Модни консултации (Април, 2022) - 65

• 63 487
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 990
Да, аз не съм от висшето общество, мадам!😂
С пембени, зелени и още каквито се сетите там.
Аз не подбирам приятелите си по цвета , вида и цената на обувките, все пак.
Както и те мен, имаме други приоритети .

# 991
Много хубава пола 🙂
аз извадих панталон тип цигара в този цвят и с новата ми блузка в цвят фуксия и едни розово шарени чехли на ток направо заспа

Mateah, вииждам малко парченце шарена чанта на снимката, на теменужки ли е? (мойта е на лаленца 🙃

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 19:35 от Al Georgieva

# 992
Плисетата се трапосват, ако правилно го пиша. С големи бодове се зашиват по дължина и така се пере. Не само около подгъва.
Солей - в чорап, отрявзан от чорапогащник или чорап  такъв:

# 993
Оф, на мен тея чорапи въпреки силикона отгоре редовно ми падат, затова съм се отказала от тях.

# 994
  • Universe
И това ще го носиш с пембени гуменки?

Защо да не го носи, Аня ?!?  
Това се нарича еклектика - най-просто - "съчетаване на несъчетаемото" - смесване на различни стилове, тъкани и направления. Основното правило на екл. : за да нарушаваш правилата, трябва да бъдеш научен да ги спазваш /защото в образа винаги има обединяващ елемент/

Louis Vuitton Spring/Summer 2019

Celine

Prada

Mateah, много хубава пола - със здраве да я носиш и хубави емоции да имаш!

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 22:52 от Lenny_Pld (With love)

# 995
Показваш тоалети за хиляди, които няма как да се пресъздадат с евтини дрехи.

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 07:32 от G.Savova

# 996
  • Пловдив
Солей пера в плик, в пералня на 40°, с центруфуга. Никога не съм имала проблем после с вида.

# 997
  • София
Аз на ръка и пак вече се поопъва. Ще го дам на химическо.

# 998
Ами права е Аня за мене. Полата сама по себе си е нелепа, а с пембени гуменки - още повече.

Продължавам да се чудя защо на откровено грозни съчетания и дрехи се охка и ахка все едно са висша мода. Ами не са, нелепи са и ако човек излезе така на улицата ще отнесе погледи със сигурност, ама не възхитени такива.

И както Савова правилно отбеляза, не може да се сравнява висша мода от световните подиуми с евтина конфекция.

# 999
т.нар. турско или кралско синьо си отива много с цикламено / или модерно казано фуксия

модерни са маратонки и гуменки освен в бяло, но и ярки, шарени цветове и комбинации

витрините са заляти с дрехи в ярки цветове - зелено, цикламено, турско синьо, оранжево и т.н. и е толкова красиво и цветно, а този измислен уж висок стил на бежови, бозави и никакви цветове дрехи, които жените слагат и си мислят, че са ужасно стилни и класни е нищо и половина, скука в плюс и липса на стил

тюлени поли се носят в различни цветове, с различни дължини, виждам ги с кубинки, токчета, маратонки, с мадамски чанти и ученически раници и стоят добре.

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 08:12 от bubanka

# 1 000
Тюлените поли не са ли вече демоде? Питам, за да си сверя часовника, а не да засегна няколко.

# 1 001
тюлените поли се върнаха по улиците като се стопли и се носят във всички цветове

Мисля че отдавна няма модерност в смисъл този сезон се носят само остри обувки, или само мини, или само миди, или само животински десени, или каквото там....

# 1 002
Има доста възможни ежедневни комбинации.
Личното ми предпочитание е вместо сако- кожено яке, а чантата крос-боди.
Да, тази е черна, но цветовите предпочитания са личен избор и вкус.

# 1 003
Да, аз не съм от висшето общество, мадам!😂
С пембени, зелени и още каквито се сетите там.
Аз не подбирам приятелите си по цвета , вида и цената на обувките, все пак.
Както и те мен, имаме други приоритети .

Темата е "Модни консултации" не " Подкрепяй приятелите си" 😉
Аз обичам смесвам стилове, но тази пола не става изобщо, според мен...

# 1 004
За мен показаната висша мода е нелепа за разбитите наши улици.
И не всичко опира до финанси, а до личен стил и на който не му харесва, си е негово право.
Нямам намерение да нося полата ежедневно и изобщо не ме интересува дали е демоде, купих я просто защото ми хареса и благодаря на дамите за цветовите предложения- за някои нямаше да се сетя.
Иначе жалко, че за някои от Вас стилът се създава със скъпи дрехи.
Защото аз познавам лъчезарни дами с проста  тениска и дънки да греят и гротески с Гучита и Версачита.
Хубав ден!
Анонимни не обичам- но приятелите ми са в реалността, не в БГ мама.😂

Общи условия

Активация на акаунт