Потребителката с белия костюм, която се оплакваше от бедрата си само да знае аз колко тренирам да натрупам мускул в тази зона и мечтая да имам широки бедра.
Не знам какъв е бюджета, но ето няколко предложения от карамела, винаги съм им харесвала дрехите и качеството. Имат и бяло плюс златисто, нали това се търсеше.
https://caramella-online.com/damski-rokli/5513-roklya-ef-ecru.html#

https://caramella-online.com/damski-rokli/5451-roklya-white-star.html#

https://caramella-online.com/damski-rokli/5516-roklya-magic-white.html#

https://caramella-online.com/damski-rokli/5175-roklya-goldy.html#

# 278
Витаминче и на нас ни предстои кръщене, но аз съм майката на детето. Дълго се чудих и четох по темата. До колкото разбрах, за сватби вече е прието да за по-разголено, но за кръщенета не е. Поръчах си разкроена рокля до коляното с къс ръкав и ще съм със затворени телесни обувки с 7-8 см. ток

# 279
Показаните рокли от Карамела ме изумиха.
Пера и ресни...

# 280
...........
Sysly, вчера възторгната от ленения костюм на Кенсол се метнах в магазина им за по-подробен оглед, е нищо, ама нищо-нищо друго не ми хареса. Е те се целят в секретарките от градския съвет.
И аз видях с очите си, вчера минах през магазина им в Парадайс. Влязох и в Orsay. Пълно е с изкуственяци и аутлет модели. Буквално минах транзит през магазина и излязох.

Скрит текст:
На тая сако-рокля липсва само шапка с перо. А баба ми, лека ѝ пръст би казала: "Още клюн....и паун". Joy
Навява ми асоциация за Кетавър - ни риба, ни рак. Simple Smile Сякаш шивачката се е отплеснала и е снадила две отделни дрехи без да се усети.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 13:23 от Sysly

# 281
Колкото повече гледам роклетата от бг сайтове, все повече мисля, че един прост разкроен гащеризон и жилетка са чудесен вариант, вписващ се в бюджета.
Скрит текст:

# 282
Танчитка,
От къде поръча и какви цветове?

Определено научих много нови сайтове, които дори и с търсачка не успях да открия.

Glossycherry,
Благодаря ти за предложенията, и че си отделила време да потърсиш нещо за мен, но тези не съвпадат с моята представа за визия за кръщене.

# 283
Glossycherry, потребителката няма тайна да сподели как се правят такива бедра - 4 месеца здраво ски, освен ските 10-15 прехода катерене със ски тук и там (плюс раница 7-8 кила), в безснежната част от сезона за подържане на форма спорт през ден-два: тичане 2 км, 1/2 час стълбички, упражнения за разстягане, за корем, кръст, гръб и ръце.

Много ми харесва белия гащиризон предложен от Аня. Със сако ще е супер

# 284
Показаните рокли от Карамела ме изумиха.
Пера и ресни...

Аз много харесвам пера и ресни Simple Smile Зависи от човека честно казано, едни могат да ги носят, други не.
Ресните се завърнаха още миналата година на мода и са доста актуални.

Общи условия

Активация на акаунт