Модни консултации (Април, 2022) - 65

• 63 669
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 390
Дами, кажете селска изцепка ли е да нося къса дънкова пола до над коляното? От този тип но не толкова тъмна и така скъсана

# 391
С още по-къса ходя до плажа Simple Smile

Иначе имам чисто новичка дънкова пола от зимата, още не съм я обличала, но ми стига до под коляното

# 392
Съфорумки, споделете идея за дамско връхно подходящо за вятър и дъжд. В ежедневен стил. Спортно - елегантно. За зимата си имам, но за пролет / есен ( че и лято ) винаги съм в чуденка. Ще го обличам когато излизам от офиса по работа и при пътувания.
Може да не е конкретен модел, а марки които предлагат такъв тип.
Отдавна искам да "инвестирам"  в такава покупка

# 393
Съфорумки, споделете идея за дамско връхно подходящо за вятър и дъжд. В ежедневен стил. Спортно - елегантно. За зимата си имам, но за пролет / есен ( че и лято ) винаги съм в чуденка. Ще го обличам когато излизам от офиса по работа и при пътувания.
Може да не е конкретен модел, а марки които предлагат такъв тип.
Отдавна искам да "инвестирам"  в такава покупка
Не знам това харесва ли ти (на мен - не особено), но виждам често подобни модели за пролет/есен:

https://www.explosi.bg/%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%BD%D0%B … 235-pepel-ot-rozi

# 394
Витаминче, конкретно това не ми допада като цялостна концепция , а и не е изрично упоменато че е ветроустойчиво и водоустойчиво. Аз по скоро това имах предвид Simple Smile Като нямам предвид да е чак с качества на туристическо яке.

Абе яке за моткане в дъждовни/ветровити дни в градски условия , така да се каже

# 395
Имам този модел в тъмно син вариант и двуредно закопчаване от Асос:

Много е практичен и удобен за разлика от класическият ми дълъг тренчкот, който почти не нося.

# 396
  • София
Дами, кажете селска изцепка ли е да нося къса дънкова пола до над коляното? От този тип но не толкова тъмна и така скъсана
Скрит текст:
Къде?

Малко са дрехите, които сами по себе си да са "изцепка".
Такива ги правят лошите съчетанията и неподходящите места и събития, на които се носят.
Грешните тела, на които са облечени...и т.н.

# 397
Дънковата пола не е лоша, но зависи за къде.

Ще се върна малко назад към темата за усета. Знаете ли, че СУ и УНСС имат вътрешен правилник как не може да се посещава университета. Без голи рамене, голи крака над коляното. За мъжете потници и чехли 😂 И познайте летен семестър какво се случва.

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 13:37 от Танчитка

# 398
препоръчвам яке https://answear.bg/p/yake-only-damska-v-lilavo-s-prehodna-izolatsiya-727722

Дънковата пола на разходка на морето, в парка и понякога на работа? По - слаба съм от момичето на снимката. На работа идват колежки с поли над коляното по принцип. На мен дълга не ми отива изобщо. Като паяк съм с чувал. По скоро такива поли нося

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 13:38 от Janesse

# 399
  • София
Разходките са ок.
На работа...не знам каква ти е работата, на моята ще е изцепка.

# 400
На държавна работа... без дрескод.

# 401
  • Бургас
На държавна работа... без дрескод.
НЕ!

# 402
Не искам да обидя никого, но ми е непонятно как се облича подобна пола на работа, особено държавна, независимо дали има или не дрескод. 

# 403
Уф.. сега ми е тъпо. Повече няма да сложа пола там определено като се сетя и че една колежка дойде с пола тип колан септември прези години...

# 404
От едната крайност в другата. Вероятно можеш да намериш 200 000 поли,  подходящи за работа в администрация, които не са скъсани,  дънкови, къси.

Общи условия

Активация на акаунт