Модни консултации (Април, 2022) - 65

• 63 454
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 1 005
Харесвам да виждам такъв стил по улиците, аз съм много по-обрана, но винаги ме радват такива смели решения, когато са добре направени.
Какво значи висша мода, цена , стил, предназначение, брандовете вече правят и ежедневна мода.
Солеите ги нося на химическо, един път тръгнах да тропосвам, за да пера и на десетата минута ми писна, не е за мен това изпълнение.

# 1 006
Ако този тон се задържи в следващата тема - с официалните тоалети - ще е страшно! 😂
И за да не е спам: зачудила съм се за тюлена пола доста напоспедък. Само че от тези многопластовите тюлени. Май обаче ще пасувам - не са точно в мой стил.

# 1 007
Моя приятелка носи такава пола, в същия цвят. Носи я с бял потник, кожено яке и гуменки. На нея и стои страхотно, излъчването и е такова - много фино и естествено, не изглежда нито кич, нито демоде.
На мен не ми пасва такава дреха, но ако е подходяща за жената, не виждам нищо лошо в комбинацията.
Защо казвате "евтина", уж познавам платовете, а не се сещам как изглежда "скъп" тюл.

Ал, изгарям от любопитство за плата на гъсеници - пусни една снимка или кажи откъде е, може и на лс. Flowers Hibiscus

# 1 008
ето от тук  е плата на гъсеници, които вървят нагоре и се превръщат в пеперуди. Белите цветя ще ми отидат до лицето, а от най-тъмната част ще направим ръкавите. Дължина четири пръста под коляното, вталена в кръста

# 1 009
  • Пловдив
На мен полата ми харесва. Аз нося тюлени поли целогодишно, зимно време с кубинки най-често съчетани. Имам всякакви цветове и хич не ме еня кой какво мисли за стайлинга ми. Не е ли преди всичко ти да се чувстваш комфортно в дрехите си?!? И разбираемо като всяка такава едни да я харесват, други изобщо да не я погледнат камо ли вкарат в гардероба си?
Аз самата нямам бели ризи, офис рокли, черен панталон, сака и т.н. не ми правят впечатление, а още по-малко бих дала пари за такава дреха на този етап, но това не означава, че на други момичета в темата не е ок такъв стайлинг. И това, че нещо не нося, не бих го категоризирала като грозно/не става и т.н.
Няма скъп тюл има обикновен, който пада леко и "стъклен", който се ползва при пачки обикновено за да има обем, без да се слепва при сядане и т.н.
На мен самата винаги ми е смешна темата за евтино и скъпо тук, като знаем какви са заплатите в Бг. И аз мога да покажа 100 неща на брандове и какъв е смисълът, като и едва ли 2% от списващите тук бихме ги закупили.

# 1 010
Темата за скъпото и евтиното е, че много трудно се пресъздават скъпи тоалети, с евтини дрехи. Особено много си личи, когато става въпрос за такива "еклектични" тоалети , които бяха показани.

# 1 011
Мерси, Ал! Flowers Tulip
Много е хубава коприната!
Аз някак си представях по - тлъсти въпросните гадинки, но ще мина да го погледна.
Роклята ще стане страхотна.
Дреха на цветя трудно нося, но ако има хубава долна част, бих взела два метра за шал.

Нищо трудно не виждам в пресъздаването на тези тоалети.
Пуснати са за илюстрация и често са инспирирани от уличния стил.
Еклектика в облеклото се създава, а не пресъздава. Трябва да ти идва отвътре и да, не е за всеки, но който го умее и има къде да го носи може да изглежда невероятно, независимо за колко пари е купил дрехите.

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 10:11 от silver pearl

# 1 012
На мен полата ми харесва, особено цвета, страхотен е. С какво ще се носи е въпрос на вкус. Аз не си падам по еклектиката...., но много харесвам на мацки на които им отива. за моя стил бих казала направо скучен, макар, че гледам да освежавам и да нося ярки цветове.

# 1 013

Нищо трудно не виждам в пресъздаването на тези тоалети.
Пуснати са за илюстрация и често са инспирирани от уличния стил.
Еклектичен стил се създава, а не пресъздава. Трябва да ти идва отвътре и да, не е за всеки, но който го умее и има къде да го носи може да изглежда невероятно, независимо за колко пари е купил дрехите.
Хора, които могат да създават такъв стил няма да питат по форумите с какво да съчетаят дадена дреха. Тук повечето снимки, които се пускат са за вдъхновение/ копиране Wink.

# 1 014
Много ми харесва синята пола, също имам една от тюл, но не мога обаче да съчетавам със спортни обувки и бих я носила по-официално.

ПП Не намерих точно същата пола, но ето разни идеи за такъв нюанс:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 10:04 от Анонимен

# 1 015
На мен много ми харесва полата, виждам я идеално с гуменки.
Не вярвайте на всичко което се поства в темите за новите модни и козметични придобивки. Wink

# 1 016
Драма! Много харесвам и тюлените и плисираните поли, обаче защо ми седят така обезформящо?! Отървах се от една преди месеци, сега обаче намерих страхотна, зелена, красива... пък изглеждам като бухтичка в нея. Някой ако помогне с идеи как да се избегне този ефект/дефект, ще съм безкрайно благодарна!

# 1 017
Обикновено не стоят добре ако имаш паласки, но ако килограмите не са много, просто я вдигни по- нагоре, да не стои точно над тях.

# 1 018
Полите от тюл не са моя стил, виждала съм и хубави комбинации по улицата, но ми е много младежко. Не знам дамата която пита на каква възраст е. Ама пък от друга страна, да се носи кой както иска. Пак е по-добре от поли точно под дупето.

# 1 019
Имам дежа вю с тази пола и темата с подобни визии. Simple Smile

Не е нито до килограми, нито до паласки. Трябва мен да видите с такава пола. Joy
Нямам нито корем, нито паласки, на всичко от горе съм и с тънка талия, но с подобни поли съм като вретенарка. До структура на тялото е, пропорции, както и цялостна визия, и излъчване ако щете.
Шегувам се, че нямам глава за еклектични визии. Върху мен стоят все едно са откраднати от чужд простор.  А и за моят вкус, стоят някак незавършени отдолу, това ме дразни.

Това обаче не ми пречи да ги харесвам върху друг.

Хареса ми синята пола, цветът е разкошен и с кецове фуксия ще "заспи". Със здраве да си се фръцка с нея притежателката ѝ! Wink

Общи условия

Активация на акаунт