Модни консултации (Април, 2022) - 65

• 63 602
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 615
  • Universe
Tyra, благодаря! Flowers Tulip

X.T, виждам я и с акцентна чанта в един от цветовете й
Скрит текст:
h

и с дънково яке я "виждам" Stuck Out Tongue
Скрит текст:
h

# 616
Хубава комбинация наистина, ама толкова да ми е втръснала, особено в комбинация с дънковото яке.
Аз по- скоро бих се опитала да сложа някоя блуза/тениска/риза под роклята, или отгоре ако го позволява.

# 617
Здравейте, момичета. Моля, някоя добра душа да ми каже каква е разликата между 38 и EUR 38 в номерацията?

# 618
EUR 38 е размер М, IT и БГ номерация 42

# 619
Да, а 38 равно ли е на EUR 38. Защото срещам и двете номерации при онлайн магазините. Това ме навежда на мисълта, че има някаква разлика.

# 620
  • София
EUR 38 е 38 размер от европейски стандарт, ако е 38 от българския не отговаря.
Може и номерация на обувки да е.
В различни магазини го срещаш различно изписано или в един магазин ги срещаш и двата размера?

# 621
Не, за дрехи става въпрос. Внесени от чужбина, в Ремикс. Срещам и двата варианта при номерацията и си помислих, че може да има разлика.

# 622
  • София
Едно и също е.

# 623
  • Universe
:
Хубава комбинация наистина, ама толкова да ми е втръснала, особено в комбинация с дънковото яке.
Аз по- скоро бих се опитала да сложа някоя блуза/тениска/риза под роклята, или отгоре ако го позволява.

Така е, Glossycherry Laughing

Роклите сами по себе си имат нисък  диапазон за стилизиране. Тренч, сако, яке и ризка. За това аз черпя идеи от дизайнерите  или стилистите,ь които правят аутфитите в големите онлайн платформи - при тях всичко е на контраст:
- нежна памучна рокля /понякога и във във викториански стил/ с груби ботуши /челси/каубойски ботуши
Скрит текст:
- или с кроксчета/ сабо /гумени боти а ла Ботега;
- с бейзболка
Скрит текст:
- с бели чорапки със чехли,, сандали или лоуфъри /Как се отнасяте към този тренд?
Скрит текст:

Получава се разрив, силен контраст, който привлича погледа ))) Но това е за по-смели дами, Инстаграм, или  на почивка. За ежедневието, особено в по-малък град или в консервативен колектив, не винаги е удачно.

Но пък една сламена чанта - винаги може да се добави.
Скрит текст:

Хубава вечер на всички и весела Цветница утре! Бъдете нежни и ароматни! Flowers Hibiscus Flowers Blossom  Flowers Four Leaf Clover

# 624
  • някъде под слънцето...
С какво бельо носите дрехи с гол гръб?
Най добрия за мен  вариант  е боди с гол гръб,
В специализираните магазини за бельо , винаги може да се намери  такова , което  да отговаря на кройката на роклята и презрамките му да остават невидими , под тези на роклята.
Виждала съм подходящи дори за доста изрязани  и дълбоки голи гърбове на които лично аз не съм фен.

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 10:08 от sl

# 625
Цветница Flowers Tulip
Честит празник момичета!

Роклите са красиви сами за себе си и едни хубави обувки /и евентуално колан, зависи от модела/ са достатъчни за супер визия.

Много харесвам рокли и поли, които са с колан от плата на дрехата.

# 626
Момичета, някоя мацка с по широк ханш и малка талия да ме светне от къде си купува скини дънки с висока талия. Преди моделите на Зара ми пасваха идеално, но скоро ходих и от новата колекция всички са ми широки в талията. За справка 36 номер нося от Зара.

# 627
Мога само от по- евтинджосните да препоръчам- фешън нова. Нямам други дънки, които ми стоят по този начин. Всички останали ако ми стават в долната част, хлопат на талията.

# 628
Мога само от по- евтинджосните да препоръчам- фешън нова. Нямам други дънки, които ми стоят по този начин. Всички останали ако ми стават в долната част, хлопат на талията.

Благодаря, искаше ми се да от физически магазин за да меря.

# 629
Привет момичета Simple Smile
Как ви се струва комбинацията от тази рокля

с подобни сандали

и тази чанта (малка е, около 25 см ширина)

Общи условия

Активация на акаунт